Inhoud
VERGELIJKEN

Galaxy Tab Active (8.0, LTE)

SM-T365

 • Schokbestendig
 • Water-en stofbestendig (IP67)
 • Ultra Power Saving Mode en verwisselbare batterij
 • Premium design

FunctiesAfdrukken

VOOR DE ZONDER-ZORG-SECTOR
Voorkom de verspreiding van infecties tijdens het gebruik van deze Samsung Tab Active voor de beste resultaten. Het scherm is afwasbaar met desinfecterende gels of zepen en weerstaat aan stof en water conform het IP67 certificaat, voor een modern mobiel apparaat dat zorgeloos te gebruiken is in een klinische, gecontroleerde omgeving.

De uitstekende batterijduur en het ergonomische, vederlichte design maken de Samsung Tab Active het ideale hulpmiddel voor drukbezette medische teams. Complex medisch beeldmateriaal kan zeer duidelijk bekeken worden, dankzij de hoge resolutie van het scherm. Het Samsung KNOX beveiligingssysteem zorgt er bovendien voor dat vertrouwelijke patiëntengegevens in een veilige omgeving zijn ondergebracht.

BEKIJK HEM IN ACTIE
VOOR DE ZONDER-ZORG-SECTOR
EEN ECHTE POWERTOOL
Moderniseer uw dagelijkse taken en verhoog de productiviteit van heel uw werf met een mobiel toestel dat veel kan verdragen. De Samsung Tab Active weerstaat aan alle aanvallen van stof en water conform het IP67 certificaat. Het is ook uitgetest om tegen een stootje te kunnen, ideaal voor de ruige omstandigheden in de constructie.

De batterij, met een levensduur van 8 - 10 uur, kan gemakkelijk vervangen worden. Zo blijft deze tablet onafgebroken presteren, en staat hij u bij met real-time informatie gedurende de hele werkdag, waar u ook bent. Stel tijdschema’s en dagelijkse rapporten op, rechtstreeks vanop de site. Veranderingen aan technische tekeningen kunnen ook ter plekke worden gemaakt. Dankzij de C-Pen stylus kan iedereen gemakkelijk werken met de werkhandschoenen aan.

BEKIJK HEM IN ACTIE
EEN ECHTE POWERTOOL
PRODUCTIVITEIT LANGS ELKE SCHAKEL
Help uw personeel langer op de baan te blijven, met de Samsung Tab Active. Zijn batterijduur van wel 8 - 10 uur wordt aangevuld met een eenvoudig te vervangen batterij, voor onafgebroken prestaties. Daarnaast is deze solide tablet compatibel met de gangbare back-end systemen, zo blijft uw personeel steeds in contact met klanten en collega’s, en behouden ze de toegang tot up-to-date informatie, waar ze ook zijn.

Met zijn GPS-tracker en HD-camera, die ook gebruikt kan worden als barcode scanner, draagt dit veelzijdige apparaat bij aan een hogere efficiëntie langs de hele supply chain. Geen overbodige luxe voor bedrijven waar elke seconde telt. Deze Samsung Tab Active is echt gebouwd voor business. Hij geeft u de technologie om gedifferentieerde logistieke diensten aan te bieden, en hij geeft u de controle over uw supply chain, voor een betere customer experience.

BEKIJK HEM IN ACTIE
PRODUCTIVITEIT LANGS ELKE SCHAKEL
Schokbestendig*
Maak u geen zorgen over vallen of stoten in ruige werkomstandigheden. Met de bijgeleverde cover is de Samsung GALAXY Tab Active bestand tegen vallen vanaf een hoogte tot 1,2 meter. Valtestresulaten voldoen aan de voldoen aan de MIL STD 810 G standaard.
Schokbestendig
Ultra Power Saving Mode en verwisselbare batterij
De Ultra Power Saving modus van de tablet en de geavanceerde, door de gebruiker verwisselbare accu, garanderen een continue werkduur van 8 - 10 uur en eenvoudige vervanging.
Ultra Power Saving Mode en verwisselbare batterij
Water- en stofbestending (IP67)
Blijf aan het werk in vrijwel iedere omgeving met de IP67-afdichting die het apparaat beschermt tegen schade door water en stof.
Water- en stofbestending (IP67)
NFC en barcodescanner
Bespaar tijd op communicatie- en procesmanagement met eenvoudige NFC-communicatie tussen apparaten en het lezen van tags. Een 3,1-megapixelcamera (MP) met Auto Focus (AF) en flitser maakt het mogelijk eenvoudig barcodes te scannen om communicatie en workflows te ondersteunen.
NFC en barcodescanner
Samsung KNOX
Ondersteunt een KNOX-type vergrendeling om een hardware- en software-geïntegreerd beveiligingsplatform te creëren. KNOX beschikt over solide beveiliging met tweezijdige authenticatie om zakelijke data te beschermen.
Samsung KNOX
Premium design
Verkrijg robuustheid en stabiliteit zonder in te leveren op een premium design met een dikte van slechts 9,75 mm (zonder cover) en een gewicht van 388 gram met robuuste versteviging.
Premium design
Pogo pin
Laad de tablet snel en eenvoudig op, zonder de noodzaak van een apart USB-apparaat.
Pogo pin
Anti-slip coating buitenkant
Houd uw tablet stevig vast, zelfs onder ruige werkomstandigheden.
Anti-slip coating buitenkant

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

 • OS
  Android
 • Display
  8,0 inch
 • Camera's
  3.1 Megapixel

Processor

 • Kloksnelheid

  1,2 GHz
 • Processor

  Quad Core

Display

 • Formaat (Main Display)

  8,0 inch
 • Resolutie

  1280 x 800 pixels (WXGA)
 • Technologie

  TFT
 • Kleurdiepte

  16M
 • S Pen

  Nee

MEER SPECS TONEN

*Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades
Informatie over SAR

Link

ONDERSTEUNING

 • User Manual(Lollipop)
  • User Manual(Lollipop)
   4.41 MB, pdf, DUTCH
   2016.03.14
 • Overige handleidingen (9)
  • User Manual(Lollipop)
   4.43 MB, pdf, GERMAN
   2016.03.14
  • User Manual(Lollipop)
   4.41 MB, pdf, ENGLISH
   2016.03.14
  • User Manual(Lollipop)
   4.43 MB, pdf, FRENCH
   2016.03.14
  • Safety Guide
   8.76 MB, pdf, ENGLISH, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, GERMAN, GREEK, HUNGARIAN, ITALIAN, KAZAKH, LATVIAN, LITHUANIAN, MACEDONIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, UKRAINIAN, UZBEK
   2015.10.28
  • User Manual(Kitkat)
   4.79 MB, pdf, GERMAN
   2014.12.23
  • User Manual(Kitkat)
   4.69 MB, pdf, FRENCH
   2014.12.05
  • Quick Start Guide
   1.85 MB, pdf, FRENCH
   2014.11.26
  • User Manual(Kitkat)
   4.71 MB, pdf, DUTCH
   2014.11.18
  • User Manual(Kitkat)
   4.77 MB, pdf, ENGLISH
   2014.10.16
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten