Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Large Format Display
82" DM82E-BR

DM82E-BR

FHD Large Format Display 82" DM82E-BR

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Soepeler, interactiever typen met de Touch Overlay

A Smoother, More Interactive Writing Experience Using Touch
Dankzij de kant-en-klare Touch Overlay en uitgebreide functionaliteit maakt het Samsung e-Board een einde aan de misvatting dat typen op een digitaal display ingewikkeld en onnatuurlijk is. Het touchscreen van de DME-BR zorgt voor een soepele, comfortabele typbeleving. Met de aanraakfunctie van de DME-BR kunnen tot 10 verschillende deelnemers het scherm met één of twee vingers aanraken om content, commentaar of bewerkingen te selecteren, waarbij individuele acties gemakkelijk herkenbaar zijn voor de hele groep. Deze veelzijdige functionaliteit bevordert efficiëntie en productiviteit doordat individuele feedback op één plaats wordt verzameld en de besproken content beter zichtbaar is voor alle deelnemers.
Om alles nog handiger te maken, wordt bij het Samsung e-Board display bovendien een handwisser geleverd waarmee grotere gedeelten van het scherm snel kunnen worden gewist. De gebruiker hoeft dus niet op zoek te gaan naar een speciale verwijdertoets - reviseren van content gaat snel en gebruikersvriendelijk dankzij de eenvoudige, intuïtieve handwisser.

Contentbeheer wordt leuker en interactiever

Contentbeheer wordt leuker en interactiever
De in het SMART Signage e-Board display van Samsung ingebouwde MagicIWB S2* software-oplossing voor contentbeheer transformeert de traditionele presentatie in een dynamische zakelijke of educatieve beleving. Als all-in-one touch-oplossing voorziet het gratis meegeleverde MagicIWB S2 programma van Samsung in extra flexibiliteit voor uitgebreide samenwerking voor, tijdens en na vergaderingen of lessen zonder dat hiervoor afzonderlijke PC's of andere extra apparaten nodig zijn. Via het touch-geactiveerde zwevende menu kunnen de gebruikers alles onafhankelijk bedienen en bekijken, en wisselen tussen verschillende schermen en tussen allerlei contentbestanden met tekst, beeld, geluid en video. Aan het einde van een sessie kunnen de gebruikers bestanden bijwerken, opslaan, kopiëren, afdrukken en delen voor toekomstig gebruik doordat MagicIWB S2 compatibel is met standaard kantoorsoftware. De combinatie van het Samsung e-Board display en de MagicIWB S2 oplossing verbetert het delen van kennis dankzij een grotere betrokkenheid en all-inclusive bestandsbeheer.
* NB: Samsung’s MagicIWB I2 software, een geavanceerde versie van MagicIWB, staat ter beschikking van gebruikers van e-Board display. Hiervoor is overigens wel een afzonderlijke PC nodig.

Veelzijdige functionaliteit met uitgebreide connectiviteit en gebruikersvriendelijke touch-mogelijkheden

Veelzijdige functionaliteit met uitgebreide connectiviteit en gebruikersvriendelijke touch-mogelijkheden
De moderne bedrijfs- en onderwijsomgeving vereist geavanceerde compatibiliteit waarmee de gebruikers content gemakkelijk kunnen lezen en delen. Het e-Board display van Samsung zorgt dat gebruikers content kunnen benaderen, delen en reviseren via hun eigen laptop, tablet of smartphone. De hoogwaardige connectiviteit is gewaarborgd doordat het display beschikt over een reeks signaalingangen, zoals HDMI, D-Sub, DisplayPort (DP), DVI en USB, waardoor het compatibel is met vrijwel ieder extern apparaat.
Verder beschikt het Samsung e-Board display over auto-switching voor de touch-functie en heeft de gebruiker dus geen problemen doordat er twee verschillende kabels nodig zijn om de aanraakfunctie te gebruiken bij aansluiting op een laptop-PC. Aansluiten gaat juist extra gemakkelijk met de goed toegankelijke USB-uitgangskabel (USB upstream) aan de zijkant van het pennenbakje. De gebruiker doet gewoon de kabel in de USB-aansluiting, sluit hem aan op de laptop-PC en stelt de bron in. Deze combinatie van geïntegreerde oplossingen vereenvoudigt het aansluiten en instellen van meerdere apparaten en zorgt ervoor dat de geavanceerde touchmogelijkheden van het display probleemloos kunnen worden ingezet.

Intuïtief design bevordert efficiency en bruikbaarheid

Intuïtief design bevordert efficiency en bruikbaarheid
Het kant-en-klare design van Samsungs SMART Signage e-Board display zorgt ervoor dat gebruikers de all-in-one e-Board-oplossing met gemak kunnen installeren en gebruiken. Het Samsung e-Board display is ontworpen voor professioneel gebruik. Zo beschikt het over een handig pennenbakje aan de voorkant voor componenten die bij het display horen. Omdat het design doet denken aan dat van een analoog whiteboard, draagt het Samsung e-Board ertoe bij dat de gebruiker snel vertrouwd is met deze technologie, en de geavanceerde functionaliteit kan probleemloos worden ingevoerd in zowel de zakelijke als de educatieve omgeving. Verder bevinden zich aan de voorkant van het display en aan de zijkant van het pennenbakje handige functietoetsen. Hiermee selecteert de gebruiker eenvoudig vaak gebruikte functies, zoals touch aan/uit, snelmenu, in/uitschakelen, touch-USB-uitgang en HDMI, met een simpele druk op de knop.
Met het Samsung SMART Signage e-Board kunnen professionals in de zakenwereld en het onderwijs de beschikbare ruimte economisch inzetten, en beschikken ze over alle functionaliteit die essentieel is voor effectieve samenwerking en productiviteit.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Beelddiagonaal

  82"
 • Type paneel

  120Hz E-LED BLU
 • Resolutie

  1920 x 1080 (16:9)
 • Pixelgrootte (HxV, mm)

  0.3135(H) x 0.9405(V)
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  1805.76(H) x 1015.74(V)
 • Helderheid (normaal)

  430nit
 • Contrastverhouding

  5,000:1
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178:178
 • Reactiesnelheid (ms)

  8ms
 • Kleuren

  10bit Dithering - 1.07Billion
 • Kleurbereik

  68%
 • H-scanfrequentie (kHz)

  30~81kHz
 • Max. pixelfrequentie (MHz)

  148.5MHz
 • V-scanfrequentie (Hz)

  48~75Hz
 • Dynamische Contrast Ratio

  50,000:1

Connectiviteit

 • RGB In

  Analog D-SUB
 • Audio In

  Stereo Mini Jack
 • Audio Out

  Stereo Mini Jack
 • Video In

  Rear : DVI-D, HDMI1, HDMI2, Display Port 1.2, Component(CVBS Common), Tray Box : HDMI3

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   5.58 MB, pdf, DUTCH
   2017.08.11
 • Overige handleidingen (6)
  • User Manual
   6.26 MB, pdf, GERMAN
   2017.08.11
  • User Manual
   5.61 MB, pdf, ENGLISH
   2017.08.11
  • User Manual
   6.2 MB, pdf, FRENCH
   2017.08.11
  • DoC(Declaration of Conformity)
   0.01MB, pdf, ENGLISH
   2017.06.19
  • Quick Guide
   2.73 MB, pdf, ENGLISH, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, GERMAN, GREEK, HUNGARIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2017.01.25
  • CE DoC
   0.01MB, pdf, ENGLISH
   2015.04.17
 • Software (4)
  • Install Guide(MagicInfo Express 2 Setup for Windows)
   All Windows, 455.52 MB, exe, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CHINESE, CHINESE, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, DUTCH(BEL), ESTONIAN, PERSIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, THAI, TURKISH, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2017.06.07
   Versie : 2.5 1009.3
  • Install Guide(MagicInfo Express 2 Setup for MAC)
   MAC OS, 479.24 MB, dmg, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CHINESE, CHINESE, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, DUTCH(BEL), ESTONIAN, PERSIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, THAI, TURKISH, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2017.06.07
   Versie : 2.5 1009.3
  • Install Guide(MagicInfo Express 2 User Manual)
   All Windows / Mac OS, 22.89 MB, pdf, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, PERSIAN, FINNISH, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, ROMANIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2016.09.09
   Versie : 2.5_1.2
  • Install Guide(MagicInfo Express 2 User Manual)
   All Windows / Mac OS, 22.58 MB, pdf, FRENCH
   2016.09.09
   Versie : 2.5_1.2
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten