Direct naar content
Inhoud
 • Een man en een vrouw staan voor een videowand met aandelenkoersen en bekijken aanvullende informatie op een tablet. Een man en een vrouw staan voor een videowand met aandelenkoersen en bekijken aanvullende informatie op een tablet.

  FINANCIËLE DIENSTVERLENING

  Verbeter uw financiële dienstverlening om de groeiende wensen van digitaal bewuste klanten te vervullen.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Hebt u vragen? Neem contact met ons op

DE NIEUWE BELEVING VOOR FINANCIËLE INSTELLINGEN

 • Smart Branch

  Smart Branch

  Creëer in uw vestigingen een persoonlijke, papierloze omgeving met Smart Branch van Samsung

  • Geef klanten die u bezoeken vertrouwen door het ze helemaal naar de zin te maken.
  • Optimaliseer de werkzaamheden in de vestigingen om de kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen.
  66% VAN DE KLANTEN

  zou bij aanschaf van financiële producten graag persoonlijk een adviseur willen spreken1

  1Accenture (2014)
  Een klant kijkt naar de digitale display aan de muur van zijn bank terwijl hij wacht tot hij aan de beurt is bij de balie.
  Trek de aandacht van de klanten en verwelkom ze met rijke, dynamische content
  Een wachttijd bij de bank kan prima worden ingevuld met een Samsung Video Wall met MagicInfo oplossing. Deze naadloze videowand ziet er geweldig uit en het duidelijke, levendige beeld trekt de aandacht van binnenkomende klanten en zorgt dat ze zich welkom voelen. Ook klanten die al klaar zijn blijven soms nog graag even kijken naar dynamische, stimulerende content op een mooi binnenscherm. De strategisch beheerde content kan aan de wensen van de vestiging worden aangepast, zodat de klanten worden geïnformeerd en betrokken vanaf het moment dat ze binnenkomen en de hele ervaring voor de klant wordt verbeterd.
  Een bankemployee laat een klant op het zelfbedieningsstation bij de ingang een plattegrond van de bank zien, waarop de locaties van de verschillende medewerkers is gemarkeerd.
  Wijs klanten de weg naar de producten en diensten die ze nodig hebben
  Proactieve klanten hoeven niet op personeel te wachten, want de gewenste informatie over uw aanbod van producten en diensten zijn is eenvoudig beschikbaar omdat deze wordt gepresenteerd via aan intuïtieve, responsieve digitale display. Klanten kunnen natuurlijk ook om persoonlijk advies vragen, maar vaak ontdekken ze vanzelf dat hun wensen worden vervuld door de Samsung Interactive Display met MagicIWB, die ze op een natuurlijke manier de producten laat ontdekken die aan hun eisen voldoen. Ook de Samsung Galaxy Tablet met KNOX beveiligingsplatform is goed voor de gemoedsrust van uw klant dankzij ingebouwde gegevensbeveiliging en diefstaldetectie.
  Klanten overleggen via videovergaderen op een Smart TV met een expert van de bank.
  Met interactieve expertise adviseert u flexibeler en met een hogere beschikbaarheid
  De Galaxy tablet komt van pas wanneer een klant met specifieke wensen de digitale gids verruilt voor een menselijke adviseur. De medewerker kan het apparaat gebruiken om informatie over de klant in te zien en gepersonaliseerde oplossingen uit een elektronische productcatalogus te presenteren, zodat alle partijen na afloop tevreden kunnen zijn. Ook kunnen klanten met de Galaxy tablet medewerkers met specifieke expertise raadplegen via een videogesprek, terwijl de Smart TV videovergaderingen tussen meerdere deelnemers mogelijk maakt met scherpe HD-beelden. Gebruik de Wi-Fi Printer met Cloud Print en Scan to Printer om alle gewenste documenten af te drukken, te scannen en te verzenden.
  Een klant gebruikt een tablet waarop rekeningsoftware is geïnstalleerd om een transactie af te ronden zonder hulp van het personeel.
  Zelfgestuurde digitale bankdiensten voor nieuwe en bestaande klanten
  Of het nu om een ervaren klant gaat die gerust dingen kan overslaan, een druk bezet iemand die nog snel iets wil regelen of een nagelnieuwe klant die de mogelijkheden van de vestiging wil verkennen, de Galaxy tablet met MagicIWB en e-Signature oplossing helpt de klant zichzelf te helpen. Met deze gebruikersvriendelijke en veelzijdige mobiele bankoplossing kunnen klanten producten doornemen, documenten scannen, banktransacties uitvoeren en deze voorzien van hun digitale handtekening. Het mooiste is wel dat de klant dit kan doen zonder tussenkomst van een medewerker.
 • Mobiel bankieren

  Mobiel bankieren

  Betrokken, proactieve klanten dankzij een mobiele aanpak die vergelijkbaar is met een bezoek aan een van uw kantoren

  • Bevorder mobiel bankverkeer dankzij apparaten en oplossingen waarmee digitaal bankieren optimaal verloopt.
  • Houd uw klanten vast dankzij een consequente, persoonlijke ervaring.
  • Creëer nieuwe inkomstenstromen met uitgebreide, intelligente oplossingen voor mobiel bankieren.
  60% VAN DE TRADITIONALE
  RETAIL-BANKPRODUCTEN

  wordt verkocht door bijkantoren1

  1Accenture, The Digital Disruption in Banking (2014)
  Een consument betaalt via Samsung Pay op haar mobiele apparaat, en heeft dus geen geld, betaalpas of creditcard nodig.
  Bevorder met Samsung het dagelijks gebruik van mobiele betalingen door de klant
  Grabbelen naar geld of betaalkaarten is nu verleden tijd. Samsung Pay is een mobiele betaaloplossing die klanten fysiek en mentaal bevrijdt van het gedoe met papier en plastic, en ze veilig en gemakkelijk in staat stelt om vrijwel overal betalingen te doen. Deze drieslag werkt bij kassa's en betaalautomaten met NFC of met Magnetic Secure Transmission, en beschermt klanten tegen fraude via biometrische technologie en tokenization. En met een betaalproces dat bestaat uit één keer vegen om de app te openen, één keer tikken om de kaart te kiezen en één vingerafdruk ter bevestiging, is Samsung Pay al even veilig als efficiënt.
  Een klant krijgt van zijn bank een aanbod op maat via de telebanksoftware op zijn smartwatch.
  Creëer consequente en persoonlijke klantrelaties
  Wanneer mobiel bankieren écht handig en draagbaar moet zijn, kunnen uw klanten gebruik maken van de Samsung Gear en zit hun mobiele portemonnee gewoon om hun pols. De Gear combineert een intuïtieve hands-free bankbeleving met gepersonaliseerde marketing en draagt zo bij aan een sterke vertrouwensband. Met 3G-connectiviteit en Bluetooth blijft u dicht bij uw klanten, die zo terecht kunnen in een internetwinkel met mobiele applicaties van uw bank. Ook kunnen klanten meldingen met aangepaste aanbiedingen ontvangen, en alles zonder hun telefoon ook maar één keer te hoeven pakken.
  Een consument koopt een Smart TV en betaalt deze na ingave van zijn creditcardgegevens via zijn mobiele apparaat.
  Maak mobiel bankieren mogelijk en werk eraan om dit te bevorderen
  De juiste combinatie van programma's en aanbiedingen kan mobiel bankieren door uw klanten duidelijk bevorderen. Relevante acties en loyalty-programma's kunnen bijdragen aan de instroom van nieuwe en het behoud van bestaande klanten, terwijl een krachtig B2B2C financieringsprogramma zowel de verkoop van apparaten als het openen van nieuwe rekeningen zal bevorderen. Houd de nieuwe klanten die u zo trekt vast met mobiele producten van marktleider Samsung die afgestemd zijn op uw wensen en al zijn voorzien van uw apps voor mobiel bankieren en andere financiële diensten.
 • Mobiel bankieren voor ondernemingen

  Mobiel bankieren voor ondernemingen

  Geef uw bankprofessionals wat ze nodig hebben om veilig en productief te kunnen werken, altijd en overal

  • Bevorder klantentrouw door altijd en overal veilig mobiel kopen mogelijk te maken.
  • Garandeer enterprise-level mobiele beveiliging met een gecertificeerde oplossing op militair niveau.
  42% VAN DE MANAGERS IN DE
  VERZEKERINGSBRANCHE

  ziet mobiele technologie als een belangrijk hulpmiddel1

  1Accenture, CEO Briefing 2014: The Agenda for Insurance (2014)
  Een bankemployee laat een mobiel apparaat zien met het vergrendelscherm van Samsung KNOX.
  Maak proactieve klantenservice mogelijk in een hoogbeveiligde mobiele omgeving
  Innovatieve mobiele technologie vormt een effectieve mogelijkheid om uw service doeltreffender te maken en de kwaliteit ervan te verhogen. En omdat de kwaliteit van Samsungs beveiligingsoplossing van militair niveau is, vormen standaard beveiligingsoverwegingen geen belemmering om mobiele technologieën in uw aanbod op te nemen. Deze uitgebreide oplossing betekent een veilige omgeving voor het mobiele apparaat, van opstartproces tot gegevens, apps en netwerkverbinding. Deze veiligheidsgarantie maakt ook dat uw medewerkers meer aandacht kunnen besteden aan de behoeften van de klanten, die dus op twee manieren profiteren - alles verloopt veilig en hun wensen worden goed en tijdig vervuld.
  Een bankemployee gebruikt haar tablet om ook buiten haar kantoor veilig en efficiënt te kunnen werken.
  Geef uw bankprofessionals wat ze nodig hebben om veilig en productief te kunnen werken, altijd en overal
  Effectief beheer van de mobiele apparaten van een organisatie volgens specifiek beleid en regelgeving vormt de sleutel tot een soepele inzet van deze apparaten om te bankieren. U zorgt dat u aan de regels voldoet door middel van draadloze registratie van mobiele apparaten en verspreiden van uw mobiele beveiligingsbeleid. Dankzij apps om te bankieren die op afstand worden geïnstalleerd vanuit een speciale app-store kunnen uw medewerkers de klanten op ieder gewenst moment van advies dienen, of ze nu naar de bank komen of zich ergens anders bevinden. Bescherm gegevens tegen mogelijke inbreuk met beveiligingsoplossingen die de medewerkers in staat stellen het apparaat op afstand te vergrendelen, wissen, vinden en terug te halen.

verhalen van klanten

Finance images
AKbank geeft klantenservice meer inhoud met Samsung smartphones
PDF downloaden
Finance images
Bendigo Bank zet met Samsung-apparaten een mobiele betaaloplossing op voor de detailhandel
PDF downloaden
Belfius, efficiënte kantoorcommunicatie
Belfius, efficiënte kantoorcommunicatie
PDF downloaden

aanverwante oplossingen

aanverwante inzichten

Demo
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Informatieve illustratie
Note8 vs laptop
Note8 vs laptop
Demo
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf
Informatieve illustratie
5 dingen die een externe SSD beter doet dan cloudopslag
5 dingen die een externe SSD beter doet dan cloudopslag