Inhoud
VERGELIJKEN

Galaxy SIII
I9300 Android

GT-I9300

 • Met zijn fantastische functies voor zakelijke communicatie, zijn sterke beveiliging en zijn integratie in real time speelt deze smartphone in op al uw behoeften

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FunctiesAfdrukken

Ontworpen voor vergaderingen onderweg

Ontworpen voor vergaderingen onderweg
Met behulp van Cisco WebEx en Jabber kunt u via de GALAXY SIII altijd deelnemen aan belangrijke vergaderingen, waar u ook bent. Met dit toestel kunnen werknemers tekst, spraak- en videoberichten uitwisselen, resources op hun bureaublad delen en vergaderingen organiseren vanuit een virtueel kantoor. De communicatie verloopt moeiteloos via een beveiligde verbinding. Bovendien is de GALAXY SIII het ideale instrument voor efficiënte teleconferenties: u kunt deelnemen aan vergaderingen en documenten, afbeeldingen en ander werkmateriaal op het scherm delen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Inhoud delen zoals nooit tevoren

Inhoud delen zoals nooit tevoren
Met al zijn deelfuncties helpt de GALAXY SIII u om efficiënter te werken op uw mobiele werkplek. Met S Beam kunnen collega's werkmateriaal uitwisselen, zoals multimedia, contactpersonen en documenten van elke grootte. AllShare is een waardevolle tool die uw organisatie kan aanwenden om een alomtegenwoordige werkomgeving mogelijk te maken. AllShare Play maakt gebruik van DLNA en Wi-Fi om gegevens naar mobiele toestellen, tablets en pc's te verzenden, terwijl AllShare Cast een gegevenskoppeling met een tv-scherm voorziet. Dankzij deze twee functies kunnen werknemers op afstand werken om presentaties te geven en videoconferenties bij te wonen.

Zakelijke communicatie in real time

Zakelijke communicatie in real time
Met de vernieuwende functies van de GALAXY SIII is snelle, efficiënte zakelijke communicatie mogelijk. Dankzij Smart Alert missen werknemers geen belangrijke oproepen, e-mails of berichtjes meer. Het toestel trilt als het wordt vastgenomen om een gemist gesprek of voicemail aan te geven. Bovendien kunt u met de nieuwe functie Direct Call bellen door gewoon het toestel tegen uw oor te plaatsen wanneer u een bericht hebt ontvangen. De GALAXY SIII is werkelijk vernieuwd en maakt een snelle zakelijke communicatie nodig voor geslaagde resultaten

Langere concentratie

Langere concentratie
De GALAXY SIII helpt u actief om uw concentratie te verbeteren met zijn vernieuwende Smart Stay-functie. De camera van het toestel maakt gebruik van vernieuwende technologie waarmee de bewegingen van uw oog worden gedetecteerd. Zo blijft het scherm helder terwijl u werkt. U kunt zich dus concentreren op lange e-mails, e-books of websites zonder afgeleid te worden.

Multitasking op zijn best

Multitasking op zijn best
Verbeter uw productiviteit met de krachtige GALAXY SIII. Hij is uitgerust met een Quad Core-processor van 1,4 GHz en een HD Super AMOLED-scherm van 4,8 inch, waarmee u aan verschillende taken tegelijkertijd kunt werken. Met de functie Pop Up Play kunt u efficiënt multitasken zonder gehinderd te worden door procesvertragingen of weergavebeperkingen. U kunt dus HD-video bekijken terwijl u berichten bewerkt en verzendt.

Maak geraffineerde bedrijfsdocumenten

Maak geraffineerde bedrijfsdocumenten
De GALAXY SIII vormt een verrassend handig kantoor voor werknemers die vaak onderweg zijn. Dankzij zijn superieure werking en zijn mobiele bedrijfsoplossingen zoals Polaris Office kunnen gebruikers op hun toestel zelf aan pc-documenten werken. Dankzij Polaris Office en het Super AMOLED-scherm van 4,8 inch kunt u efficiënt in Microsoft Office-programma's werken om onmiddellijk perfecte documenten op te stellen, op elk moment, waar u zich ook bevindt.

Houd uw gegevens veilig

Houd uw gegevens veilig
De GALAXY SIII bevat een mobiele beveiligingsoplossing van wereldklasse voor alle mobiele bedrijfsomgevingen. Ons nieuwe MDM-systeem ondersteunt 338 IT-beleidsregels (meer dan drie keer wat de GALAXY S II ondersteunt). Zo kunt u een betere mobiele werkplek creëren en beheren. De Samsung ODE-oplossing helpt om identiteitsdiefstal en gegevensverlies te voorkomen. De geheimen van uw organisatie zijn dus veilig met de GALAXY SIII.

SAT-waarde

SAT-waarde
De SAT-waarde van dit toestel bedraagt 0.547 W/Kg. SAT staat voor Specifiek Absorptie Tempo (specifieke mate van absorptie); de eenheid voor de hoeveelheid radiofrequentie-energie die door het lichaam wordt opgenomen tijdens het gebruik van een mobiel toestel.

Uw mobiele toestel verzendt en ontvangt radiogolven. Het is zo ontworpen dat het de limieten voor blootstelling aan radiogolven (radiofrequentie en elektromagnetische velden), zoals aanbevolen door internationale richtlijnen, niet overschrijdt. De richtlijnen voor blootstelling aan radiogolven gebruiken de meeteenheid SAT. De SAT-limiet voor mobiele toestellen is 2 W/kg.

Een ideale mobiele werkplek

Een ideale mobiele werkplek
Omdat de GALAXY SIII geïntegreerde bedrijfsmessaging en een heel aantal VPN-protocollen ondersteunt, kunt u de ideale mobiele werkomgeving creëren, waar u ook bent. Met MS Exchange ActiveSync kunnen werknemers efficiënter met collega's communiceren in real time. Deze functie is een mooie aanvulling op het gebruik van een mobiel kantoor, omdat hij zorgt voor een beveiligde toegang tot bedrijfssystemen zoals e-mails, ERP en CRM. U geniet van een flexibele werkomgeving en kunt op afstand waken over de naleving van het beleid om uw toestellen en gegevens te beschermen.

Naadloze BYOD-ervaring

Naadloze BYOD-ervaring
Creëer met de GALAXY SIII een virtuele werkplek die voldoet aan de behoeften op vlak van beveiliging en gebruiksgemak. Het is een vernieuwende oplossing voor bedrijven die een BYOD-beleid (Bring Your Own Device) willen implementeren en optimaliseren. Met Cisco en VMware krijgt u toegang tot een bedrijfsnetwerk op uw eigen toestel, zonder de beveiliging in het gedrang te brengen. Het gebruik van smartphones die aan de specifieke gebruiker zijn aangepast, komen het evenwicht tussen werk en privéleven ten goede, waardoor de werknemer tevredener en productiever is. Dat zal u helpen om de kosten te drukken die gepaard gaan met mobiele toestellen, en om de efficiëntie te verbeteren via innovatie.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

 • OS
  Android 4.0 (ICS)
 • Display
  4.8"
 • Camera's
  8.0 megapixel

Netwerk en draadloze connectiviteit

 • EDGE/GPRS

  GSM 3G , HSDPA
 • Netwerk

  EDGE/GPRS (850/900/1800/1900 MHZ)
 • HSPA

  HSPA+
 • Wi-Fi

  802.11 a/b/g/n 2.4GHz/5GHz
 • Wi-Fi Direct

  Yes
 • Bluetooth Profielen

  4.0 LE
 • NFC

  Ja
 • AllShare

  Ja (Allshare Play, Allshare Cast)
 • KIES

  KIES, KIES Air
 • SAT-waarde

  0.547 W/kg Meer informatie

OS

 • OS

  Android 4.0 (ICS)

MEER SPECS TONEN

*Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades
Informatie over SAR

Link

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   12.47 MB, pdf, DUTCH
   2013.02.28
 • Overige handleidingen (3)
  • User Manual
   12.49 MB, pdf, GERMAN
   2013.02.28
  • User Manual
   12.19 MB, pdf, ENGLISH(Europe)
   2013.02.28
  • User Manual
   12.79 MB, pdf, FRENCH
   2013.02.28
 • Software (5)
  • Allshare,Others(Smart_Home_Control_PC_SW_ENG)
   Win XP/Vista/Windows 7, 14.68 MB, zip, ENGLISH, MULTI LANGUAGE
   2013.07.12
   Versie : 1.5
  • SAMSUNG Kies,PC Sync
   Win XP/Vista/Windows 7, 66.33 MB, exe, ENGLISH, MULTI LANGUAGE
   2013.04.29
   Versie : 2.5.3.13043_14_1
  • SAMSUNG Kies (Mac),PC Sync
   Mac OS 10.5 ~ 10.7, 27.94 MB, dmg, ENGLISH, MULTI LANGUAGE
   2013.02.25
   Versie : 2.0.0.13023_10_1
  • Allshare,Others((AllShare Control PC Software - 64bit))
   Win XP/Vista/Windows 7, 11.44 MB, zip, ENGLISH, MULTI LANGUAGE
   2012.07.05
   Versie : 1.0
  • Allshare,Others((AllShare Control PC Software - 32bit))
   Win XP/Vista/Windows 7, 14.38 MB, zip, ENGLISH, MULTI LANGUAGE
   2012.05.30
   Versie : 1.5
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

aanverwante oplossingen

aanverwante inzichten

Whitepaper
Geslaagd gebruik van zakelijke mobiliteit
De beveiligingsproblemen die gepaard gaan met het gebruik van mobiele toestellen voor werknemers zijn een belangrijke bekommernis in de evoluerende bedrijfswereld. We leveren vooraanstaande oplossingen om te zorgen dat mobiele bedrijfsactiviteiten echt veilig en geslaagd zijn.
Casestudy
Het perfecte toestel voor in de wagen
Dankzij de Drive Experience Solution van Samsung met de Galaxy Tab 10.1 kon Kia Motor zijn klanten tevreden stellen met de geavanceerde mobiele functies, waardoor de klantentevredenheid steeg. Bovendien zorgde de autotoepassing voor een stijging van de verkoop.
Brochure
Samsung Mobile Security
Samsung is nu de belangrijkste leverancier op de markt van mobiele beveiliging, dankzij sterke samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en de geavanceerde ontwikkeling van technologie. De combinatie van GALAXY-toestellen van Samsung, die werden ontworpen met het oog op een optimale efficiëntie en productiviteit,en de beveiligingscriteria van Samsung zorgt ervoor dat de mobiele werkers zo goed mogelijk worden beschermd.
Casestudy
Betere gezondheidszorg gegarandeerd
Met Enterprise Mobility Solutions van Samsung, zoals Mobile EMR Solution, is het gemakkelijk om voor patiënten te zorgen. Gebruikers krijgen updates van patiëntendossiers in real time, kunnen gemakkelijk communiceren met het medische personeel en krijgen zelfs onbeperkte informatie over ziektes via multimedia.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten