Inhoud

FunctiesAfdrukken

S-Vision architectuur en S-Vue probe
S-Vision architectuur en S-Vue probe
Ieder gebied wordt met onovertroffen kwaliteit in beeld gebracht. De RS80A maakt gebruik van de nieuw ontwikkelde S-Vision architectuur en S-Vue probe. Deze state-of-the-art technologieën staan borg voor uitstekende beelden. De manier waarop signalen worden gegenereerd en ontvangen, de kwaliteit van de probes en de gebruikte beeldverwerkingmethodes vormen een combinatie die resulteert in een uitzonderlijke beeldkwaliteit.
S-Detect™ mammadiagnostiek
S-Detect™ mammadiagnostiek
Deze intelligente technologie maakt gebruik van de gestandaardiseerde BI-RADS score (Breast Imaging-Reporting and Data System) voor analyse en classificatie van de gedetecteerde laesies. S-Detect™ zorgt voor een effectievere diagnostiek doordat er minder biopsieën nodig zijn en bespaart tijd dankzij vereenvoudigde procedures. De gebruiker raakt gewoon een bepaald punt aan op het aanraakscherm waarna S-Detect™ automatisch de randen van de laesie vaststelt en hiervan verschillende beelden laat zien. De BI-RADS score wordt automatisch getoond.
ElastoScan™ mammadiagnostiek
ElastoScan™ mammadiagnostiek
Via een gestroomlijnd werkproces calculeert de E-Breast™ technologie de strain ratio voor de laesie. Dit vereenvoudigde proces waarbij slechts 1 ROI wordt geselecteerd, verbetert de bruikbaarheid en zorgt ervoor dat het onderzoek efficiënter verloopt.

ElastoScan™ schildklierdiagnostiek
ElastoScan™ schildklierdiagnostiek
De E-Thyroid technologie maakt de diagnose objectiever door gebruik te maken van een elastografie-index bij het bepalen van de strain ratio van schildkliernoduli. Bij het genereren van ElastoScan™ beelden wordt gebruik gemaakt van de pulsaties van de halsslagader.

Clear Track
Clear Track
ClearTrack draagt bij aan de nauwkeurigheid van injecties en biopsieën tijdens complexe medische procedures. De meegeleverde sensor geeft een simulatie aan van het traject dat de naald moet volgen, zodat de gebruiker het werk nauwkeuriger en met meer vertrouwen kan uitvoeren.

Advanced QuickScan™
Advanced QuickScan™
De Advanced QuickScan™ technologie maximaliseert de workflow en de efficiëntie, zodat de gebruiker zich volledig op de patiënt kan richten. Met een eenvoudige druk op de knop worden de belangrijke scanparameters automatisch afgeregeld, zoals kleurversterking, locatie van de kleurenbox en hoekcorrectie. Deze mogelijkheid verbetert de workflow en verhoogt de efficiëntie.

Low-MI (echografie met verbeterd contrast)
Low-MI (echografie met verbeterd contrast)
Low-MI is een technologie waarbij tijdens het echografische onderzoek gebruik wordt gemaakt van contrastmiddelen. Bij deze technologie wordt ultrageluid gereflecteerd wanneer het contrastmiddel door specifieke ultrageluidpulsen wordt aangeslagen. Dit resulteert in echobeelden met verbeterd contrast. Verder wordt het onderzoek vergemakkelijkt door de twee schermen waarop alles direct te volgen is.

Realistic Vue™
Realistic Vue™
Realistic Vue™ is een 3D/4D-technologie die gedetailleerde beelden genereert op basis van de gemeten volumes, zodat de gebruiker heel gemakkelijk subtiele anatomische kenmerken kan onderscheiden. De anatomie wordt nog realistischer in beeld gebracht doordat gebruik wordt gemaakt van kleuren om de dieptewerking te verbeteren en de gebruiker te helpen om complexe anatomische structuren beter te onderscheiden, iets dat niet of nauwelijks mogelijk is in 2D.

Ontwerp
Ontwerp
Bij de ontwikkeling van de RS80A zijn we helemaal uitgegaan van uw scanbehoeftes. Dit intuïtieve product omvat mogelijkheden en functies die het werk er voor u een stuk handiger, efficiënter en effectiever op maken.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten