Inhoud

FunctiesAfdrukken

Hybrid Beamforming Engine A35
Hybrid Beamforming Engine
De Hybrid Beamforming Engine maakt met zijn verbeterde hardware en nieuwe softwareuitbreidingen meer diepgaande en gedetailleerde scans mogelijk. Dit resulteert in verbeterde kleurenprestaties. Hybrid Beamforming, ook wel spatial filtering of ruimtelijke filtering genoemd, biedt meer flexibiliteit dan standaard omnidirectioneel zenden en ontvangen. Het grote voordeel is het vermogen om de respons aan te passen aan verschillende situaties, waardoor de verwerking kan worden geoptimaliseerd. Gegevens kunnen zo sneller en nauwkeuriger worden geanalyseerd en verwerkt, wat tot een vroegtijdigere en betrouwbaardere diagnose leidt.
21,5-inch Full HD LED Monitor A35
21,5-inch Full HD LED Monitor
De Accuvix A30 wordt geleverd met een 21,5-inch monitor voor scherpere, gemakkelijker af te lezen beelden. Doordat deze breedbeeldmonitor de voordelen van beeldbuis en LCD-scherm combineert, beschikt hij over een hoog contrast en superieure resolutie. De brede monitor met verbeterde kleurenweergave betekent een significante prestatieverbetering ten opzichte van traditionele zwartwit-technologie. De onberispelijke beeldkwaliteit ondersteunt een goed geïnformeerd klinisch beslissingsproces en leidt tot diagnostisch vertrouwen terwijl ook nog eens wordt bespaard op tijd en moeite.
EZ Exam™ A35
EZ Exam™
EZ Exam™ verandert veelgebruikte stap-voor-stap onderzoeken in één gestroomlijnde procedure waardoor de bedienbaarheid er aanzienlijk op vooruit gaat. De mogelijkheid om snel van de ene functie naar de andere te gaan heeft een significante positieve invloed op tijd en efficiëntie. Verder wordt de kans op fouten ten gevolge van het gefragmenteerd verzamelen van gegevens gereduceerd.

Verbeterde DPDI A35
Verbeterde DPDI
De Accuvix A30 detecteert perifere bloedvaten met Directional Power Doppler Imaging (DPDI). De geavanceerde, ultrasensitieve kleuren-Doppler maakt de diagnostiek nauwkeuriger dan zijn standaard tegenhanger, ook onder omstandigheden waarbij kleurdetectie bijzonder lastig is. DPDI vormt een aanvulling op de andere mogelijkheden van de Accuvix A30 en draagt zo bij aan een volledigere, nauwkeurigere diagnose.
Dynamic MR plus™ A35
Dynamic MR plus™
Samsungs krachtige software is geïntegreerd in een nieuwe engine voor superieure beeldkwaliteit. DMR plus™ is een ruisreductiefilter waarmee de randverbetering toeneemt en 2D-beelden scherper worden. De verfijning in beeldkwaliteit verbetert de nauwkeurigheid van en het vertrouwen in de diagnostische praktijk.
Color Opt Flow™ A35
Color Opt Flow™
Samsungs innovatieve Color Opt Flow™ maakt krachtige kleurenbeelden van de bloeddoorstroming mogelijk en is compatibel met Dopplersensitiveit-instellingen. Tot de nieuwe mogelijkheden behoort het selecteren en regelen van trage, middelmatige en snelle kleureninstellingen. De presets zijn zo ontworpen dat waar nodig een snellere evaluatie van geoptimaliseerde bloeddoorstromingsbeelden mogelijk wordt gemaakt. Deze exclusief door Samsung ontwikkelde tool verhoogt de efficiëntie verder door het aantal benodigde handelingen te minimaliseren.
ElastoScan™ mamma- en cervixdiagnostiek A35
ElastoScan™ mamma- en cervixdiagnostiek
ElastoScan™ is een geheel nieuwe, uiterst nauwkeurige technologie die bijdraagt aan vroegtijdige detectie en differentiatie van maligne tumoren en verschillende andere aandoeningen. Hierbij worden in het weefsel aanwezige stevige massa's geïdentificeerd en vervolgens in beeld gebracht. Dankzij deze gebruikersvriendelijke vorm van elastografie kunnen deskundigen de aanwezigheid van laesies vaststellen die niet kunnen worden ontdekt met Samsungs conventionele echo-technologie. Cervix ElastoScan™ kan veranderingen in de cervix uteri aan het licht brengen die bij palpatie vaak worden gemist.
Volume NT & IT™ A35
Volume NT & IT™
Volume NT & IT™ (NT: Nuchal Translucency, IT: intracraniële translucentie) is een innovatieve 3D-technologie waarmee gedetailleerdere, uitgebreidere beelden mogelijk zijn van het midsagittale vlak. Deze gebruikersvriendelijke technologie maakt het meetproces gemakkelijker. Bovendien kunnen volumegegevens worden vastgelegd zodat deze beter toegankelijk zijn om nog eens te bekijken of opnieuw te beoordelen.
HD Volume Imaging™ A35
HD Volume Imaging™
HD Volume Imaging™ (HDVI™) gebruikt een speciale filtertechniek voor het verwijderen van ongewenste beeldruis, terwijl tegelijkertijd de randen en kleine structuren in de volumegegevens beter in beeld worden gebracht. Deze verbetering leidt dankzij helderdere beelden met meer details tot een nauwkeurigere en snellere diagnostiek.
HD ADVR™ A35
HD ADVR™
De nieuwe serie 3D scan-tools zorgt dankzij uitgebreidere, realistischere beelden voor een hogere nauwkeurigheid van scans en diagnose. Face Auto Detection™ (FAD™) verwijdert met een druk op de knop volumegegevens die foetale details minder zichtbaar maken, terwijl ongewenste beeldruis wordt geëlimineerd met Smart Filter Volume Imaging™ (SFVI™). Volume Shade Imaging™ (VSI™) verbetert de visualisatie door huidtinten en -nuances gedetailleerd weer te geven. Verder wordt het beeld verbeterd doordat Smooth Cut™ objecten verwijdert die het gewenste zicht belemmeren.
Advanced 3D Feature : VSI™, SFVI™, Smooth Cut™, FAD™ A35
Advanced 3D Feature : VSI™, SFVI™, Smooth Cut™, FAD™
De nieuwe serie 3D scan-tools zorgt dankzij uitgebreidere, realistischere beelden voor een hogere nauwkeurigheid van scans en diagnose. Face Auto Detection™ (FAD™) verwijdert met een druk op de knop volumegegevens die foetale details minder zichtbaar maken, terwijl ongewenste beeldruis wordt geëlimineerd met Smart Filter Volume Imaging™ (SFVI™). Volume Shade Imaging™ (VSI™) verbetert de visualisatie door huidtinten en -nuances gedetailleerd weer te geven. Verder wordt het beeld verbeterd doordat Smooth Cut™ objecten verwijdert die het gewenste zicht belemmeren.

ONDERSTEUNING

  • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

    Adobe Acrobat Reader downloaden
  • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

    Djvu Viewer downloaden
  • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

    Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten