Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Large Format Display
95" ME95C

ME95C

 • Elevate your brand on life-size visual displays

FHD Large Format Display 95" ME95C

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Werk aan een overrompelende winkelbeleving met adembenemende, levensgrote displays

Werk aan een overrompelende winkelbeleving met adembenemende, levensgrote displays
Samsung ME95C LFD's met edge-LED technologie vormen de ideale marketingoplossing om het winkelend publiek de betere winkel in te lokken en tegelijk uw naamsbekendheid te vergroten. Overweldig de shopper met fabelachtige, levensgrote digitale video's en foto's van modellen op de catwalk of items uit uw aanbod, op 's werelds eerste 95 inch grootformaatdisplay met briljante FHD-resolutie. Het strakke, hoogwaardige ontwerp van het display heeft toegevoegde waarde voor elk interieur en creëert precies de luxe ambiance waarnaar het publiek op zoek is. En dankzij een superdun profiel en symmetrisch ontwerp kan het display handig horizontaal of verticaal worden gezet om uw rijke, dynamische content nog meer impact te geven. Wanneer een aantal displays tot een videowand wordt gecombineerd, lijkt de supersmalle omlijsting van de ME95C in de achtergrond te verdwijnen en ontstaat er een naadloze kijkbeleving.

Verbeter visuele communicatie voor hogere productiviteit

Verbeter visuele communicatie voor hogere productiviteit
MD95C displays vormen een bijzondere keus en hebben in de vergaderruimte meer te bieden dan beamers en gewone schermen. Deze vrijwel randloze Digital Signage displays zijn slank, licht, en makkelijk te vervoeren en installeren. Anders dan bij projectie van beelden in een verduisterde ruimte, behoudt Digital Signage zijn beeldkwaliteit, ruime kleurenverhoudingen, diepe zwarten en scherpe beelden zelfs in een helder verlichte omgeving. Content die wordt weergegeven op een MD95C display kent vrijwel geen vervorming of andere afwijkingen. De beelden worden niet wazig wanneer het scherm wordt aangeraakt. De presentator wordt niet verblind door het licht van een beamer, en kan ook niet zo gaan staan dat zijn schaduw zichtbaar wordt. Reductie van lichtverstrooiing en spiegelingen zorgt dat de content makkelijker te lezen is en de concentratie van de kijkers omhoog gaat. Al deze mogelijkheden maken van de MD95C displays het perfecte alternatief voor een beamer of een ander scherm, en niet alleen dat, uw presentatieruimte staat bovendien niet vol apparaten en kabels. Bovendien hoeven er geen lampen te worden vervangen en zijn de algemene onderhoudskosten lager dan die van een beamer: MD95C displays hebben minder onderhoud nodig en gaan langer mee.

Creëer, toon en beheer content met gemak via het geïntegreerde Samsung Smart Signage Platform

Creëer, toon en beheer content met gemak via het geïntegreerde Samsung Smart Signage Platform
Het Samsung Smart Signage Platform (SSSP) is ingebouwd in Samsung displays en beschikt over de kracht van een dual-core CPU en een gecombineerde mediaspeler en geïntegreerde display-oplossing, MagicInfo™ Premium S Player. Deze oplossing zorgt dat er geen extra PC-modules nodig zijn en maakt installatie en onderhoud eenvoudiger doordat alle noodzakelijke functies om de schermen te bedienen via één display beschikbaar worden gemaakt. Met de meegeleverde MagicInfo Premium S speler kunt u moeiteloos content creëren, plannen en inzetten. Allerlei soorten content kunnen tegelijkertijd en doorlopend worden gestreamd dankzij de dual-core CPU en 4 GB geheugen en de op één chip geïntegreerde high performance videoprocessor. Bespaar meer door minder te betalen voor een display met geïntegreerde mediaspeler inclusief topsoftware om deze te beheren. Met voorgedefinieerde sjablonen creëert u eenvoudig multimedia- en interactieve content. Pas uw boodschap aan door middel van de intuïtieve gebruikersinterface. Content kan op verschillende displays worden weergegeven vanaf een centrale PC, rechtstreeks vanuit de interne opslag of vanuit een via plug-en-play aangesloten USB-station. U kunt ook vanuit een centrale locatie allerlei soorten content voor verschillende displays efficiënt bewaken en plannen. Deze mogelijkheden van de geïntegreerde Samsung MagicInfo Premium S speler kosten u niets extra. Dankzij SSSP en de MagicInfo Premium S speler zijn het bewaken van de status van de schermen en het bedienen hiervan nu makkelijker dan ooit.

Maak draadloos verbinding om allerlei soorten content te tonen

Maak draadloos verbinding om allerlei soorten content te tonen
U hoeft nooit meer kabels van een PC-module of een ander apparaat op het display aan te sluiten om content door te geven. ME95C displays beschikken standaard over Wi-Fi met het Intel® WiDi 2.0 (Wireless Display) platform. Met de "Device to Display" functie kloont u content draadloos van het display naar laptops, tablets of smartphones in dezelfde ruimte, of van een willekeurig apparaat naar het display. Ook kunt u verschillende content afspelen op ieder apparaat en op het ME95C display. Omdat voor ME95C displays geen bekabelde aansluiting nodig is, verlagen ze uw installatiekosten en vereenvoudigen ze het beheer van aan de muur of in een behuizing gemonteerde displays. Bovendien zijn Full High Definition resolutie en 5.1-kanaals geluid inbegrepen voor het overbrengen van video's, foto's en geluid met hoge kwaliteit, wat helpt om uw publiek indrukwekkende presentaties aan te bieden.

Beheer de connectiviteit via verschillende opties

Beheer de connectiviteit via verschillende opties
Het ME95C display beschikt over krachtige connectiviteit, met RJ45 en RS-232 aansluitingen die gelijktijdig kunnen worden gebruikt. Met een DVI loop-out kan hetzelfde beeld worden gedeeld met Digital Signages in de buurt. Dankzij deze mogelijkheid is het niet langer nodig om per beeldscherm een afzonderlijke videosignaalverdeler aan te schaffen en kunnen de apparatuurkosten worden verlaagd. MD95C displays ondersteunen verder High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) met behulp van een DisplayPort® 1.2 interface. Dankzij de ondersteuning voor HDCP kunnen LiveTV®, Blu-ray Disc™ en andere HDCP-content worden getoond zonder een HDCP distributor.

Verhoog de flexibiliteit van de schermen met Auto Image Rotation

Verhoog de flexibiliteit van de schermen met Auto Image Rotation
Of u nu staande of liggende content creëert, u kunt het resultaat roteren zonder de content te hoeven aanpassen. ME95C displays ondersteunen een kantel/beeldrotatiefunctie waarmee de content zonder enige vervorming zowel verticaal als horizontaal kan worden getoond. U kunt uw content comfortabel roteren met twee weergaveopties: originele verhouding (original ratio) en volledige verhouding (full ratio). Met deze opties blijft de beeldkwaliteit behouden tijdens het roteren en verandert de beeldverhouding niet.

Houd uw boodschappen aan de gang dankzij automatische bronwisseling

Houd uw boodschappen aan de gang dankzij automatische bronwisseling
De Auto Source Switching functie op ME95C displays zorgt dat uw content nagenoeg ononderbroken wordt weergegeven. Deze functie schakelt het scherm automatisch van de ene contentbron over naar een andere wanneer de oorspronkelijke bron uitvalt. Met bronherstel kan een contentbron als back-up worden gebruikt om te waarborgen dat de weergave blijft doorgaan wanneer er geen andere bron beschikbaar is. Deze flexibele functie zorgt ervoor dat uw zakelijke content beschikbaar blijft wanneer u deze nodig heeft.

Upgrade de schermen met de geavanceerde beheersoftware van een optionele PC-module

Upgrade de schermen met de geavanceerde beheersoftware van een optionele PC-module
"Met eenvoudig te installeren PC-modules kunnen bedrijven de LED LFD's van Samsung transformeren in de all-inclusive Digital Signage oplossing die het beste tegemoetkomt aan de eigen specifieke behoeften. Schuif een module in een compatibele LFD om Digital Signage content af te spelen zonder de eenheid van de LFD te hoeven verwijderen. Dankzij de PC-modules heeft u geen externe PC of kabels nodig, en blijft de omgeving van het display netjes opgeruimd. Het gebruik van een PC-module reduceert niet alleen de apparatuurkosten, maar vereenvoudigt ook de infrastructuur en maakt een efficiënter ruimtebeheer mogelijk.
• Installeer modules eenvoudig door de eenheid in een Samsung LFD te schuiven
• Dankzij het slanke, lichte ontwerp van de module heeft u geen grote, zware apparaten meer nodig
• Vertrouw op de krachtige prestaties van de dual-core of quad-core processor
• Vereenvoudig het creëren van content voor de LFD met de geïntegreerde Samsung MagicInfo™ Premium Digital Signage software"

Kopieer de instellingen gemakkelijk naar andere schermen met Magic Clone

Met Samsung Magic Clone kunt u dezelfde instellingen eenvoudig op allerlei andere locaties toepassen en hoeft u de displays dus niet allemaal afzonderlijk in te stellen. U programmeert op één display alle gewenste instellingen zoals volume, helderheid en meer en legt de instellingen vast op een USB-stick of extern schijfstation. Vervolgens doet u de USB-stick of het externe schijfstation in een nieuwe display om de instellingen te kopiëren.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

ME95C

Display

 • Diagonal Size

  95"
 • Type paneel

  120 Hz LED BLU
 • Resolutie

  1 920 × 1 080 (16:9)
 • Pixelgrootte (HxV, mm)

  0,364 x 1,092
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  2 096,64 x 1 179,36
 • Helderheid (normaal)

  600 cd/m2
 • Contrastverhouding

  5 000:1
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178 / 178
 • Reactiesnelheid (ms)

  8ms
 • Display Color

  10-bits dithering - 1.07 miljard
 • Color Gamut

  72%
 • H-Scanning Frequency

  30-81
 • Maximum Pixel Frequency

  148.5
 • V-Scanning Frequency

  48-75
 • Hoogste Luminantie Ratio

  69%
 • Dynamische Contrast Ratio

  10 000 : 1

Connectiviteit

 • RGB In

  D-SUB analoog, DVI-D, Display Port 1.2
 • Video In

  HDMI1, HDMI2, HDMI3, component (CVBS Common)
 • Audio In

  Stereo mini-jack
 • RGB Out

  DP1.2 (Loop-out)
 • Audio Out

  Stereo mini-jack

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten