Direct naar content
Inhoud

Mobile SolutionsObigo Webby

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Obigo Webby is een opstartprogramma dat via het startscherm werkt. Het werd ontwikkeld met innovatieve HTML5-technologie. Alle componenten van de gebruikersinterface van Webby werden geschreven met allerlei geavanceerde programma's, zodat ze zo intuïtief en functioneel mogelijk zijn. Met deze oplossing kunnen professionals allerlei toepassingen en thema's aanpassen en instellen, zoals advertenties op het scherm, bedrijfsafbeeldingen en gepersonaliseerde servicewidgets. Met Webby kunnen mensen allerlei websites en bronnen op het internet gebruiken. Het kan grondig worden aangepast voor allerlei bedrijfsomgevingen.
Webtoepassingen handig en creatief beheren
Webtoepassingen handig en creatief beheren
Met de innovatieve Webby-oplossing kunnen zakelijke gebruikers meerdere internettoepassingen op één startscherm beheren. Ze kunnen worden toegevoegd en verwijderd via een functie met meerdere pagina's en het systeem kan worden aangepast aan de evoluerende behoeften van het bedrijf. Het ondersteunt allerlei lay-outs, die kunnen worden opgeslagen zonder de schermomgeving aan te passen. Zo kunnen gebruikers andere thema's kiezen via dynamische updates van de inhoud. Het systeem is extra flexibel dankzij het beheer van het gebruik, de frequentie, de installatiestatus en de beveiliging van toepassingen, via de handige Mobile Application Management-technologie (MAM).
Voordelen
• Geïntegreerde services in een omgeving voor één gebruiker.
• Een individueel portaal met belangrijke informatie en promotieaanbiedingen.
• Gebruikers kunnen een startscherm maken waarin de merkherkenning en de impact kunnen worden geoptimaliseerd.
• Handige online-updates worden geautomatiseerd.
• Kan dienen als platform voor openbaarmaking van advertenties met de functie voor schermvergrendeling.
• Biedt professionals feedback over prestaties en beheer via het MAM-systeem.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing