Direct naar content
Content

Gaumont-Pathé Cinema

Analoge affiches worden gedigitaliseerd voor een moderne sfeer

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Gaumont

Een uitstekende oplossing met digitale
informatieborden om bioscoopbezoekers te boeien

Les Cinémas Gaumont-Pathé vervangt zijn papieren affiches door immersieve digitale schermen van Samsung die werden geïnnoveerd voor nog betere resultaten en als kostenefficiënte oplossing om bioscoopbezoekers aan te trekken.

 • KlantLes Cinémas Gaumont-Pathé
 • SectorEntertainment
 • Oplossing SMART-informatieborden van de ME-serie van Samsung
Les Cinémas Gaumont-Pathé is een bioscoopbedrijf dat meer dan honderd bioscopen beheert in Frankrijk, Zwitserland en Nederland. Dit bioscoopbedrijf streeft er voortdurend naar om zijn zalen te innoveren met de laatste technologie, zodat bioscoopbezoekers die thuis zijn in de ideale wereld, optimaal van hun bezoek kunnen genieten.
Watch the Video
Belangrijkste moeilijkheden
Door de recente hausse in de internationale filmsector werd Les Cinémas Gaumont-Pathé geconfronteerd met harde concurrentie, niet alleen van andere bioscopen, maar ook van het stijgende aantal online en mobiele filmverdelers.
Met welke uitdagingen werd Les Cinémas Gaumont-Pathé geconfronteerd in de zeer competitieve markt van de bioscopen?
Gaumont-Pathé moest zorgen voor een unieke klantenervaring in een zeer competitieve filmsector. Het bedrijf wou ook af van de hoge kosten van de installatie en distributie van de traditionele papieren affiches in elk van de honderden bioscopen, wat zeer onefficiënt was.
Wat moest Les Cinémas Gaumont-Pathé doen om de concurrentie voor te blijven?
Vooruitdenkende filmbedrijven integreren nu al hoogtechnologische digitale schermen boven statische borden om bioscoopbezoekers op een dynamischer manier aan te trekken met promoties en toekomstige attracties. Gaumont-Pathé wilde het interieur van zijn bioscopen op een efficiëntie manier moderniseren met dunne schermen voor een modern effect. Daarnaast wilde het bedrijf zijn promoties op een doeltreffende manier in de kijker zetten, niet alleen om de ticketverkoop op te trekken, maar ook om de inkomsten van de concessiestanden te verhogen.
Om zijn bioscopen te moderniseren en de sterke concurrentie een stap voor te blijven, installeerde Gaumont-Pathé op verschillende plaatsen schermen van de ME-serie van Samsung, van middelgroot tot supergroot (afhankelijk van het gebruik). Ze werden geïnstalleerd aan de kassa, in de gangen en de concessiestanden, waar de digitale schermen van Samsung in real time levensechte informatie weergeven. Aangezien de schermen van de ME-serie doeltreffende informatieborden zijn, werden ze geïnstalleerd voor een optimale klantenervaring en om de bioscoopbezoekers een immersieve, indrukwekkende kijkervaring te bieden.
Belangrijkste voordelen van de schermen van de ME-serie
 • Dun profiel met smalle randen.Zorg voor een modern, optimaal bioscoopinterieur.
 • Beelden van superieure kwaliteit.Projecteer levendige kleuren in rijke tinten voor opvallende inhoud op FHD-schermen in bioscopen.
 • Eenvoudige bediening en ingebouwd weergavesysteem.Inhoud kan regelmatig op een eenvoudige manier op afstand worden gemaakt, weergegeven en beheerd, waardoor werkingskosten worden bespaard.
 • Een breed gamma superieure producten.Kies het beste scherm tegen de beste prijs voor alle ruimtes binnen de bioscoop, van menukaartformaat tot het formaat van een grote affiche.
 • Ledscherm met grote betrouwbaarheid van het Edge-type.Van bij de openingstijd tot aan de sluitingstijd van de bioscoop wordt inhoud weergegeven op zeer betrouwbare en duurzame schermen, terwijl energie wordt bespaard.
Door de ME-serie van Samsung te installeren transformeerde Gaumont-Pathé zijn bioscoop in een modern entertainmentcentrum waar de bioscoopbezoeker geniet van een fantastische ervaring. Gaumont was zo onder de indruk van de opvallende stijging van het aantal bezoekers, dat ze de ME-serie van Samsung momenteel ook in de andere bioscopen aan het installeren zijn.
Belangrijkste verwezenlijkingen
 • De interesse van de bioscoopbezoeker is gewekt en hij wil toekomstige attracties bijwonen.De ticketverkoop is sterk gestegen en meer bezoekers keren regelmatig terug, omdat ze meer zin hebben om toekomstige films bij te wonen waarvoor reclame is verschenen op de informatieborden.
 • Eenvoudig, naadloos en extern beheer van de inhoud van de schermen in de bioscoop. Er werden waardevolle middelen bespaard met de eenvoudige besturing van meerdere schermen in de bioscoop vanuit het centrale kantoor of in elke vestiging met amper één muisklik.
 • Hoogwaardige, eigentijdse uitstraling van de bioscoop.De inrichting van de bioscoop werd gerenoveerd, waardoor het hele gebouw een moderne, stijlvolle uitstraling kreeg en de bioscoopbezoekers ten volle genoten van een bijzondere sfeer.
 • Stijging van de verkoop van de concessie dankzij een handige informatievoorziening.De bestelprocedure werd gestroomlijnd door kwaliteitsafbeeldingen van mogelijke snacks en speciale aanbiedingen duidelijk en op een aantrekkelijke manier in real time weer te geven, zodat klanten gemakkelijk konden zien en beslissen wat ze wilden eten.

close

aanverwante inzichten

Whitepaper
Connections, interactieve videomuur
Connections, interactieve videomuur
Demo
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Informatieve illustratie
Note8 vs laptop
Note8 vs laptop
Demo
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf