Inhoud
VERGELIJKEN

AC071FBLDEH/EU Slim Duct

AC071FBLDEH/EU

  • Flexibele installatie met Compact Slim Duct

FunctiesAfdrukken

Flexibele installatie

Flexibele installatie

Omdat de luchttoevoer naar keuze via de onderkant of de achterkant van de eenheid plaats vindt, kan de Slim Duct aan iedere bedrijfsomgeving worden aangepast. De flexibele installatie betekent dat de airconditioner voor vrijwel iedere kamer kan worden geconfigureerd, gemakkelijk in het plafond kan worden verborgen en zo onopvallend voor een betere luchtcirculatie zorgt.

Slank ontwerp

Slank ontwerp
De Slim Duct is maar 199 mm dik en kan vrijwel overal worden verborgen. Samsungs dunste model is ruim 20 mm dunner dan de twee modellen die er het meest in de buurt komen. Dit slanke design is niet alleen mooi om te zien, het maakt ook installatie, onderhoud en reparatie snel en gemakkelijk, zodat het systeem geschikter en effectiever is voor een breder scala aan bedrijven.

Gemakkelijk te onderhouden

Gemakkelijk te onderhouden
De Slim Duct is zo ontworpen dat alles gemakkelijk te bereiken is voor onderhoud. Na openen van het onderpaneel van de unit zijn de onderdelen gemakkelijk bereikbaar, zodat het systeem tijdens onderhoud maar kort buiten bedrijf hoeft te zijn en uw onderneming er ook in financieel opzicht minder last van heeft.

Condenswaterpomp gemakkelijker te installeren

Condenswaterpomp gemakkelijker te installeren
De nieuwe afvoerpomp kan aan de zijkant worden gemonteerd, waardoor het niet meer nodig is om de bovenklep te verwijderen. Na verschuiven van het rechterpaneel kan de pomp gemakkelijk worden geïnstalleerd, gecontroleerd en gerepareerd, wat uw bedrijf tijd en geld bespaart.
Virusfilter

Virusfilter

Dankzij het virusfilter heeft iedereen die in het bedrijf komt schonere, gezondere lucht. Deze functie is specifiek ontwikkeld om de lucht te zuiveren van (stof)deeltjes en de verspreiding van schimmels en bacteriën tegen te gaan. Hierdoor beschikt de zakelijke gebruiker over een prettigere, veiligere omgeving.
Eenvoudig reinigbaar filter

Eenvoudig reinigbaar filter

Een automatische indicatie geeft na 1000 gebruiksuren aan dat het tijd is om het filter te reinigen. Dankzij het Duct Design is dit een eenvoudig karweitje zodat onderhoud minder tijd kost en uw onderneming er ook in financieel opzicht minder last van heeft.
Smart Pressure Control

Smart Pressure Control

Dankzij Smart Pressure Control beschikt de gebruiker over gelijkmatige koeling en verwarming, in welke omgeving ook. External Static Pressure (ESP) regelt de ventilatorsnelheid zodat het ideale klimaat wordt bereikt met een stillere, efficiëntere werking.
Optionele condenswaterpomp met extra opvoerhoogte

Optionele condenswaterpomp met extra opvoerhoogte

Voor Samsungs Duct Airconditioning is een optionele afvoerpomp beschikbaar met grote opvoerhoogte. Hiermee kan condenswater tot 750 mm hoog worden weggepompt, waar dit voorheen tot 700 mm mogelijk was. Daardoor is het systeem nog handiger geworden, want de gebruiker beschikt nu over extra flexibiliteit bij het kiezen van de plaats voor de unit.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    Slim Duct

Model Name

  • Binnenunit

    AC071FBLDEH/EU
  • Buitenunit

    AC071FCADEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten