Direct naar content
Content

Connections: interactieve videomuur in de Travel Concept Store

Connections: interactieve videomuur in de Travel Concept Store

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Connections: interactieve videomuur in de Travel Concept Store
Introductie

Connections: interactieve videomuur in de Travel Concept Store

Door de crisis en het stijgend succes van online boeken staat de reisbranche – en meer in het bijzonder het fysieke reisbureau zelf – al jaren onder druk. In deze context kan beleving ingezet worden als een sterk marketingtool. Een bezoek aan een reisbureau kan zo uitgroeien tot een heuse ‘experience’. Resultaat: een ik-kan-niet-wachten-om-te-vertrekken-gevoel … en meer boekingen.


Authentieke reisbeleving in het reisbureau


Prijzen van vluchten en reispakketten veranderen sneller dan men posters kan drukken. Met digital signage kan men hier beter op inspelen. Maar bij Connections doen ze nog meer. De 100% Belgische reisorganisatie zet digital signage in om potentiële reizigers vóór, tijdens en na boeking meer en intenser te betrekken bij de Connections reiswereld.


“Met onze Travel Concept Store nemen we een voortrekkersrol in de sector op. Digital signage brengt een nieuwe dimensie in de reiswereld.” (Ronny Bayens – managing director van Connections)


Creatief en interactief


‘The Wall’ is een interactieve, semi-transparante videocollage van 19 individuele aanstuurbare Samsung schermen. Deze schermen verbinden de verschillende zones in de 700 m² grote Travel Concept Store op de Schoenmarkt 16-18 in Antwerpen.


Deze videomuur toont niet alleen mooie foto’s. Op een wereldkaart zie je geanimeerde landmarks, live temperaturen, informatieve en promotionele berichten en interactie met reizigers vanuit de 5 continenten. Connections is vooral gekend voor zijn USA reizen, daarom dooft de wereld op geregelde tijdstippen uit en komen er specifieke aanbiedingen voor de USA tevoorschijn.


ThisPlays2 verzorgde de volledige uitwerking voor dit project. YCD Multimedia was de softwareleverancier.


“In de nabije toekomst zullen we ervoor zorgen dat klanten van Connections eender waar te wereld hun foto’s en tweets kunnen opsturen, zodanig dat andere klanten echt kunnen zien waar ze zijn en wat ze beleven.” (Bruno Hancké – ThisPlays2)


Internationaal bekroond


Connections won met deze realisatie zilver op de Digital Signage Expo (DSE) in Las Vegas. Deze toonaangevende expo is de grootste en langst lopende internationale conferentie van interactieve technologie ter wereld.

LFD producten

ME Series

Dunne heldere schermen voor een mix van de meest uiteenlopende boodschappen

De modellen uit de Samsung ME Serie combineren kristalheldere beelden met een modern design en een slanke vormgeving. Deze alles-in-één-oplossing is – met zijn verfijnde vormgeving en indrukwekkende lijst met ingebouwde mogelijkheden – de perfecte display voor heel wat winkels, zaken en bedrijven.

  • een kostenefficiënte display-oplossing
  • dunner en lichter: meer impact terwijl hij minder plaats inneemt
  • betere interactie tussen content en kijker
  • verhoogde helderheid om uw boodschap nog beter over te brengen
  • Edge-LED technologie
  • image rotation
  • Samsung Smart Signage Platform
  • MagicInfo Premium S (ingebouwde mediaspeler)
  • kan met een extra overlay veranderd worden in een interactief apparaat

Doelgroep


Perfect voor ieder bedrijf dat op zoek is naar stijlvolle drager voor snel veranderende boodschappen.

Gebruikte schermen


32” / 40”/ 46”/ 55”


Benieuwd naar alle technische specificaties van de modellen uit de Samsung ME Serie?


Ontdek hier alle details


left tab right tab
 

aanverwante inzichten

Demo
Your Future. On Display
Your Future. On Display
Nieuws
Innovatieve printoplossingen van Samsung doen marge retailer stijgen
Innovatieve printoplossingen van Samsung doen marge retailer stijgen
Casestudy
Dankzij LAVA en Samsung wordt de verkoop in de winkel gestimuleerd zodat de koopervaring voor de consument wordt verbeterd.
Samsung KNOX Customization ondersteunt het opzetten van minikiosken voor een belangrijke Noord-Amerikaanse kleinhandelaar
Casestudy
Weblib en Samsung leveren nieuwe gedigitaliseerde services en een entertainmentoplossing voor QSR
Weblib integreert Samsung KNOX Customization in een oplossing voor een snelservice-restaurant, creëert nieuwe manieren om klanten aan te trekken en om de merkloyaliteit op te bouwen