Direct naar content
Content

Geïnspireerd door en gemaakt voor professionals: Samsung onthult eerste B2B-tablet op IFA 2014

Diegem – Samsung onthult de Galaxy Tab Active, zijn eerste tablet speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Daarmee brengt Samsung zijn vertrouwde mobiele leiderschap en zijn 'people inspired innovation' filosofie naar de werkvloer. De Galaxy Tab Active pakt uit met een robuust, draagbaar design dat tegemoet komt aan de verwachtingen van professionals in de veeleisende, uitdagende businessomgeving van vandaag.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Tab Active
Samsung begrijpt maar al te goed dat bedrijven vandaag veeleisend moeten zijn om te kunnen groeien”, zegt Stef Sleurs, Sales & Marketing Manager EBT Telecom bij Samsung Electronics België. ""Als wereldwijde marktleider in mobiele technologie is Samsung klaar om oplossingen te bieden die speciaal ontwikkeld zijn voor professioneel gebruik. Samsung ontwikkelt vernieuwende features en technologische mogelijkheden die ongeëvenaard zijn op de markt.”

De Galaxy Tab Active staat symbool voor Samsungs engagement om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument. Om te ontdekken wat zaakvoerders nodig hebben voor optimale prestaties en efficiëntie, organiseerde Samsung een reeks workshops met Fortune 500 bedrijven. Topbedrijven uit verticale markten zoals retail, logistiek en transport namen deel en gaven waardevolle feedback. Die werd gebruikt voor de ontwikkeling van de Galaxy Tab Active. De combinatie van deze feedback met Samsungs eigen marktinzichten resulteerde in de creatie van de Galaxy Tab Active: de allereerste tablet die geïnspireerd is door professionals en speciaal ontworpen is om productiviteit tijdens het werk te boosten.
Geen beperkingen, meer productiviteit

De features van de Galaxy Tab Active verzekeren een complete functionaliteit voor de businessomgeving op het vlak van prestaties, duurzaamheid en bescherming. Professionals kunnen nu zonder beperkingen aan het werk, zowel op kantoor als erbuiten. De Galaxy Tab Active levert volledige connectiviteit en komt tegemoet aan de ‘altijd aan’ behoeften van de huidige mobiele businessomgeving. Hij kan moeiteloos de ruwste werkplekken aan. En dankzij de combinatie van een slank, licht en robuust premium design met een vervangbare batterij kunnen gebruikers efficiënt werken. Altijd en overal.

Deze voorbeelden illustreren hoe de Galaxy Tab Active de juiste tool is voor gebruikers die op zoek zijn naar prestaties en duurzaamheid:

  • Zijn antishock-bekleding weerstaat een val van 1,2 meter dankzij de beschermende cover en is water- en stofbestendig, met IP67 certificaat. Een autoverkoper kan potentiële klanten ontmoeten op het terrein, zonder zich zorgen te hoeven maken dat zijn Galaxy Tab Active valt of nat wordt. Professionals uit allerlei sectoren kunnen hun mobiele toestel nu ook gebruiken onder harde, ruige omstandigheden. En dat zonder zich te moeten bekommeren om hitte, koude, stof of water.
  • De 3.1MP Auto Focus Camera scant barcodes in een handomdraai en de NFC-technologie van de Galaxy Tab Active bespaart tijd op communicatie en werkprocesbeheer. Deze essentiële features kunnen de productiviteit aanzienlijk boosten. Zo kunnen transport- en logistieke managers bijvoorbeeld naadloos met hun collega's overleggen via hun Galaxy Tab Active.
  • Samsungs robuuste ‘C-Pen’ zit aan de bovenkant van de beschermende cover van de Galaxy Tab Active. Deze biedt professionals die handschoenen dragen, op een werf bijvoorbeeld, een alternatieve invoermanier.
  • Professionals die voortdurend onderweg zijn, zoals werknemers van nutsbedrijven, kunnen een hele dag ononderbroken werken dankzij de lange levensduur van de batterij (8-10 uur). Bovendien kunnen ze snel en makkelijk een reservebatterij installeren. En de ingebouwde POGO pin charging voorkomt schade aan de micro-USB connector en laadt verschillende toestellen op wanneer ze terug op kantoor zijn.

De Galaxy Tab Active is ondersteund door Samsung KNOX voor een uitgebreide mobiele beveiligingsoplossing. Deze versterkte beveiliging speelt in op de wensen van professionals en houdt apps en data veilig in hun eigen beveiligde ruimte. Zonder een extern platform en extra kosten.
Verticale marktintegratie

Samsungs 'people inspired innovation' filosofie maakt de verticale integratie van zijn technologieoplossingen eenvoudig. En Samsung heeft de afgelopen jaren onophoudelijk heel wat klanten uit de verticale industrie geholpen met een geïntegreerd aanbod. Door middel van een holistische portefeuille die zowel mobiliteit, visual display als printoplossingen omvat. Vandaag moet elke industrie evoluerende technologie integreren. Samsung biedt elke markt innovatieve producten, zoals de Galaxy Tab Active, die tegemoet komen aan specifieke noden voor de businessomgeving. Nu de werkplek en de digitale wereld hand in hand gaan, blijft het sterke end-to-end aanbod van Samsung de vraag stuwen naar slimmere oplossingen, die beantwoorden aan de unieke behoeften van elke verticale markt.

De Samsung Galaxy Tab Active is verkrijgbaar met verschillende connectiviteitsopties: Wi-Fi, of Wi-Fi en LTE beschikbaar in 16GB + MicroSD (tot 64GB). Het toestel is vanaf oktober te koop in Titanium Green en wordt geleverd met de beschermende cover en C-Pen.

aanverwante inzichten

Demo
Your Future. On Display
Your Future. On Display
Nieuws
Innovatieve printoplossingen van Samsung doen marge retailer stijgen
Innovatieve printoplossingen van Samsung doen marge retailer stijgen
Casestudy
Cabture en Samsung werken samen aan verbetering van dienstverleningsniveau en veiligheid van taxibedrijven met een interactieve oplossing voor tablets
Galaxy Tab 4 apparaten met KNOX Customization brengen de passagier een betere reiservaring.
Casestudy
Mezzo Global en Samsung voorzien de vliegtuigbranche van revolutionair in-flight entertainment
Mezzoglobal creëert met Samsung tablets en KNOX Customization een gestroomlijnde topbeleving voor de reiziger