Inhoud

RS80A with Prestige

RS80AwithPrestige

RS80A with Prestige

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

S-Fusion
S-Fusion
S-Fusion maakt lokalisatie van een laesie via real-time echografie mogelijk met beelden die worden ondersteund door 3D-datasets die van andere modaliteiten afkomstig zijn. Deze door Samsung ontwikkelde functionaliteit kenmerkt zich door de hoge snelheid en nauwkeurigheid waarmee de gegevens worden samengevoegd. Systemen met S-Fusion zijn dan ook klaar voor geavanceerde klinische toepassingen.

S-Tracking
S-Tracking
S-Tracking verbetert de nauwkeurigheid tijdens interventies door direct in het beeld een simulatie aan te geven van het traject dat de naald moet volgen, en ook de plaats die deze dient te bereiken wordt duidelijk gemarkeerd. Clear Track bereikt deze nauwkeurigheid met behulp van een speciale naald met een sensor in de punt. Bij Virtual Track worden normale naalden gebruikt voor een combinatie van nauwkeurigheid en kostenbeheersing.

S-Shearwave
S-Shearwave
S-Shearwave detecteert de snelheid waarmee de drukgolf zich voortbeweegt door de te onderzoeken laesie en geeft de gemeten stijfheid aan in kPa of m/s. Verder wordt een Reliability Measurement Index (RMI)* getoond. Ook de Variation Range (VR) wordt getoond. Deze reeks waarden geeft op intuïtieve wijze informatie over de uniformiteit van de stijfheid van het weefsel in het aandachtsgebied (Region of Interest, ROI).

* Reliability Measurement Index (RMI): Deze indicator bepaalt de betrouwbaarheid van de berekende stijfheid en biedt zo ondersteuning voor de keuze van optimale metingen.
Arterial Analysis
Arterial Analysis
Arterial Analysis detecteert functionele veranderingen in vaten en produceert meetwaarden zoals stijfheid en intima-media dikte. Omdat functionele veranderingen zich eerder voordoen dan morfologische veranderingen maakt deze technologie vroegtijdige herkenning van cardiovasculaire ziekten mogelijk.

S-Vision imaging engine
Met de S-Vision Imaging Engine op de RS80A met Prestige worden de digitale signalen zichtbaar in een heldere, gedetailleerde resolutie en uniforme weergave van weefsels voor uiteenlopende toepassingen in algemene echografie.

S-Vision imaging engine
S-Vue probe
De S-Vue probe biedt zowel voor zenden als ontvangen een hogere bandbreedte en sensitiviteit. Verder is de ergonomisch ontworpen S-Vue probe gemakkelijk vast te houden en te manipuleren.

S-Vue probe
CEUS+
CEUS+ is een technologie waarbij tijdens het echografische onderzoek gebruik wordt gemaakt van contrastmiddelen. Bij deze technologie wordt ultrageluid gereflecteerd wanneer het contrastmiddel wordt 'aangeslagen' door specifieke ultrageluidpulsen. Dit resulteert in echo onderzoek met verbeterd contrast.CEUS+
Advanced QuickScan™
De Advanced QuickScan™ technologie zorgt voor intuïtieve optimalisatie van grijswaarden en Doppler-parameters. Even de QuickScan™ toets aanraken en de efficiëntie gaat omhoog en de workflow loopt beter dankzij automatische afstelling van functies zoals kleurversterking en locatie van de kleurenbox.

Advanced QuickScan™
S-Detect
S-Detect™ maakt gebruik van (BI-RADS) Breast Imaging-Reporting and Data System scores voor de gestandaardiseerde analyse en classificatie van verdachte laesies. De gebruiker hoeft alleen maar op het verdachte gebied te klikken om de karakteristieken van de laesie te zien en een aanbeveling te krijgen of een laesie benigne of maligne is.

S-Detect
E-Breast™
De E-Breast™ technologie berekent de strain ratio tussen het geselecteerde gebied en het omringende vetweefsel. Bij E-Breast™ hoeft de gebruiker maar één ROI te selecteren. Dit vereenvoudigde proces verbetert de consistentie van de resultaten en verlaagt de kans op fouten doordat de handmatige selectie wordt overgeslagen.

E-Breast™
Volume linear transducer
Met door de Volume Linear probe verzamelde multidimensionale volumegegevens wordt de structuur van de gescande lagen in een eenvoudige stap gevisualiseerd. Dit helpt de gebruiker om tot een nauwkeurigere, efficientere diagnose te komen.

Volume linear transducer
E-Thyroid™
E-Thyroid™ beoordeelt laesies van de schildklier aan de hand van een index voor verdachte gebieden. Bij het genereren van E-Thyroid™ beelden wordt gebruik gemaakt van de pulsaties van de arteria carotis naast de schildklier. Handmatige compressie via de probe is niet nodig en de resultaten worden consistenter.
E-Thyroid™
Natural Vue
3D Natural Vue levert een realistisch beeld van het oppervlak. De gebruiker krijgt morfologische informatie zoals vorm, afmetingen en locatie van het betreffende aandachtsgebied (Region of Interest, ROI) vergeleken met 2D-beelden.

Natural Vue
Inklapbare monitor
De inklapbare monitor maakt veilig transport mogelijk.

Inklapbare monitor
23-inch LED display
De RS80A met Prestige beschikt over een 23-inch HD LED-display met bij ieder type verlichting een uitstekende contrastresolutie, helder beeld en levendige kleuren.

23-inch LED display
6-voudig instelbaar bedieningspaneel
Het 6-voudig instelbare bedieningspaneel van de RS80A zorgt voor een optimale werkomgeving en reduceert de kans op RSI. Bij uitschakelen gaat het bedieningspaneel vanzelf terug naar de uitgangspositie voor de beste mobiliteit.

6-voudig instelbaar bedieningspaneel
13,3-inch kantelbaar touchscreen
Het kantelbare aanraakscherm kan worden ingesteld naar de voorkeur van de gebruiker, in welke omgeving dan ook.

13,3-inch kantelbaar touchscreen
Swivel lock
Het draaimechanisme van het console kan met één pedaal worden vastgezet voor efficiënt bewegen tijdens scanprocedures van uiteenlopende aard.

Swivel lock

ONDERSTEUNING

  • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

    Adobe Acrobat Reader downloaden
  • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

    Djvu Viewer downloaden
  • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

    Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten