Direct naar content
Inhoud

SMART Signage SolutionsMagicIWB 3.0

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Til interactie en samenwerking op naar een hoger niveau met Samsung MagicIWB

Transformeer een traditionele presentatie in een dynamische educatieve of zakelijke ervaring met Samsung MagicIWB™ (Interactive White Board). Met MagicIWB, met optionele touchscreentechnologie, worden goed leesbare presentaties in Full-High-Definition-technologie (FHD) mogelijk, die de aandacht van de kijker trekken en vasthouden, met directe toegang tot rijke inhoud.
Bedrijfspresentaties worden nog beter en samenwerking wordt aangemoedigd tijdens vergaderingen omdat op het scherm kan worden geschreven en video's en beelden kunnen worden geregistreerd. Bovendien worden een hele reeks bestandsformaten ondersteund.

OVERZICHT VAN OPLOSSINGEN

Schrijf, werk samen en neem deel met de uitgebreide Samsung MagicIWB-oplossing

Net toen iedereen dacht dat Samsung MagicIWB niet meer kon worden verbeterd, zorgt de Samsung MagicIWB voor een hoger niveau van interactiviteit en samenwerking. Met zijn optionele touchscreentechnologie zorgt de MagicIWB voor een betere leesbaarheid door zijn grotere helderheid en zijn hogere FHD-kwaliteit. Bovendien blijft het publiek langer aandachtig, stijgt het deelnameniveau en wordt de algemene ervaring van het leren en het delen van informatie beter dankzij de nieuwe en verbeterde functies voor interactiviteit.

Writing software : MagicIWB Board I / e-Class management software : MagicIWB Manager / Student software : MagicIWB Agent [LFD + Overlay touch screen + Software MagicIWB Solution + Samsung E-board Solution]

MagicIWB bestaat uit de volgende componenten:

 • MagicIWB Board I Maak mensen nieuwsgierig naar uw presentatie door een directe toegang tot rijke inhoud en interactieve tools. Maak krachtige, inhoudrijke presentaties en deel ze met de deelnemers om gesprekken, brainstorming en probleemoplossing aan te moedigen.
 • MagicIWB Manager Zorg voor een moeiteloos beheer van vergaderingen en lessen door presentatoren en leraars een ruim aanbod aan beheertools aan te bieden via deze veelzijdige e-Board-softwareoplossing. Maak een vergadering of les aan,
  nodig de genodigden uit, organiseer opiniepeilingen, neem examens af en maak de overdracht van bestanden van het scherm naar het individuele clientapparaat eenvoudiger, zodat het gemakkelijker wordt om samen te werken en informatie te delen.
 • MagicIWB Agent Installeer deze softwareoplossing op de mobiele apparaten van de deelnemers en het wordt een efficiënte en doeltreffende tool voor communicatie en beheer op afstand. De deelnemers kunnen een les selecteren die ze willen bijwonen, een vraag voorleggen aan de presentator en bestanden delen met de groep. Deze gebruikersvriendelijke toepassing, verkrijgbaar via de iTunes® Store en de Android™ app-store, maakt een naadloze en interactieve communicatie mogelijk tussen de presentator en de deelnemers.

FUNCTIES EN VOORDELEN

MagicIWB bevat nuttige functies en voordelen voor impactvolle presentaties waarbij samenwerking en interactie wordt aangemoedigd. U kunt onder andere de inhoud op meerdere schermen bekijken en meerdere mensen kunnen het scherm bedienen, voor een dynamische interactie.
De gebruikers kunnen berichten via andere apparaten verzenden en ontvangen en rechtstreeks op het e-Board schrijven. Ze kunnen zelfs eenvoudige aantekeningen direct invoegen in Microsoft® Word-, Excel®- of PowerPoint®-documenten.

 • Plaats het menu op de gewenste plaats op de schermen Druk lang op de gewenste plaats op het scherm om een zwevend menu weer te geven. Wilt u het verplaatsen? Veeg het menu gewoon naar een andere plaats.
 • Vergroot de inhoud over meerdere schermen en bedien elk scherm onafhankelijk van de andere Vergroot het formaat van een e-Board door meerdere schermen samen te nemen via één menu om de inhoud te bedienen, dankzij de functie voor meerdere schermen van de MagicIWB. Daarnaast kunnen meerdere gebruikers elk scherm afzonderlijk bedienen via een afzonderlijk menu, maar ook opmerkingen direct op het scherm schrijven met verschillende penkleuren en ze achteraf weer wissen. Deze functies zijn ideaal voor een omgeving waarin samenwerken wordt aangemoedigd, voor bedrijven of scholen.
 • Voeg onmiddellijk opmerkingen toe aan presentaties De deelnemers kunnen notities maken op hun mobiele apparaten en ze naar het e-Board verzenden via bekabelde of draadloze netwerken met de functie Quick Memo, die beschikbaar is binnen de Samsung MagicIMS Agent.
 • Afbeeldingen gemakkelijk verplaatsen met behulp van gebaren op basis van 2 punten Blader snel door de pagina's van een presentatie of verander het venster op het scherm, nu gemakkelijker dan ooit. Wilt u een wijziging ongedaan maken? Druk gewoon twee vingers op een willekeurige plaats op het scherm en veeg naar links. Wilt u een wijziging opnieuw doorvoeren? Druk twee vingers op een willekeurige plaats op het scherm en veeg naar rechts. De functies voor registratie en wijziging van formaat kunnen ook worden uitgevoerd met eenvoudige handbewegingen.
 • Zet handgeschreven tekst onmiddellijk om in gedigitaliseerde tekst Zet de handgeschreven tekst van een gebruiker onmiddellijk om in een lettertype dat vervolgens als digitale tekst wordt herkend.
 • Gemakkelijk e-mails verzenden Verzend de resultaten van gesprekken, samenvattingen of verslagen van vergaderingen naar alle deelnemers met behulp van de e-mailfunctie. U hoeft alleen de mailserver te configureren met het adres en poortnummer.
 • Sla notities op en druk ze af, rechtstreeks via het e-Board Houd ideatienotities bij om ze later te kunnen raadplegen of om ze te delen, door ze rechtstreeks via het scherm van het e-Board af te drukken.
 • Neem volledige presentaties op op video om ze later opnieuw te kunnen bekijken Deel eerder gehouden gesprekken of lezingen van begin tot einde, zodat u ze later opnieuw kunt bekijken, door het evenement op te nemen.
 • Maak gemakkelijk schermafbeeldingen die kunnen worden geëxporteerd Sla de pagina die momenteel op het scherm wordt bekeken of alle pagina's op als pdf- of ppt-bestand, om dat te kunnen exporteren.
 • Sla real-time beelden tijdens de presentatie op of deel ze Maak een actueel beeld van de presentatie of de les die op het e-Board staat, zodat u het kunt opslaan of met anderen kunt delen.
 • Lees documenten die op het e-Board werden gemaakt en druk ze af Lees allerlei documentformaten die op het e-Board staan, druk ze af of deel ze met de deelnemers via hun mobiele apparaat.
 • Schrijf notities met de hand in Microsoft Office, rechtstreeks op het scherm, en sla ze op Maak het gemakkelijk voor de gebruikers om handgeschreven notities toe te voegen aan Microsoft Office-toepassingen met de invoegtoepassing van Microsoft Office. Wanneer een gebruiker iets met de hand op het overlayscherm schrijft, wordt zijn/haar handgeschreven tekst automatisch aan het originele bronbestand toegevoegd en opgeslagen in een afbeeldingformaat. Zo kunnen gebruikers het bestand gemakkelijk bijwerken en notities gemakkelijker zoeken en opslaan.
 • Breng uw boodschap met een grotere precisie over Behoud de aandacht van de deelnemers tijdens vergaderingen of lessen met deze uiterst precieze, veilige en gebruikersvriendelijke aanwijzer. Dankzij de Bluetooth®-technologie van de Magic Presenter kan de gebruiker informatie die op het e-Board staat, duidelijker en veiliger aanduiden dan met laseraanwijzers. En wanneer de meegeleverde Magic Presenter-software is geïnstalleerd, kan de gebruiker kiezen uit een grote reeks formaten, vormen en afbeeldingen van de aanwijzer via een vervolgkeuzemenu waarin iedereen zijn gading vindt.
 • Deel inhoud over allerlei apparaten Verzend inhoud van het ene e-Board en mobiele apparaat naar het andere, ook als ze niet fysiek verbonden zijn, dankzij MagicIWB Manager.
 • Tezelfdertijd samenwerken aan vooraf gedeelde bestanden Synchroniseer aantekeningen of paginanummers op vooraf gedeelde documentbestanden op Windows-, Apple- of Android™-apparaten.
 • Gemakkelijker bestanden delen met één map Maak één map als gedeelde map aan voor het e-Board en de mobiele apparaten dankzij de connectiviteitsmogelijkheden voor het delen van bestanden van MagicIWB Manager.
 • In real time het scherm delen met één aanraking Deel de weergaveschermen in real time met andere apparaten met één aanraking van uw vinger dankzij de MagicIWB Agent.
 • Maak nu nog gemakkelijker vellen voor vraag en antwoord aan Deze tool is zeer nuttig in een onderwijsomgeving, om lessen te geven, polls en vraag-en-antwoord-sessies te organiseren of om examens te verbeteren.

BEDRIJFSLEVEN

Bied een stimulerende werkomgeving aan
waarin samenwerking en interactie worden aangemoedigd

Het bedrijfsleven van vandaag is mobieler en internationaler dan ooit tevoren. Werknemers moeten op een efficiënter manier kunnen communiceren en samenwerken, waar ze zich ook bevinden.
Met Samsung MagicIWB halen bedrijven tools in huis voor een moeiteloze samenwerking, waarbij de communicatielijnen open blijven. Bovendien is de implementatie gemakkelijk, het gebruik intuïtief en de werking zuinig. Door Samsung-schermen met Samsung MagicIWB-software erop te integreren, kunnen bedrijven een productieve werkomgeving creëren waarbij creatief denken, een verbeterde interactie tussen medewerker en klant en een betere samenwerking worden gestimuleerd, van in dezelfde kamer tot aan de andere kant van de wereld.

MagicIWB stimuleert interactie en
samenwerking met de volgende voordelen:
 • Projecteer productieve presentaties die vrij zijn van afleidingen Houd de focus op de presentatie, niet op de apparatuur waarmee ze wordt afgebeeld. Samsung Smart Signage en MagicIWB zorgen dat uw publiek zijn aandacht bij uw presentatie houdt en niet afgeleid wordt door lawaaierige en opvallende projectoren. De kijker geniet van duidelijke kwaliteitsbeelden zonder vaagheid of reflectie, ook in een verlichte ruimte, zodat hij gemakkelijk aantekeningen kan maken.
 • Meer interactiviteit tussen presentatoren en aanwezigen Verbind alle apparaten van presentator en aanwezigen met elkaar om interactieve communicatie te stimuleren met de MagicIWB Manager-software. Deel gemakkelijk bestanden en andere materialen met de apparaten van het publiek of tussen e-Boards onderling. Installeer gewoon het programma MagicIWB Agent op het apparaat van de deelnemers en op het bekabelde en draadloze netwerk van de faciliteit. Delen is zelfs mogelijk wanneer de apparaten zich fysiek op verschillende plaatsen bevinden. Zo kunt u efficiënt communiceren met deelnemers die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Presentatoren kunnen ook het apparaat van de aanwezigen bedienen tijdens de sessies, om de presentatie nog beter te maken.
 • Dynamische inhoud leveren Met de MagicIWB-software kunnen presentatoren op een indrukwekkende manier rijke inhoud weergeven waarmee de interactie van de deelnemers wordt gestimuleerd. De gebruikers genieten van accuratere presentaties met het intuïtieve aanraakscherm en de Touch Pen. De presentaties kunnen worden uitgebreid met allerlei inhoud met PowerPoint, afbeeldingen, video's en Adobe Flash®-filmpjes voor een dynamischer presentatie. Het whiteboard kan ook als notebookapparaat worden gebruikt of om te tekenen, dankzij een grote keuze aan penstijlen en -kleuren.
 • Meer efficiëntie en productiviteit door de tijdbesparende functies PDF-bestanden en Microsoft-toepassingen kunnen door elkaar worden gebruikt met MagicIWB. De presentator en de aanwezigen kunnen gemakkelijk aantekeningen maken en opslaan in deze bestanden zonder ze te importeren of over te schrijven, waardoor ze efficiënter aantekeningen kunnen maken. De presentator kan de bestanden op de schermen openen en delen terwijl hij presenteert en hij kan aantekeningen maken of de bestanden opslaan zonder de extra stappen voor bestandsconversies te moeten volgen, waardoor de presentatie vlotter verloopt.

