Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Large Format Display
46" OH46D

OH46D

FHD Large Format Display 46" OH46D

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Opvallend mooie en lichtsterke digital signage voor gebruik in de open lucht

Opvallend mooie en lichtsterke digital signage voor gebruik in de open lucht
Vergroot uw naamsbekendheid, verbeter de klantenstroom en verhoog uw omzet met heldere, levendige displays die de aandacht geconcentreerd houden op uw boodschap. Breng uw klanten in de ban van signage met een lichtsterkte van 2 500 / 3 000 nits – zelfs bij daglicht in de open lucht uitstekend leesbaar. Deze superdynamische displays hebben verder een contrast van 5 000:1 zodat de content nóg beter overkomt. Geen detail gaat verloren en ook de fraaie donkere stukken blijven goed scherp.


* 55" - 2 500 nit, 46" - 3 000nit

Ontspiegelde displays voor beter zichtbare signage

Ontspiegelde displays voor beter zichtbare signage
Een uitstekend leesbare boodschap heeft meer impact. De innovatieve Reflection Cancelling Film van Samsung reduceert reflecties en voorkomt schittering in de open lucht met direct zonlicht. De door Samsung ontwikkelde RC-film is een hoogstandje van optische wetenschap. Toegepast als onderdeel van onze displays maakt dit het beeld nog levendiger en helderder, en de kleuren worden beter en uniformer. Deze toonaangevende visuele technologie is door het internationale certificatiebureau TÜV Rheinland gecertificeerd op het niveau “High Visibility Outdoor Performance”.

Geschikt voor 24/7 duurzame prestaties in vrijwel iedere omgeving

Geschikt voor 24/7 duurzame prestaties in vrijwel iedere omgeving
Laat uw digital signage 24/7 doorwerken, zelfs bij direct of indirect zonlicht en onder moeilijke omstandigheden met stof, vocht of hitte. SMART Signage uit de OHD-serie is fysiek ontworpen om hoge temperaturen goed te kunnen doorstaan en is geschikt voor een ruim temperatuurbereik: -30 °C tot +50 °C. Het water- en stofbestendige design omvat een ventilator, afvoeropening, stekker en stopcontact. De IP56-gecertificeerde bescherming voldoet aan de internationale beschermingsstandaard volgens eisen van de International Electrotechnical Commission (IEC). Verbeterde antivandalisme-technologieën (gehard glas en nabewerking) voorkomen breuk, krassen en bekladden en maken digital signage optimaal geschikt voor gebruik in de open lucht.

Geef content weer met optimale helderheid en lage kosten

Geef content weer met optimale helderheid en lage kosten
De helderheid wordt optimaal geregeld dankzij de automatische lichtsensor, dus is de monitor goedkoper in gebruik en vriendelijker voor het milieu. Kies zelf de minimale en maximale helderheid tussen 200 en 3 000 nits om de signage aan iedere omgeving aan te kunnen passen. U kunt de helderheid naar wens automatisch of handmatig regelen. Houd de kosten onder controle met de automatische lichtsensor; zo bespaart u energie en verlengt u de levensduur van de displays voor een minimale TCO.

Kies digital signage met verbeterde operationele efficiëntie en lagere TCO

Kies digital signage met verbeterde operationele efficiëntie en lagere TCO
Een afzonderlijke PC is niet meer nodig en configuratie van digital signage wordt eenvoudiger met Samsungs geïntegreerde hardware- en softwareoplossing. Bij de tweede generatie van Samsungs SMART Signage Platform (SSSP) omvat de display een krachtige SoC-computer (System-on-Chip) met geïntegreerde mediaspeler voor gestroomlijnd contentbeheer en instellen van digital signage.
Beheer digital signage in de open lucht gewoon vanuit uw kantoor via een simpele, goedkope verbinding met geavanceerde HDBaseT. Deze connectiviteitstandaard voor de distributie van ongecomprimeerde HD multimedia-content maakt het mogelijk om video, audio, ethernet en stuursignalen door dezelfde LAN-kabel te sturen, over een afstand van maximaal 100 meter, voor ongecompliceerd contentbeheer.

Digital signage in de open lucht wordt simpel met deze all-in-one oplossing

Digital signage in de open lucht wordt simpel met deze all-in-one oplossing
Opzetten, installeren en bedienen van digital signage in de open lucht gaat handig en gemakkelijk dankzij een alomvattende reeks mogelijkheden in ieder display. Het all-inclusive design voorziet in bescherming tegen indringers, antireflectieve technologie, vandalismebescherming en een uiterst efficiënt koelsysteem. Alle componenten worden volledig voorgemonteerd geleverd. De simpele behuizing van de SMART Signage OHD-serie heeft geen aanvullende onderdelen nodig en is dus helemaal klaar voor bijna elke locatie.

Breng uw displayomgeving op een hoger plan met een verfijnd, gestroomlijnd design

Breng uw displayomgeving op een hoger plan met een verfijnd, gestroomlijnd design
Ontdek een hele nieuwe wereld aan applicaties ondergebracht in een elegante, slanke behuizing. Met een totale dikte van 90,3 mm (inclusief beschermglas) kenmerkt SMART Signage uit de OHD-serie zich door de opvallend slanke displays waardoor klanten worden aangetrokken en gebruikers minder worden afgeleid. Dankzij de dunne beeldpanelen maken deze stijlvolle displays efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte en bespaart u op de kosten voor het maken van afzonderlijke behuizingen.

Breng u boodschap optimaal over aan iedereen die kijkt

Breng u boodschap optimaal over aan iedereen die kijkt
Breng uw boodschap over aan het gehele publiek, zelfs aan degene die gepolariseerde zonnebrillen dragen. Omdat het licht van het LCD display gepolariseerd is zal een kijker met gepolariseerde zonnebril zowel in portret als landschap modus zien of het scherm aan of uit staat. De OHD-serie displays beschikken over polarisatie technologie die voorkomt dat er beelden niet overkomen bij mensen die een gepolariseerde zonnebril dragen.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Beelddiagonaal

  46"
 • Type paneel

  S-VA
 • Resolutie

  1 920 x 1 080 (16:9)
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  1018,08 (H) x 572,67 (V)
 • Helderheid (normaal)

  3 000 cd/m²
 • Contrastverhouding

  5 000:1
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178° / 178°
 • Reactiesnelheid (ms)

 • Kleuren

  8 bit - 16,7 M
 • Kleurbereik

  72%
 • H-scanfrequentie (kHz)

  30 ~ 81
 • Max. pixelfrequentie (MHz)

  148,5
 • V-scanfrequentie (Hz)

  48 ~ 75
 • Dynamische Contrast Ratio

  100 000:1

Connectiviteit

 • Audio Out

  Stereo Mini Jack
 • Video In

  HDMI1, HDMI2, HDBaseT (LAN Common)

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   3.54 MB, pdf, DUTCH
   2016.04.20
 • Overige handleidingen (6)
  • Quick Guide
   1.42 MB, pdf, ENGLISH, FRENCH, GERMAN, HUNGARIAN, ITALIAN, POLISH, PORTUGUESE, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2016.09.13
  • CE DoC
   0.93 MB, pdf, ENGLISH, FRENCH, GERMAN, HUNGARIAN, ITALIAN, POLISH, PORTUGUESE, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2016.04.22
  • User Manual
   12.03 MB, pdf, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CHINESE, CHINESE, CROATIAN, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, KAZAKH, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE(Brazil), PORTUGUESE(European), ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2016.04.20
  • User Manual
   3.57 MB, pdf, GERMAN
   2016.04.20
  • User Manual
   3.59 MB, pdf, ENGLISH
   2016.04.20
  • User Manual
   3.55 MB, pdf, FRENCH
   2016.04.20
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten