Inhoud
VERGELIJKEN

Galaxy S6

SM-G920F

  • De kracht om het voor elkaar te krijgen
  • Continuïteit: check!
  • Toonbeeld van vorm en functie
  • Superieure kijkervaring

Sorry! Dit product is niet langer beschikbaar.

FunctiesAfdrukken

SM-G920
Oogverblindend Display
De Samsung Galaxy S6 is uitgerust met een 5,1” Quad HD (2 560 x 1 440) Super AMOLED scherm. Dit zorgt voor een unieke, haarscherpe kijkervaring en een niet te overtreffen helderheid voor zowel binnen als buiten. Ook kun je door de verbeterde lichtsterkte en pixeldichtheid prachtige foto's nemen, waar je ook bent.
Smart Manager
De nieuwe Smart Manager applicatie geeft je in één oogopslag nuttige informatie over de status van de batterij, opslag, RAM, beveiliging en veel meer. De Quick Check functie stelt je in staat om onnodige data te verwijderen en de prestatie van je toestel met een klik te verbeteren.
SM-G920 Galaxy S6
Gemakkelijk inhoud delen
Een simpele aanraking is alles wat er nodig is om je Galaxy S6 te koppelen met een Samsung SMART TV via BLE (Bluetooth Low Energy). Bekijk nu heel gemakkelijk foto’s en films van je Galaxy S6 op je TV-scherm of stream je content vanaf je TV naar je smartphone.
Toonbeeld van vorm en functie

Superieure kijkervaring

Superieure kijkervaring
Verrijk uw mobiele ervaring met het haarscherpe 5,1“ WQHD Super AMOLED display van de Galaxy S6. Het oogverblindende scherm geeft uw presentaties, video’s en documenten uiterst scherp en helder weer. Mis geen detail meer en verbeter uw mobiele productiviteit.

Ervaar maximale veiligheid

Ervaar maximale veiligheid
Mobiele veiligheid van professional én organisatie is cruciaal. KNOX 2.4, enkel beschikbaar op Samsung Android-toestellen, voorziet in die maximale veiligheid en privacy op uw smartphone. Door de intuïtieve Smart Manager™-widget te gebruiken, blijft uw privacy, hardware en waardevolle content optimaal beschermd door de ingebouwde Anti-Malware en mobiele beveiliging KNOX Active Protection.