Direct naar content
Inhoud
 • GEZONDHEIDSZORG

  Accurate en efficiënte Connected Care waarbij de patiënt centraal staat.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Hebt u vragen? Neem contact met ons op

DE NIEUWE GEZONDHEIDSZORGBELEVING

 • Verbeter de ervaringen van de patiënten

  Verbeter de ervaringen van de patiënten

  Bied uw patiënten diensten van ongekende kwaliteit

  Lever gedurende het hele traject dat de patiënt doorloopt een zorg-ervaring van de hoogste kwaliteit, inclusief kortere wachttijden en nauwkeurigere diagnoses. Creëer een behandelomgeving waarin de patiënt centraal staat, met een systeem voor naadloze communicatie tussen de patiënten en het medische personeel.
  75% VAN DE
  KLANTEN VINDT

  het belangrijk dat hun medische zorgverleners elektronische mogelijkheden bieden1

  1Accenture, Accenture Consumer Survey on Patient Engagement (2013)
  Incheckformulieren zijn verleden tijd met digitale oplossingen.
  Onmiddellijk inchecken
  Ziekenhuizen kunnen vertrouwelijke patiëntgegevens beveiligd opslaan in de Cloud, zodat receptionisten de benodigde patiëntgegevens meteen kunnen oproepen. Dit leidt tot een gestroomlijnd digitaal incheckproces dat tijd bespaart, administratie efficiënter maakt en de administratieve operationele kosten verlaagt.

  Als een patiënt toch liever papieren formulieren invult, kan het receptiepersoneel de ingeleverde formulieren scannen om de patiëntgegevens te digitaliseren.
  Medische uitslagen worden met behulp van een tablet gedeeld met een patiënt.
  Snel en nauwkeurig onderzoeken
  Dankzij geavanceerde medische apparatuur hebben dokters binnen enkele minuten nauwkeurige resultaten voor hun patiënten en is een vervolgafspraak minder vaak nodig.

  Dokters kunnen hun diagnose beter helpen begrijpen door bij de uitleg gebruik te maken van een tablet en de onderzoekuitslagen te laten zien.
  Patiënten kunnen met behulp van een tablet communiceren met hun dokter.
  Gepersonaliseerde zorg, altijd en overal
  Om medicijnen nauwkeuriger te kunnen doseren, is het mogelijk iedere patiënt een eigen streepjescode met medische historie en informatie te geven; medisch personeel hoeft voor de benodigde patiëntgegevens alleen de streepjescode te scannen.

  Medisch personeel kan patiënten op basis van hun persoonlijke gezondheidsinformatie (Personal Health Record, PHR) ook informeren over signalen die erop kunnen duiden dat hun toestand verslechtert, en met de huidige zorgverleners van de patiënt overleggen over de behandeling en zorg voor de patiënt.
  Een patiënt vraagt om assistentie met behulp van zijn tablet.
  Goed toegankelijke medische hulp
  Ziekenhuizen kunnen het de patiënt gemakkelijk maken om de verpleging in geval van nood onmiddellijk te alarmeren door bij ieder bed een terminal met ingebouwde tablet te plaatsen.

  Familieleden kunnen de status van de patiënt gemakkelijk bekijken op grote displays, en zo nodig om medische hulp vragen.
  Digitaal uitchecken bij een digitale kiosk.
  Efficiënt ontslag uit het ziekenhuis
  Ziekenhuizen kunnen het ontslagproces sneller en gemakkelijker maken door kiosken met mobiele POS-systemen te plaatsen. Patiënten kunnen hiermee hun rekeninginformatie oproepen, de rekening betalen en de transactie afronden door hun streepjescode te laten scannen door het receptiepersoneel.

  Door het betaalproces te versnellen kan de patiëntenstroom beter worden beheerd.
 • Verbeter de kwaliteit van de zorg voor uw patiënten

  Verbeter de kwaliteit van de zorg voor uw patiënten

  Fouten elimineren en nauwkeurigheid verbeteren

  Kies voor multidisciplinaire diagnostiek om de nauwkeurigheid van de diagnose te verbeteren. Beperk overbodige verplaatsingen van patiënten tot een minimum door optimaal gebruik te maken van mobiele apparatuur die zowel buiten als binnen het ziekenhuis kan worden gebruikt. Beperk medische fouten tot een minimum door gebruik te maken van hoogwaardige medische apparatuur.
  76% VAN DE ARTSEN
  VERKLAARDE

  dat gebruik van EMR (EPD, elektronisch patiëntendossier) en HIE (uitwisseling gezondheidsinformatie) het aantal medische fouten heeft verlaagd1

  1Accenture, Accenture Doctor Survey (2013)
  Dokters delen diagnose informatie met behulp van een Samsung tablet.
  Efficiëntere patiëntenzorg
  Dankzij mobiele apparaten kunnen artsen altijd en overal patiëntendossiers oproepen, zodat ze de patiënten nauwkeurige visuele informatie over hun status kunnen geven. Afspraken maken en communiceren wordt eenvoudig, en de gemakkelijke toegang tot medische naslagwerken maakt dat artsen iedere dag weer kunnen bijdragen aan een betere zorg.

  Dokters kunnen ook een tablet gebruiken om diagnostische informatie met hun patiënten te delen, zoals vitale functies, onderzoekuitslagen en behandelmogelijkheden.
  Op een large format display worden CT- en röntgenafbeeldingen getoond.
  Geïntegreerde patiëntenzorg
  Dokters kunnen gemakkelijk foto's en video's van hoge kwaliteit overbrengen van HME-apparatuur naar andere display-apparaten, terwijl geen enkel detail verloren gaat. Grote displays zijn geschikt voor groepsbijeenkomsten, en kleinere displays zijn handig vast te houden zodat dokters snel en gemakkelijk beeldmateriaal en behandelplannen kunnen delen.

  Met name de mogelijkheid om hoogwaardig beeldmateriaal te delen is nuttig voor patiëntgerichte communicatie en bij de implementatie van multidisciplinaire diagnostiek.
  Een dokter ontvangt op zijn tablet een foto van de blessure van een patiënt.
  Beveiligde communicatie met medewerkers
  Wanneer een patiënt met spoed moet worden bekeken, kan het verplegend personeel met een beveiligde berichten-app een foto van de verwonding naar de dokter sturen. De hele medische staf kan altijd up-to-date worden gehouden met groepsberichten - alles in een veilige communicatieomgeving.

  Snel en direct informatie delen beperkt de kans op medische fouten tot een minimum terwijl de nauwkeurigheid van de zorg er juist op vooruit gaat.
  Een dokter ontvangt een foto van de blessure van een patiënt.
  Onmiddellijke zorg ter plaatse
  Dokters kunnen met behulp van draagbare echoscopieapparatuur ter plaatse snel de ernst van letsels beoordelen - zoals afgescheurde pezen, gebroken botten, gescheurde ACL of OCD - en bepalen welke behandeling moet worden ingezet.

  Een snelle diagnose en triage ter plaatse van ernstig gewonde slachtoffers na een ongeluk of bij gevechtshandelingen is van doorslaggevend belang.
  De fysiotherapeut gebruikt draagbare echo apparatuur.
  Tijd besparen en pijn verlichten
  Dokters op de spoedeisende hulp of intensive care kunnen hun patiënten op de eigen afdeling beoordelen en hoeven niet te wachten tot ze naar de radiologie zijn gebracht en weer zijn opgehaald, wat tijd spaart terwijl ook de patiënt beter kan worden behandeld.

  Bij patiënten met tijdgevoelige problemen of patiënten die ernstige pijn lijden kunnen dokters draagbare echoscopieapparatuur gebruiken voor een snelle diagnose.
  De dokter en zwangere patiënt bekijken gezamenlijk een echo.
  Nauwkeurigere diagnoses
  Dankzij de hoogwaardige prestaties van HME-apparatuur van Samsung kan het vertrouwen in de diagnose toenemen. Radiologen kunnen in kortere tijd nauwkeurigere beelden verkrijgen, waardoor de medische omgeving productiever wordt.

  Samsungs innovatieve medische apparatuur leidt niet alleen tot een snelle, eenvoudige en nauwkeurige diagnostiek, maar verbetert ook de ervaring van de patiënt.
 • Lever Connected Care

  Lever Connected Care

  Lever consistente zorg door de gezondheidstoestand van de patiënten altijd en overal te bewaken

  Verbeter de kwaliteit van de bewaking van patiënten door een real-time bewakingssysteem te implementeren. Motiveer patiënten om zich thuis aan hun behandeling te houden door ze goede medische informatie te verstrekken en gebruik te maken van mobiele bewakingsapparaten. Werk samen met patiënten en hun familie bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve, duurzame patiënt- en familiegerichte zorg.
  93% VAN DE DOKTERS
  GELOOFT DAT

  mobiele gezondheids-apps de gezondheid van patiënten kunnen helpen verbeteren 1

  1eClinicalWorks, Online Survey on Mobile Health Apps (2013)
  Patiënten kunnen hun fysieke gesteldheid bijhouden met behulp van een tablet of smartphone.
  De gezondheid van de patiënt thuis bewaken
  Dankzij Connected Care en verbeterde zelfzorg kunnen mensen langer in hun eigen omgeving blijven wonen doordat medisch personeel de status van de patiënt kan bewaken (informatie over lichaamsbeweging, biometrische gegevens, fysiologische informatie, voedselopname en statistische informatie) en waar nodig passende hulp kan bieden.

  Dit helpt weer om de patiënten te motiveren goed door te gaan met hun fysiotherapie, doordat medisch personeel kan zien of de oefeningen goed worden uitgevoerd en hoe vaak dit gebeurt, en de patiënt real-time feedback kan geven.
  De gezondheid van een patiënt wordt gecheckt met behulp van een tablet.
  Geïntegreerde zorg voor tijdige respons
  Medisch personeel kan geanalyseerde biometrische gegevens - zoals gewicht, bloeddruk, bloedglucosespiegel en temperatuur - bekijken op mobiele apparaten. Ook kunnen ze bewegingen en activiteit bewaken en patiënten herinneren aan afspraken en de tijdstippen voor medicatie. Door de verzorgers van de patiënt toegang te geven tot deze informatie wordt de veiligheid van de patiënt gewaarborgd en kan tijdig worden gereageerd, zelfs in geval van onverwachte gebeurtenissen.
  Patiënten kunnen thuis hun gezondheid monitoren.
  Een zelfstandige patient met zelfzorg
  Ziekenhuizen kunnen patienten met een handicap of chronische aandoeningen aanmoedigen om hun medische regime thuis goed te handhaven. Voor ze het ziekenhuis verlaten kan het personeel de patient van medische uitleg voorzien en mobiele apparaten die hun in staat stellen om hun medische situatie thuis te monitoren.

verhalen van klanten

Betere gezondheidszorg gegarandeerd
Betere gezondheidszorg gegarandeerd
PDF downloaden
Betere gezondheidszorg gegarandeerd
Betere gezondheidszorg gegarandeerd
PDF downloaden
Mobile Solutions Transforming Healthcare: GlucoTab System
Mobile Solutions Transforming Healthcare: GlucoTab System

aanverwante oplossingen

aanverwante producten

aanverwante inzichten

Casestudy
Mobile Solutions Transforming Healthcare: GlucoTab System
Mobile Solutions Transforming Healthcare: GlucoTab System
Casestudy
Canadian health care provider expands mobile innovation with Samsung
you can download the source file __> http://pvi.samsung.com/userinfo/login_sso_old.do?redirect_url=Newsletter*xTEFBjS5xQMAilXHSpxc^qjGCy21zqFFr9Vu1J1Tkzg1qB^hUhWKr0uR7MBSwlzx3vbZpVjyDPNgDAvQKJzbbS3iGfHGObzRDAy6NdUzvcq9ZiSyZzDTKy1tgDoV11o0X9DkbsMXRJtN2NKtKu8SsoOK1UQIjCJepH0aEjazOzs=
Informatieve illustratie
10 Reasons to secure your enterprise
10 Reasons to secure your enterprise
Others
Wearable Tech In Business; Why Field Workers Will See It First
Wearable Tech In Business; Why Field Workers Will See It First