ONDERWIJS

Stimuleer uw studenten met de functies voor interactiviteit en samenwerking van MagicIWB

Nieuwe technologie, zoals tablets, mobiele toepassingen, sociale netwerken en digitale inhoud, evolueert snel, waardoor studenten op een heel andere manier kennis opdoen. De trend verschuift van het leraar als centraal punt naar de student als centraal punt bij het leren. Vandaag reageren studenten die vertrouwd zijn met de digitale wereld beter op de technologie waarmee ze zijn opgegroeid en ze zijn meer geboeid wanneer ze een actieve rol spelen in de leerervaring, met interactieve tools waarbij samenwerking wordt gestimuleerd. Meer nog, uit onderzoek blijkt dat studenten meer onthouden wanneer ze actief deelnemen aan het leerproces. Diezelfde tools helpen leerkrachten ook om op een slimmere en interactievere manier dan ooit feedback te geven.

Daarom is de e-Board-oplossing met MagicIWB van Samsung de ideale keuze om studenten te betrekken bij het leerproces via stimulerende, interactieve middelen voor een betere samenwerking.

MagicIWB verbetert de leerervaring met deze voordelen:
 • Interactie tussen leraars en studenten aanmoedigen Haal de grens tussen actieve leraars en passieve studenten weg door de apparaten van leraar en studenten met elkaar te verbinden via MagicIWB. Deze connectiviteit stimuleert interactieve communicatie, wat leidt tot efficiënter leren. Bestanden en andere materialen kunnen op het apparaat van de student of tussen e-Boards onderling worden gedeeld, zelfs wanneer de apparaten zich fysiek niet in dezelfde ruimte bevinden.
 • Beter beheer van het klaslokaal Maak komaf met de afleidende factoren van het klaslokaal door te zorgen dat de leraar het apparaat van de studenten in de gaten kan houden en kan bedienen via het MagicIWB-programma dat op het apparaat van de studenten is geïnstalleerd.
 • Wek de interesse van de studenten met interactieve tools en boeiende inhoud Moedig interactie van de studenten op een dynamische manier aan met inhoud die stimuleert, dankzij de gebruikersvriendelijke functies van MagicIWB. Interactieve functies zijn bijvoorbeeld een aanraakscherm en een Touch Pen om te noteren en te tekenen, en de mogelijkheid om PowerPoint, afbeeldingen, video's en bewegende beelden van Adobe te gebruiken om studenten onder te dompelen in de les.
 • Beeld zonder vervormingen en reflecties De geoptimaliseerde beeldkwaliteit is beter en duidelijker dan die van traditionele projectoren dankzij innovatieve ontwikkelingen in de touchscreentechnologie. Bovendien hoeven de studenten geen aantekeningen meer te maken in een verduisterd lokaal en worden ze niet afgeleid door de achtergrondgeluiden van een lawaaierige projector, zodat ze zich ten volle op de les kunnen concentreren.
 • Efficiënter aantekeningen maken delen met tijdbesparende functies PDF-bestanden en Microsoft-toepassingen kunnen door elkaar worden gebruikt. De studenten kunnen gewoon hun aantekeningen in de bestanden schrijven en opslaan, zonder ze te importeren of over te schrijven. Zo kunnen ze ze na de les efficiënter en gemakkelijker raadplegen. De presentator kan de bestanden op de schermen openen en delen terwijl hij presenteert en hij kan aantekeningen maken of de bestanden opslaan zonder de gebruikelijke extra stappen voor bestandsconversies te moeten volgen, waarmee waardevolle tijd en moeite wordt bespaard.
 • Samsung GALAXY Tab en MagicIWB zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Samsung Electronics Co. Ltd.
 • Adobe Flash is een geregistreerd handelsmerk van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Android en Chromebook zijn handelsmerken van Google Inc.
 • Apple, Mac, iPad en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
 • Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. USA.
 • Excel, Microsoft, Microsoft Office, PowerPoint en Windows zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC