Inhoud
VERGELIJKEN

AC071FB4DEH

AC071FB4DEH

  • Gaat prachtig samen met uw inrichting.

FunctiesAfdrukken

Weegt minder dan alle andere

Weegt minder dan alle andere
Samsungs 4Way Cassette S weegt nu nog maar 17 kg. Het is de lichtste binnenunit ooit, en weegt zo'n 35% minder dan conventionele producten. Samsung was de eerste fabrikant die de behuizing van zijn binnenunits uit ABS vervaardigde om zo het lichtste product te kunnen leveren. De slanke unit is zo ontworpen dat onderhoud heel weinig tijd kost en dankzij 's werelds laagste gewicht gaat ook installeren een stuk gemakkelijker.

Interieurdesign

Interieurdesign
Op de nieuwe 4Way Cassette S passen twee panelen met verschillende designs. U bepaalt zelf wat het beste in uw interieur past, het wafelpatroon of het klassieke patroon. Ook de vormgeving van het display is eenvoudig gehouden met afgeronde hoeken en geeft uw interieur een opgeruimd gevoel. De nieuwe 4Way Cassette S gaat prachtig samen met uw inrichting!

S-Plasma-ion

S-Plasma-ion
Zuiver de lucht die u inademt met Samsungs S-Plasma-ion! Na de normale filtering wordt de lucht nog gezonder gemaakt door S-Plasma-ion, een component die alle verontreinigingen wegfiltert, bacteriën volledig uitroeit, een eind maakt aan allergieën door de lucht te zuiveren van allergenen en zelfs OH-radicalen neutraliseert. Dit optionele apparaat kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door de S-Plasma-ion kit in de binnenunit te schuiven.

Surround Air Flow

Surround Air Flow
De nieuwe 4-Way Cassette S kan ieder gedeelte van uw kamer koelen. De praktische lamellen zijn opnieuw ontworpen om "blinde vlekken" bij de hoeken van het paneel tegen te gaan. Hierdoor ontstaat een uitblaas van bijna 360˚ rondom de binnenunit.

Afzonderlijk in te stellen lamellen

Afzonderlijk in te stellen lamellen
Met de nieuwe afstandsbediening kan de openingshoek van ieder van de 4 lamellen individueel worden ingesteld. De lamellen kunnen dezelfde richting hebben of hier maximaal 32˚ tot 65˚ graden van afwijken voor efficiëntere koeling.
Krachtige luchtcirculatie

Krachtige luchtcirculatie

De lamellen in de brede uitstroomopening van de binnenunit sturen koele of warme lucht tot maar liefst 5,2 meter de omringende ruimte in voor een efficiënte temperatuurbeheersing in de hele ruimte.
Invoer frisse lucht

Invoer frisse lucht

Via Samsungs nieuwe 4Way Cassette S kan er ook buitenlucht binnenkomen voor extra frisse lucht in de kamer.
Gemakkelijke installatie

Gemakkelijke installatie

Alle hoeken van het paneel kunnen worden verwijderd: hierdoor is het gemakkelijker om de hoogte in te stellen en gaat ook installeren en waterpas stellen veel gemakkelijker en sneller.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    4Way Cassette S

Model Name

  • Binnenunit

    AC071FB4DEH/EU
  • Buitenunit

    AC071FCADEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten