Direct naar content
Inhoud

IndustrieënMagicInfo Videowall

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Samsung MagicInfo VideoWall geeft u een blik op de toekomst van communicatie via Large Format Displays (LFD's). Dankzij simpele, veelzijdige software geeft u content precies zo weer als u dat wilt, en kunt u deze onmiddellijk delen, waar u zich ook bevindt. Inspireer, grijp de aandacht en betover uw publiek op een leuke, nieuwe manier, bijvoorbeeld door het display nu eens niet horizontaal maar verticaal te zetten voor maximale impact. Verbreed uw blikveld door de videowand in iedere gewenste richting tot maximaal 250 LFD's uit te breiden, en bouw de grootste videowand ter wereld op terwijl de perfecte HD-kwaliteit over het gehele beeld behouden blijft. Bovendien kunt u content inplannen en apparaten en applicaties snel en makkelijk op afstand beheren via één intuïtieve interface.
U kunt de grootste videowand ter wereld bouwen
U kunt de grootste videowand ter wereld bouwen
Creëer een enorme, levendige visuele ervaring met voldoende kracht aan boord om uw videowand te configureren met maximaal 250 schermen, het grootste samengestelde display ter wereld. U houdt audiovisuele effecten individueel, scherm voor scherm onder controle voor maximale impact.
Videowanden met bijzondere vormen (Art Walls)
Videowanden met bijzondere vormen (Art Walls)
Beleef totale vrijheid en ontwerp een flexibele videowand volledig op maat en draai of roteer afzonderlijke displays om uw eigen droomscherm te creëren. Veelzijdige, compatibele functionaliteit maakt iedere combinatie van Samsung LFD-schermen mogelijk, onafhankelijk van model, afmetingen, resolutie en breedte van de omlijsting. Personaliseer uw videowand door ongekende vormen en innovatieve installaties toe te passen.
Zet PC-beeld op de videowand
Zet PC-beeld op de videowand
Vergroot de impact van uw boodschap door meer perspectieven te bieden. Integreer in realtime allerlei schermen van externe apparaten, zoals Samsung IP-camera's of PC's met video's en foto's, en zet de technologie zo in dat uw content perfect tot zijn recht komt.
Interactief content plaatsen, makkelijk zoomen en snelle scènewisselingen
Interactief content plaatsen, makkelijk zoomen en snelle scènewisselingen
Organiseer en bewerk content in alle vrijheid vanaf een simpel, gecentraliseerd bedieningspaneel. U hebt de volledige controle over perfect positioneren, bewerken, zoomen, vergroten en verkleinen van content op het scherm, efficiënt en in realtime. Ook integreert u snel en makkelijk verschillende beelden met allerlei resoluties om exact het gewenste effect te bereiken.
Samsung Signage-software voor contentbeheer
Samsung Signage-software voor contentbeheer
U maakt met gemak gebruik van uiteenlopende platforms en formats, want MagicInfo VideoWall is compatibel met een uitgebreide reeks Samsung Signage software, zoals webgebaseerde foutdetectie en diagnose op afstand.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing