Direct naar content
Inhoud
 • OVERHEID

  Uiterst veilige communicatie voor het verbeteren van openbare diensten.

DELEN

google in p

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Hebt u vragen? Neem contact met ons op

De nieuwe beleving voor de overheid

 • Veilige communicatie voor de overheid

  Veilige communicatie voor de overheid

  Video conference mogelijkheden met een large format display van Samsung.

  Zorg dat de door u geleverde digitale diensten goed beveiligd zijn om informatie en privacy te beschermen

  Bevorder flexibele en efficiënte communicatie tussen overheidsinstanties door een strak beveiligingssysteem op te zetten. Maak een breed scala aan innovatieve apparatuur, oplossingen en infrastructuren beschikbaar om de heersende cultuur te transformeren naar een omgeving waar samenwerken vanzelfsprekend is. Verbeter de productiviteit en verlaag de communicatiekosten met de nieuwste mobiele technologie.
  Communiceer met een veilige smartphone van Samsung.

  Beveiligd bellen met mobiele telefoons

  Er zijn heel wat situaties waarin overheidspersoneel gevoelige informatie moet uitwisselen via de telefoon. Dankzij een ingebouwde beveiligde VoIP-oplossing voor smartphones van Samsung hoeft niet langer gebruik te worden gemaakt van grote telefoons op het kantoor en is vertrouwelijke communicatie voortaan ook mogelijk via flexibele, mobiele apparaten.
  Neem onderweg de laatste informatie door met een beveiligde smartphone of tablet van Samsung.

  Mobiele beveiliging conform overheidsnormen

  Bij veel overheidsinstellingen is behoefte aan beveiligde mobiele oplossingen voor de uitwisseling van niet-openbare informatie tussen ambtenaren en ander personeel. Mobiele apparaten die zijn gecertificeerd volgens de juiste criteria maken beveiligd samenwerken mogelijk, onafhankelijk van de locatie, en leiden tot een hogere efficiëntie.
  Communicatie met behulp van een beveiligde tablet van Samsung.

  Voorkom afluisteren

  Met behulp van geavanceerde encryptietechnologie kan worden voorkomen dat overheidscommunicatie wordt afgeluisterd. Door spraak- en berichtendiensten van begin tot eind te versleutelen, wordt externe interventie geblokkeerd zodat informatie veilig kan worden uitgewisseld.
 • Vergrote efficiëntie

  Vergrote efficiëntie

  Moderniseer defensieonderdelen met digitaal verbeterde tactische communicatie en omgevingsinformatie

  Maak defensieoperaties nog efficiënter door de inzet van technologie zoals smartphones, tablets, GPS en camera's. Rust soldaten uit met mobiele apparatuur die is voorzien van de nieuwste beveiligingsstandaarden zodat het doorgeven van orders en rapportage snel en veilig verloopt.
  Bekijk een GPS kaart met behulp van een smartphone van Samsung.

  Tactische communicatie

  Militair personeel kan in real-time communiceren via tablets. Real-time communicatie via tablets omvat niet alleen spraak maar ook foto's en video's. Soldaten kunnen zo hun orders tijdens acties accurater uitvoeren.
 • Technologie die tegen een stootje kan

  Technologie die tegen een stootje kan

  Maak gebruik van de mogelijkheden van mobiele technologie om de productiviteit van openbare veiligheidsdiensten te verbeteren

  Verhoog zowel de kwaliteit als de hoeveelheid werk die in buitendienst wordt verricht dankzij telecommunicatie en mobiele apparatuur. Haal het beste uit organisaties - verkort de afhandeltijd van operaties en verlaag de kosten door diensten te automatiseren, en verbeter de efficiëntie met verschillende mobiele mogelijkheden.
  Tablets kunnen politiepersoneel helpen de wet te handhaven.

  Moderniseren van de politie

  Politieagenten op straat kunnen met hun mobiele apparaten toegang krijgen tot overheidsgegevens om hun productiviteit te verhogen. Snelheids- en parkeerovertredingen kunnen makkelijker worden aangepakt dankzij kentekenherkenningssoftware op mobiele apparatuur, en door een vingerafdrukscanner aan te sluiten kunnen agenten hun mobiele apparaten ook gebruiken om verdachten snel te identificeren.
  Medewerkers in het veld bekijken gezamenlijk een kaart op een tablet.

  De productiviteit van de buitendienst verhogen

  Mobiele oplossingen kunnen buitendienstpersoneel helpen hun werk te vereenvoudigen doordat ze hiermee volledig mobiel kunnen werken. Zo kunnen caseworkers in het veld veel productiever werken als ze zijn voorzien van een robuuste tablet of smartphone, GPS-navigatie en draadloze toegang tot bestanden.

aanverwante oplossingen

aanverwante producten

aanverwante inzichten

Nieuws
Nieuwe Galaxy Note 4 beschikbaar vanaf 17 oktober
De krachtigste mobiele ervaring verschijnt op vrijdag 17 oktober op de Belgische markt. De adviesprijs bedraagt 749 euro.
Nieuws
Geïnspireerd door en gemaakt voor professionals: Samsung onthult eerste B2B-tablet op IFA 2014
Diegem – Samsung onthult de Galaxy Tab Active, zijn eerste tablet speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Daarmee brengt Samsung zijn vertrouwde mobiele leiderschap en zijn 'people inspired innovation' filosofie naar de werkvloer. De Galaxy Tab Active pakt uit met een robuust, draagbaar design dat tegemoet komt aan de verwachtingen van professionals in de veeleisende, uitdagende businessomgeving van vandaag.
Solution Brief
EcoPrint Professional Solution
Met Samsung EcoPrint Professional Solution krijgen IT-beheerders de kans om energie te besparen met een reeks selecteerbare opties. Beheerders kunnen de stuurprogramma's van apparaten configureren en aanpassen op afstand, om het verbruik van materialen en energie te doen dalen.

STEPSamsung Team of Empowered Partners

STEP omvat vier niveaus van partnership. Kies samen met Samsung welk partnership vandaag best bij u past: Platinum, Goud, Zilver of Registered Business Partner. Elk partnerniveau voldoet aan specifieke criteria met bijbehorende voordelen en engagementen: de voordelen en de mate van ondersteuning groeien naarmate onze relatie zich ontwikkelt.

Ontdek meer over STEP