Inhoud
VERGELIJKEN

UHD Large Format Display
85" QM85D

QM85D

 • Uw bedrijfsboodschappen in ultrarealistische details

UHD Large Format Display 85" QM85D

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Altijd een opgeruimde ruimte met de afneembare Set-Back Box van Samsung

Altijd een opgeruimde ruimte met de afneembare Set-Back Box van Samsung
Aangezien UHD relatief nieuw is, wordt streamen van UHD-materiaal nog door weinig mediaspelers ondersteund. Om in deze wens te voorzien, is Samsung van plan om eind derde kwartaal 2014 een optionele UHD-geschikte Set-Back Box (SBB) te introduceren. Deze kleinformaat SBB is zo gemaakt dat hij op de achterkant van displays uit de QMD-serie kan worden geplaatst, zodat installatie eenvoudig gaat en rommelige bekabeling en een afzonderlijke mediaspeler overbodig zijn. Deze krachtige SBB omvat een ingebouwde 4e generatie Haswell Intel® Core™ i5 CPU met 4 GB DDR3-geheugen en de box wordt geleverd met Samsung MagicInfo® software voor gemakkelijk contentbeheer.

Vergroot het gebruiksgemak met flexibele configuraties en 16 / 7 gebruik

Vergroot het gebruiksgemak met flexibele configuraties en 16 / 7 gebruik
De QMD-serie voldoet aan alle eisen van de traditionele commerciële omgeving met 16 / 7 betrouwbaarheid en flexibele functionaliteit voor meer kijkmogelijkheden. Zo plaatst u de displays met de rotatiemodus eenvoudig precies zoals dat u het beste uitkomt. U kunt ze zowel horizontaal als verticaal plaatsen, terwijl de vele mogelijkheden van digital signage volledig in stand blijven. Het gestroomlijnde, moderne design van de displays past in iedere bedrijfsomgeving en draagt bij aan de ambiance.

Toon content in levendige kleuren met ultrarealistische details

Toon content in levendige kleuren met ultrarealistische details
Voor een onovertroffen detailweergave hebben de QMD-serie SMART Signage monitoren vier maal hogere resolutie dan Full HD bij dezelfde schermafmetingen. Zelfs kleine lettertjes zijn superscherp dankzij de hoge pixeldichtheid. Samsungs upscaling-technologie zorgt voor een optimale weergave van lagere resolutie content op UHD-resolutie schermen van de QMD-serie. Bovendien biedt de QMD-serie ondersteuning voor DisplayPort® (DP) 1.2. Hiermee ontstaat een perfecte kijkbeleving van UHD-video’s met een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz. De hogere vernieuwingsfrequentie zorgt voor een vloeiende videoweergave zonder de schokkerigheid die vaak optreedt bij conventionele displays met een lagere frequentie van 30 Hz. Daarnaast levert de QMD-serie levendige beelden dankzij de high-gloss schermen en de geavanceerde beeldschermtechnologie van Samsung.

Verbeter de efficiency. Van vier FHD-schermen naar één UHD-display

Verbeter de efficiency. Van vier FHD-schermen naar één UHD-display
Bij de QMD-serie kunt u meer informatie verstrekken op een kleiner aantal displays door het equivalent van vier FHD-contentschermen op slechts één UHD-scherm weer te geven. Voeg content van vier afzonderlijke signaalbronnen samen en toon het op één scherm. De content hoeft dus niet eerst via een PC te worden bewerkt, wat het contentbeheer aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien heeft u geen third-party componenten voor nodig. Er zijn allerlei beeld-in-beeld (Picture-in-Picture / PIP) en split screen scenario's mogelijk voor een dynamischer, efficiënter displaygebruik. Zo kunt u een videovergadering op een deel van het scherm tonen terwijl naslagdocumenten op de rest van het scherm worden getoond door een ander apparaat. Of retailers kunnen een grote productafbeelding voorzien van een lijst met specificaties op hetzelfde scherm. Door slechts één scherm te gebruiken verloopt de installatie veel eenvoudiger en efficiënter. Bovendien is de QMD-serie SMART Signage uitgerust met drie DP's (1.2*2, 1.1*1), drie High-Definition Multimedia Interface® (HDMI) poorten, DVI poorten en een D-sub poort voor extra flexibiliteit.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Beelddiagonaal

  85"
 • Type paneel

  120 Hz Slim Direct LED BLU
 • Resolutie

  3 840 x 2 160 (16:9)
 • Pixelgrootte (HxV, mm)

  0,1625 x 0,1625 (mm)
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  1 872 (H) x 1 053 (V) 
 • Helderheid (normaal)

  450 nit
 • Contrastverhouding

  5 000:1
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178° / 178°
 • Reactiesnelheid (ms)

  6 (Typ.)
 • Kleuren

  16,7 M (True Display), 1,07 B (Ditherd 10 bit)
 • Kleurbereik

  72%
 • Hoogste Luminantie Ratio

  81%

Connectiviteit

 • RGB In

  D-Sub, DVI-D, Display Port 1.2 (2), Display Port 1.1 (1)
 • Audio In

  Stereo mini Jack
 • Audio Out

  Stereo mini Jack
 • Video In

  HDMI (3)

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten