The Samsung Knox Logo

Mobiele beveiliging voor plaatsen waar mensen écht aan het werk zijn.

Samsung Knox-logo

Beveiliging op defensieniveau voor een open wereld

Mensen zullen altijd mensen blijven. Ze verliezen wel eens een paar keer de telefoon van het werk en ze gebruiken die ook wel waar u dat liever niet hebt. Maar dat is ok. Mensen willen mensen zijn. Ze vinden leuk wat ze leuk vinden, ze doen wat ze doen en soms loopt het allemaal een beetje uit de hand.

Daarom hebben we Samsung Knox ontwikkeld: mobiele beveiliging vanaf de chip, het vertrouwde middel van talloze overheden over de hele wereld dat is afgestemd op de manier waarop mensen echt werken. Want waarom zou u proberen om het gedrag van uw werknemers te veranderen als u gewoon hun mobiele beveiliging kunt aanpassen?
Beveiliging op defensieniveau voor een open wereld.

Knox-technologie

Vertrouwd door overheden en bedrijven in alle windstreken en biedt beveiliging op defensieniveau zodat uw bedrijf optimaal wordt beschermd.

Knox is een platform met meerdere lagen dat in de hardware en software van de nieuwste apparaten van Samsung is ingebouwd. Knox controleert voortdurend de integriteit van het apparaat met een keten van beveiligingscontroles, vanaf het platform tot het besturingssysteem. Daarbij wordt elke sabotage gedetecteerd zodat uw gegevens altijd veilig zijn.

Knox Container*
SE voor Android
TIMA**
Veilig en vertrouwd opstarten
Vertrouwde hardware Een afbeelding van de BEVEILIGING OP MEERDERE LAGEN van Knox met voorstellingen van elk beveiligingsniveau, inclusief Knox Container, SE voor Android, IMA, Veilig en vertrouwd opstarten en Vertrouwde hardware, allemaal als een laag over een apparaat weergegeven
Een afbeelding van de BEVEILIGING OP MEERDERE LAGEN van Knox met voorstellingen van elk beveiligingsniveau, inclusief Knox Container, SE voor Android, IMA, Veilig en vertrouwd opstarten en Vertrouwde hardware, allemaal als een laag over een apparaat weergegeven
 • Knox Container
 • Realtimebescherming
 • Hardwarematige codering

*Knox Container is optioneel.
**TIMA staat voor TrustZone-based Integrity Measurement Architecture.

Als mobiel beveiligingsplatform overtreft Samsung Knox de wereldwijde vereisten op het vlak van technologiebeveiliging, voorgeschreven door overheden en ondernemingen voor de verwerking van bedrijfsgegevens en -bewerkingen.

* Samsung Knox wordt vertrouwd door veel overheden over de hele wereld.
* Samsung Knox werd in het Gartner-rapport 'Mobile Device Security: A Comparison of Platforms' (6 april 2016) van alle platforms voor mobiele beveiliging, het vaakst de beoordeling 'Strong’ (Sterk).

Knox-oplossingen

Ontdek hoe het mobiele beveiligingsplatform van Samsung Knox het succes van uw bedrijf kan stimuleren.

 • Knox Workspace

  Complete werkomgeving

  Bedrijfsomgeving die zakelijke toepassingen en gegevens scheidt van de rest van het apparaat, ondersteund door de chipset van het apparaat en het Knox-platform

 • Knox Premium

  Apparaatbeheer in de cloud

  Platformoverkoepelden EMM-oplossing in de cloud, gecombineerd met een beveiligde omgeving voor apparaten van Samsung

 • Knox Configure

  Configuratie en implementatie op meerdere apparaten

  Hulpprogramma in de cloud voor het op afstand configureren van apparaten en het dynamisch bijwerken van de conifguratiebeleidslijnen met de nieuwste functies

 • Knox Mobile Enrollment

  EMM-installatie en -registratie

  Programma in de cloud voor hulp bij het installeren van een EMM-agent en voor automatische registratie bij EMM

 • SDK voor aanpassing van Knox

  Uitgebreide apparaatconfiguratie

  Softwareontwikkelingspakket biedt toegang tot meer dan 1000 API's voor configuratie en aanpassingen op apparaten van Samsung

 • App met Knox-ondersteuning

  Extra beveiliging voor Android-apps

  Onzichtbare werkomgeving die een individuele app beschermt door de app en gegevens ervan af te zonderen van de rest van het apparaat

*De beschikbaarheid van Knox Configure en Knox Mobile Enrollment kan per land verschillen. Kijk voor meer informatie op SamsungKnox.com

Casestudy

Ontdek waarom onze klanten op Samsung Knox vertrouwen en bekijk uw onderneming eens vanuit een ander perspectief.

 • Een foto met een verpleegkundige die iets uitlegt aan een patiënt met materiaal dat op het scherm van een tablet wordt getoond. Als u op de foto klikt, gaat u naar de pagina met meer informatie over Saint Elizabeth.

  Saint Elizabeth

  Meer mobiele innovatie voor de thuiszorg

 • Een foto met een vliegtuig in de lucht. Als u op de foto klikt, gaat u naar de pagina met meer informatie over Mezzo Global.

  Mezzo Global

  Gestroomlijnde, luxe reiservaring

 • Een foto met een smartphone of tablet die in een auto is geïnstalleerd. Als u op de foto klikt, gaat u naar de pagina met meer informatie over Renault Samsung.

  reiservaring

  Een nieuwe vorm van infotainmentoplossingen voor auto's

Saint Elizabeth

Meer mobiele innovatie voor de thuiszorg

„Onze medewerkers verlenen zorg van wereldklasse. De mobiele apparaten van Samsung brengen innovatie en efficiëntie in hun alledaagse 'kantoor' – of dat nu een keukentafel, geparkeerd voertuig of huis van een patiënt is.”

- Shirlee Sharkey, CEO, Saint Elizabeth -

Oplossing

Saint Elizabeth werkt nauw samen met Samsung Canada om 5.000 zorgverleners te voorzien van krachtige mobiele technologie, bestaande uit GALAXY Tab S LTE-tablets met Knox Workspace. De oplossing biedt zowel de toepassingen als de connectiviteit die zorgverleners nodig hebben, zonder dat de beveiliging of naleving en strikte privacyregels in de gezondheidszorg worden gecompromitteerd.

Een foto met een vrouw die een tablet omhooghoudt. Op het scherm staat informatie over medische oplossingen.
Een foto van een oudere vrouw die met een gezondheidsadviseur praat over materiaal dat op het scherm van een tablet wordt weergegeven.

Resultaten

Het succes van het pilootproject leidde tot een nationale implementatie van de mobiele oplossing op Samsung-tablets. Als onderdeel van de overstap van documenten in papier naar digitaal dossierbeheer, kan Saint Elizabeth nu een nog hoger niveau van zorg bieden aan mensen die dagelijks afhankelijk zijn van thuiszorg. Bovendien blijven de gegevens van patiënten beschermd.

Over Saint Elizabeth

Saint Elizabeth is een nationale zorgverlener en sociale innovator met een krachtige visie op de toekomst. Als een bloeiende organisatie zonder winstoogmerk, gedreven door sociale impact en een eeuw vooruit denken, stelt Saint Elizabeth 8.000 personen te werk. Dagelijks worden 18.000 cliënten bezocht.

Mezzo Global

Gestroomlijnde, luxe reiservaring

“De Samsung GALAXY Tab PRO is ideaal voor luchtvaartmaatschappijen, vooral voor de belangrijke business class- en first class-reizigers. Deze wordt al door ons geleverd aan één luchtvaartmaatschappij met onze entertainment-app voor onderweg. Met de verbeterde schermresolutie biedt dit model de beste entertainmentervaring die ik ooit op een mobiel apparaat heb gezien.”

- Dave Sampson, CEO, Mezzoglobal -

Oplossing

De enige manier om aan deze strikte eisen te voldoen, was het maken van een aangepaste tablet. Mezzo Global kon met de Samsung Tab PRO en aanpassingen voor Samsung Knox een perfecte maatwerkoplossing leveren. De Tab PRO-apparaten hebben schermen met een hoge resolutie, waardoor business class-reizigers hoogwaardige media-inhoud kunnen bekijken. Dankzij het dunne design konden bestaande rugleuningen met minimale aanpassingen worden ingezet, zodat aan de eisen van de FAA wordt voldaan. Dankzij het Knox-maatwerk kon Mezzo Global het gebruik van apparaatfuncties beperken, zodat ongepast gebruik van inhoud werd voorkomen en de gebruiker de volledige controle over de tablet kreeg. Dit alles zorgt ervoor dat de wetten op auteursrecht worden nageleefd.

Een foto met enkele tablets die in een vliegtuig worden bediend door reizigers
Een foto met de voorkant van een tablet die in een vliegtuig is geïnstalleerd

Resultaten

Door bestaande, oude, amusementsystemen in vliegtuigen te vervangen door een nieuwe, gestroomlijnde oplossing met tablets kan Mezzo Global het gewicht van elke stoel met 2 tot 4 kg verminderen. Daardoor besparen de luchtvaartmaatschappijen elk jaar miljoenen dollars aan brandstofkosten per vliegtuig. De oplossing van Mezzo Global met de Samsung Tab PRO kan tevens de goedkeuring van Hollywood wegdragen qua beveiliging. Luchtvaartmaatschappijen kunnen daardoor inhoud in een vroeg stadium presenteren, zoals films die nog niet op dvd zijn verschenen. Klanten kunnen veilig van een breed scala aan hoogwaardige entertainmentinhoud bekijken op een scherm met een verbazingwekkend hoge resolutie.

Over Mezzo Global

Mezzo Global werd opgericht in 2004. Het bedrijf is afkomstig uit de reissector en hielp reizigers in vliegtuigen, op boten, in treinen en op het land een betere reiservaring te bieden terwijl het ook touroperators hielp te profiteren van deze diensten.

reiservaring

Een nieuwe vorm van infotainmentoplossingen voor auto's

“SK Telecom kan samen met Renault Samsung Motors en Samsung Electronics een compleet nieuwe vorm van infotainment voor auto's bieden op basis van een smart-apparaat. Met de SK Telecom-technologie, de vakkennis op het vlak van service en de strategische samenwerking met toonaangevende bedrijven kunnen we onze klanten een meer innovatieve en beter geoptimaliseerde oplossing voor connectiviteit in auto's bieden.”

- Song Kwon, Group Leader of Enterprise Solution Group, SK Telecom -

Oplossing

Renault Samsung Motors, de Zuid-Koreaanse tak van Renault, werkte met mobiele provider SK Telecom samen om klanten van de compacte urban crossover QM3 een Tablet to Car-infotainmentoplossing (T2C) te bieden op basis van de verstevigde Samsung Galaxy Tab Active-tablet. Het systeem, op maat gemaakt met hulpmiddelen en diensten op basis van Samsung Knox Customization, biedt al het gemak van een apparaat voor consumenten, inclusief realtime streaming en mobiliteit van gegevens. Bovendien biedt het naadloze connectiviteit met de besturingselementen van de auto.

Een foto van een man die een tablet in een auto gebruikt
Een foto van een gps-service op een tablet die in een auto is geïnstalleerd

Resultaten

Kopers van de auto reageerden positief. Volgens Renault Samsung Motors heeft meer dan 30 procent van de kopers van een QM3 de T2C-systeemoptie toegevoegd. Deze klanten noemen mobiliteit en het verbeterde entertainment als de belangrijkste redenen voor de aankoop. Renault Samsung Motors richt zich op jongere klanten die een betere ervaring willen en op ouders die hun kinderen willen bezighouden tijdens een autorit.

Over SK Telecom

SK Telecom werd opgericht in 1984 en is het grootste telecombedrijf van Korea. Het bedrijf heeft meer dan 28 miljoen mobiele abonnees, wat neerkomt op meer dan 50 procent van de markt. In 2014 bereikte het bedrijf een omzet van 17,1764 biljoen KRW.

Casestudy

Ontdek waarom onze klanten op Samsung Knox vertrouwen en bekijk uw onderneming eens vanuit een ander perspectief.

Een foto met een verpleegkundige die iets uitlegt aan een patiënt met materiaal dat op het scherm van een tablet wordt getoond. Als u op de foto klikt, gaat u naar de pagina met meer informatie over Saint Elizabeth.

Saint Elizabeth

Meer mobiele innovatie voor de thuiszorg

Een knop die een pagina opent waar u het verhaal achter een casestudy kunt zien.
Een foto met een vliegtuig in de lucht. Als u op de foto klikt, gaat u naar de pagina met meer informatie over Mezzo Global.

Mezzo Global

Gestroomlijnde, luxe

Een knop die een pagina opent waar u het verhaal achter een casestudy kunt zien.
Een foto met een smartphone of tablet die in een auto is geïnstalleerd. Als u op de foto klikt, gaat u naar de pagina met meer informatie over Renault Samsung.

reiservaring

Renault Samsung

Een knop die een pagina opent waar u het verhaal achter een casestudy kunt zien.

„Onze medewerkers verlenen zorg van wereldklasse. De mobiele apparaten van Samsung brengen innovatie en efficiëntie in hun alledaagse 'kantoor' – of dat nu een keukentafel, geparkeerd voertuig of huis van een patiënt is.”

- Shirlee Sharkey, CEO, Saint Elizabeth -
Een foto met een vrouw die een tablet omhooghoudt. Op het scherm staat informatie over medische oplossingen.

Oplossing

Saint Elizabeth werkt nauw samen met Samsung Canada om 5.000 zorgverleners te voorzien van krachtige mobiele technologie, bestaande uit GALAXY Tab S LTE-tablets met Knox Workspace. De oplossing biedt zowel de toepassingen als de connectiviteit die zorgverleners nodig hebben, zonder dat de beveiliging of naleving en strikte privacyregels in de gezondheidszorg worden gecompromitteerd.

Een foto van een oudere vrouw die met een gezondheidsadviseur praat over materiaal dat op het scherm van een tablet wordt weergegeven.

Resultaten

Het succes van het pilootproject leidde tot een nationale implementatie van de mobiele oplossing op Samsung-tablets. Als onderdeel van de overstap van documenten in papier naar digitaal dossierbeheer, kan Saint Elizabeth nu een nog hoger niveau van zorg bieden aan mensen die dagelijks afhankelijk zijn van thuiszorg. Bovendien blijven de gegevens van patiënten beschermd.

Over Saint Elizabeth

Saint Elizabeth is een nationale zorgverlener en sociale innovator met een krachtige visie op de toekomst. Als een bloeiende organisatie zonder winstoogmerk, gedreven door sociale impact en een eeuw vooruit denken, stelt Saint Elizabeth 8.000 personen te werk. Dagelijks worden 18.000 cliënten bezocht.

“De Samsung GALAXY Tab PRO is ideaal voor luchtvaartmaatschappijen, vooral voor de belangrijke business class- en first class-reizigers. Deze wordt al door ons geleverd aan één luchtvaartmaatschappij met onze entertainment-app voor onderweg. Met de verbeterde schermresolutie biedt dit model de beste entertainmentervaring die ik ooit op een mobiel apparaat heb gezien.”

- Dave Sampson, CEO, Mezzoglobal -
Een foto met enkele tablets die in een vliegtuig worden bediend door reizigers

Oplossing

De enige manier om aan deze strikte eisen te voldoen, was het maken van een aangepaste tablet. Mezzo Global kon met de Samsung Tab PRO en aanpassingen voor Samsung Knox een perfecte maatwerkoplossing leveren. De Tab PRO-apparaten hebben schermen met een hoge resolutie, waardoor business class-reizigers hoogwaardige media-inhoud kunnen bekijken. Dankzij het dunne design konden bestaande rugleuningen met minimale aanpassingen worden ingezet, zodat aan de eisen van de FAA wordt voldaan. Dankzij het Knox-maatwerk kon Mezzo Global het gebruik van apparaatfuncties beperken, zodat ongepast gebruik van inhoud werd voorkomen en de gebruiker de volledige controle over de tablet kreeg. Dit alles zorgt ervoor dat de wetten op auteursrecht worden nageleefd.

Een foto met de voorkant van een tablet die in een vliegtuig is geïnstalleerd

Resultaten

Door bestaande, oude, amusementsystemen in vliegtuigen te vervangen door een nieuwe, gestroomlijnde oplossing met tablets kan Mezzo Global het gewicht van elke stoel met 2 tot 4 kg verminderen. Daardoor besparen de luchtvaartmaatschappijen elk jaar miljoenen dollars aan brandstofkosten per vliegtuig. De oplossing van Mezzo Global met de Samsung Tab PRO kan tevens de goedkeuring van Hollywood wegdragen qua beveiliging. Luchtvaartmaatschappijen kunnen daardoor inhoud in een vroeg stadium presenteren, zoals films die nog niet op dvd zijn verschenen. Klanten kunnen veilig van een breed scala aan hoogwaardige entertainmentinhoud bekijken op een scherm met een verbazingwekkend hoge resolutie.

Over Mezzo Global

Mezzo Global werd opgericht in 2004. Het bedrijf is afkomstig uit de reissector en hielp reizigers in vliegtuigen, op boten, in treinen en op het land een betere reiservaring te bieden terwijl het ook touroperators hielp te profiteren van deze diensten.

“SK Telecom kan samen met Renault Samsung Motors en Samsung Electronics een compleet nieuwe vorm van infotainment voor auto's bieden op basis van een smart-apparaat. Met de SK Telecom-technologie, de vakkennis op het vlak van service en de strategische samenwerking met toonaangevende bedrijven kunnen we onze klanten een meer innovatieve en beter geoptimaliseerde oplossing voor connectiviteit in auto's bieden.”

- Song Kwon, Group Leader of Enterprise Solution Group, SK Telecom -
Een foto van een man die een tablet in een auto gebruikt

Oplossing

Renault Samsung Motors, de Zuid-Koreaanse tak van Renault, werkte met mobiele provider SK Telecom samen om klanten van de compacte urban crossover QM3 een Tablet to Car-infotainmentoplossing (T2C) te bieden op basis van de verstevigde Samsung Galaxy Tab Active-tablet. Het systeem, op maat gemaakt met hulpmiddelen en diensten op basis van Samsung Knox Customization, biedt al het gemak van een apparaat voor consumenten, inclusief realtime streaming en mobiliteit van gegevens. Bovendien biedt het naadloze connectiviteit met de besturingselementen van de auto.

Een foto van een gps-service op een tablet die in een auto is geïnstalleerd

Resultaten

Kopers van de auto reageerden positief. Volgens Renault Samsung Motors heeft meer dan 30 procent van de kopers van een QM3 de T2C-systeemoptie toegevoegd. Deze klanten noemen mobiliteit en het verbeterde entertainment als de belangrijkste redenen voor de aankoop. Renault Samsung Motors richt zich op jongere klanten die een betere ervaring willen en op ouders die hun kinderen willen bezighouden tijdens een autorit.

Over SK Telecom

SK Telecom werd opgericht in 1984 en is het grootste telecombedrijf van Korea. Het bedrijf heeft meer dan 28 miljoen mobiele abonnees, wat neerkomt op meer dan 50 procent van de markt. In 2014 bereikte het bedrijf een omzet van 17,1764 biljoen KRW.

Doelgroep

Samsung Knox van dichterbij bekeken

 • Een foto met kantoormedewerkers die tablets gebruiken en bekijken

  Beslisser

  Streef naar nog meer succes met een voor de sector toonaangevend mobiel beveiligingsplatform.

  MEER INFORMATIE
 • Een foto met kantoormedewerkers die naar een pc-scherm kijken

  Ontwikkelaars en partners

  Met Samsung kunt u nu uw bedrijfsoplossingen bouwen, verdelen en omzetten in geld.

  MEER INFORMATIE
 • Een foto met twee lachende kantoormedewerkers die elkaar de hand schudden

  Wederverkopers

  Kijk hoe uw bedrijf kan profiteren van ons toenemend aantal wederverkopers.

  MEER INFORMATIE
Een foto met kantoormedewerkers die tablets gebruiken en bekijken

Beslisser

Streef naar nog meer succes met een voor de sector toonaangevend mobiel beveiligingsplatform.

MEER INFORMATIE
Een foto met kantoormedewerkers die naar een pc-scherm kijken

Ontwikkelaars en partners

Met Samsung kunt u nu uw bedrijfsoplossingen bouwen, verdelen en omzetten in geld.

MEER INFORMATIE
Een foto met twee lachende kantoormedewerkers die elkaar de hand schudden

Wederverkopers

Kijk hoe uw bedrijf kan profiteren van ons toenemend aantal wederverkopers.

MEER INFORMATIE
Blijf verbonden met Samsung Knox