Direct naar content
Inhoud

IndustrieënMagicInfo-I Premium

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De MagicInfo software geeft u de volledige controle over de mediacontent op Samsung Large Format Displays, ondersteund door een wereldwijd netwerk van distributeurs en partners. Of u nu gebruik maakt van één PC en geïntegreerde Samsun Signage, of netwerken met een aantal apparaten, het is eenvoudig te installeren en gebruiken dankzij de gemakkelijke aansturing via een webgebaseerde portal. De software is geoptimaliseerd voor Samsung-displays. U heeft de vrijheid om te kiezen tussen weergave op het volledige scherm of layouts met verschillende onderdelen. Met de uitgebreide beheeropties kunnen de lokale schermen beter worden aangestuurd. De status van het netwerk wordt continu gemonitord. Fouten worden zorgvuldig bijgehouden en waarschuwingen worden automatisch doorgegeven aan de bijzonder deskundige technici, die elk probleem snel en efficiënt oplossen.
Aanmaken en plannen van interactieve content
Aanmaken en plannen van interactieve content
Met MagicInfo-i Premium kunt u content aanmaken en plannen. Vroeger berustte het gebruik van touch-content op andere tools met hoge kosten. Maar met deze nieuwe oplossing wordt het makkelijker om op effectieve wijze touch-content op te zetten. U maakt moeiteloos playlists aan en de wijzigt de volgorde eenvoudig door items te verslepen. U kunt uw content perfect opmaken, met volledige controle over overgangseffecten, en op een veilige manier back-ups maken van bestaand werk, dat u vervolgens weer kunt ophalen als een klant het nodig heeft.
Data Link: realtime-databaseverbinding
Data Link: realtime-databaseverbinding
De MagicInfo i-Premium-technologie is een hoogwaardige oplossing die de prestaties van uw LFD-display opvoert door meer flexibiliteit en controle over de functies. Het voorziet in een realtime-databaseverbinding voor betere connectiviteit tussen uw scherm en uw centrale server, zodat netwerkgegevens en content naadloos en betrouwbaar kunnen worden overgezet. Met deze oplossing haalt u alles uit de LFD-displays wat erin zit, met meer mogelijkheden voor het aanmaken, beheren en presenteren van content.
Volledige controle en beheer voor Samsung LFD-displays
Volledige controle en beheer voor Samsung LFD-displays
Met MagicInfo-i Premium stuurt u vanaf uw computerscherm elk aspect van uw LFD-display aan, van functies als volume en helderheid tot de werking van de geïntegreerde processor, het geheugen en informatie over het netwerksysteem. U kunt taken plannen en de status van elk LFD-display in realtime monitoren, met de flexibiliteit om apparaten afzonderlijk of per groep aan te sturen. Het softwarebeheer is ook eenvoudig: u kunt spelers op afstand registreren en updaten en automatische updates plannen voor apparatuur en firmware (voor ondersteunde versies).
Flexibele en gebruiksvriendelijke contentplanning
Flexibele en gebruiksvriendelijke contentplanning
Met MagicInfo-i Premium kunt u op een snelle en gebruiksvriendelijke manier plannen en publiceren. U kunt de content heel exact inplannen zoals gewenst, desnoods per seconde of per jaar, en u kunt kiezen tussen weergave per dag, maand of jaar. U kunt uw content naar wens aanpassen met overgangseffecten, hardware-instellingen (zoals volume, helderheid, display aan/uit) en achtergrondmuziek. U heeft volledige controle over het inroosteren van content voor bepaalde apparaatgroepen, maar ook de flexibiliteit om automatisch de planning aan te passen met geüpdatete content of playlists, zoals dat ú het beste uitkomt. U hoeft alleen maar te slepen en neer te zetten.
Samsung bewegwijzeringssoftware voor Content Management
Samsung Signage-software voor contentbeheer
U maakt met gemak gebruik van uiteenlopende platforms en formats, want MagicInfo-i Premium is compatibel met een uitgebreide reeks Samsung Signage software, zoals webgebaseerde foutdetectie en diagnose op afstand.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing