Inhoud
VERGELIJKEN

AC100FBMDEH MSP Duct

AC100FBMDEH

  • -

FunctiesAfdrukken

Efficiënt en stil

Efficiënt en stil

De externe statische drukcontrole garandeert in combinatie met de eenvoud van MSP Duct een efficiënte en stille werking. Dit innovatieve airconditioningsysteem is daardoor niet alleen geschikt voor een breed scala aan zakelijke omgevingen, maar kan ook worden toegepast in woonhuizen en recreatieve omgevingen. U kunt dus zowel thuis als op het werk genieten van de voordelen van deze uitstekend presterende unit, die zo stil is dat hij een goede en gezonde nachtrust bevordert.
Bestrijkt een groot gebied dankzij de betrouwbare statische drukcontrole

Bestrijkt een groot gebied dankzij de betrouwbare statische drukcontrole

Een van de voordelen van het MSP Duct design is dat het een grotere statische druk opbouwt dan de meeste andere units met dunne leidingen. Hierdoor is het mogelijk om meer invoeren en uitvoeren te creëren en heeft de gebruiker een flexibelere reeks installatiemogelijkheden. Hierdoor kunnen weer meer gebieden worden bestreken die ieder weer groter kunnen zijn, zodat er meer mensen voor langere tijd van meer warme of koude lucht kunnen worden voorzien.
Virusfilter

Virusfilter

Dankzij het virusfilter heeft iedereen die in het bedrijf komt schonere, gezondere lucht. Deze functie is specifiek ontwikkeld om de lucht te zuiveren van (stof)deeltjes en de verspreiding van schimmels en bacteriën tegen te gaan. Hierdoor beschikt de zakelijke gebruiker over een prettigere, veiligere omgeving.
Eenvoudig reinigbaar filter

Eenvoudig reinigbaar filter

Een automatische indicatie geeft na 1000 gebruiksuren aan dat het tijd is om het filter te reinigen. Dankzij het Duct Design is dit een eenvoudig karweitje zodat onderhoud minder tijd kost en uw onderneming er ook in financieel opzicht minder last van heeft.
Smart Pressure Control

Smart Pressure Control

Dankzij Smart Pressure Control beschikt de gebruiker over gelijkmatige koeling en verwarming, in welke omgeving ook. External Static Pressure (ESP) regelt de ventilatorsnelheid zodat het ideale klimaat wordt bereikt met een stillere, efficiëntere werking.
Optionele condenswaterpomp met extra opvoerhoogte

Optionele condenswaterpomp met extra opvoerhoogte

Voor Samsungs Duct Airconditioning is een optionele afvoerpomp beschikbaar met grote opvoerhoogte. Hiermee kan condenswater tot 750 mm hoog worden weggepompt, waar dit voorheen tot 700 mm mogelijk was. Daardoor is het systeem nog handiger geworden, want de gebruiker beschikt nu over extra flexibiliteit bij het kiezen van de plaats voor de unit.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    MSP Duct

Model Name

  • Binnenunit

    AC100FBMDEH/EU
  • Buitenunit

    AC100FCADEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten