Direct naar content
Content

Start-up wint met Samsung Gear 2 app tijdens Dreamforce 2014 Hackathon

 

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Start-up wint met Samsung Gear 2 app tijdens Dreamforce 2014 Hackathon
Met verhelderende toespraken van industrieleiders en bruisende acts van beroemdheden is Dreamforce uitgegroeid tot de belangrijkste B2B-conferentie en event van het seizoen, met ieder jaar honderdduizenden bezoekers. Een van de speciale events van Dreamforce is de hackathon, een wedstrijd waarbij softwareontwikkelaars een app moeten ontwikkelen. Op 10 oktober dit jaar begonnen 300 teams en 700 mensen aan de 48 uur durende competitie om een mobiele app te ontwikkelen op basis van Salesforce-technologie.
Start-up wint met Samsung Gear 2 app tijdens Dreamforce 2014 Hackathon
De competitie was verdeeld in drie categorieën: ‘een app bouwen met Force.com’, ‘een app bouwen met Heroku’ en ‘een app bouwen met Force.com + Heroku.’

De hackathon was gericht op mobiele apps voor zowel ondernemingen als consumenten. Per onderdeel kreeg het team dat de meest innovatieve mobiele app ontwikkelde een prijs van 100.000 dollar, en het succesvolste team ontving de hoofdprijs van 150.000 dollar.

Het Engage team zette naast diepgaande technische kennis een Gear 2 in bij het schrijven van de winnende app. Hun idee werd door Samsung beloond met de eerste plaats, waarna het team een prijs van 100.000 dollar veroverde in de categorie ‘een app bouwen met Force.com’.
Start-up wint met Samsung Gear 2 app tijdens Dreamforce 2014 Hackathon
Dankzij de mobiele app voor de Samsung Gear 2 van het Engage team hebben werknemers toegang tot informatie en gaat beantwoorden van telefoongesprekken efficiënter, met name als ze niet op kantoor zijn. De app, die aansluit op het Salesforce CRM-systeem, registreert kritieke klantgegevens, maakt automatisch een logbestand met inkomende en uitgaande telefoongesprekken, en geeft op de Gear 2 widgets weer met voor de verkoper relevante informatie over de beller.

Het Engage team maakte reclame voor zijn oplossingen in de stand van Samsung. Ook zette het Engage team een nieuw bedrijf op om de oplossingen te commercialiseren (Company Engage, www.engagecall.com)
Start-up wint met Samsung Gear 2 app tijdens Dreamforce 2014 Hackathon

Naam app

Mogelijkheden

Engage

Salespersoon is niet op kantoor maar krijgt telefoontjes van klant gewoon binnen en ziet klantinformatie uit de CRM-oplossingen van Salesforce.com op een Samsung Gear 2. De app kan de verkoopwerkzaamheden stroomlijnen en bijdragen aan het succes van de onderneming.B2B-verkopers kunnen met deze app, ook als ze niet op kantoor zijn, onmiddellijk reageren wanneer hun klanten om informatie vragen. Inzet van wearable apparaten leidt tot efficiënter werk van hogere kwaliteit, en de markt zal hier zeker goed op reageren.


Dreamforce in het kort


Samsung Electronics nam deel aan Dreamforce 2014 te San Francisco, dat dit jaar werd gehouden van 13 tot 16 oktober. De 12e aflevering van dit jaarlijkse event vond plaats in het San Francisco City Center en was met 140.000 bezoekers een groot succes. Meer dan 450 bedrijven gaven acte de présence, zoals Accenture, Deloitte, IBM en PWC.

Dreamforce, een jaarlijks event van Dreamforce voor klanten, developers en andere B2B-leveranciers, is een veelkleurig event met celebrities, toespraken en optredens, bedoeld om Salesforce.com in de kijker te plaatsen als wereldwijd leidende onderneming met verschillende enterprise-oplossingen, waaronder CRM.

Bij zo'n prachtige mengelmoes van visie, productspecialisten en leiders van wereldklasse, waardevolle zakelijke vooruitblikken en de gelegenheid om te netwerken binnen het vakgebied, overdrijven we niet als we dit belangrijke en invloedrijke B2B-event - met als focus “de toekomst van cloudgerichte, sociale, mobiele en gerelateerde technologieën, en hoe bedrijven op een geheel nieuwe manier verbinding maken met klanten” - beschouwen als het prominentste software-event van het seizoen.


Deelname van Samsung Electronics


Samsung Electronics nam dit jaar voor het eerst deel aan Dreamforce met de Samsung Galaxy Tab Active en de wearable apparaten uit de Gear-serie voor enterprise-oplossingen. Onder grote belangstelling van de bezoekers liet Samsung Electronics zien hoe deze apparaten aan de Salesforce oplossing voor buitendienstmedewerkers gekoppeld kunnen worden, inclusief de mogelijkheid om met de S-pen aantekeningen aan foto's toe te voegen, en PDA/GPS-integratie.

aanverwante inzichten

Nieuws
Innovatieve printoplossingen van Samsung doen marge retailer stijgen
Innovatieve printoplossingen van Samsung doen marge retailer stijgen
Casestudy
Dankzij LAVA en Samsung wordt de verkoop in de winkel gestimuleerd zodat de koopervaring voor de consument wordt verbeterd.
Samsung KNOX Customization ondersteunt het opzetten van minikiosken voor een belangrijke Noord-Amerikaanse kleinhandelaar
Casestudy
Weblib en Samsung leveren nieuwe gedigitaliseerde services en een entertainmentoplossing voor QSR
Weblib integreert Samsung KNOX Customization in een oplossing voor een snelservice-restaurant, creëert nieuwe manieren om klanten aan te trekken en om de merkloyaliteit op te bouwen
Informatieve illustratie
10 Reasons to secure your enterprise
10 Reasons to secure your enterprise