Direct naar content
Inhoud

System Air Conditioner SolutionsCommercial (CAC) System

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Samsungs single split-unit is een intelligente keuze om zowel de onderhoudskosten als het energiegebruik laag te houden.
CAC
Commercial (CAC) System
Commercial (CAC) System
Samsungs single split-unit is een intelligente keuze om zowel de onderhoudskosten als het energiegebruik laag te houden. De zuinige buitenunit maakt gebruik van geavanceerde technologie, zoals intelligente invertertechniek, om verspilling te minimaliseren en de efficiëntie te verbeteren. Samsung Commercial Air Conditioning (CAC) werkt niet alleen stil maar levert ook uitstekende koel- en verwarmprestaties.
Voordelen van het Commercial (CAC) System
Voordelen van het Commercial (CAC) System
• Energie-efficiëntie van wereldklasse: Verlaag het energiegebruik tot wel 50 procent dankzij Samsungs digitale invertersysteem.
• Hoogwaardige prestaties: Ook bij extreme buitentemperaturen wordt een optimaal comfort gegarandeerd.
VRF (DVM S) Indoor - 360 Cassette
VRF (DVM S) Indoor - 360 Cassette
De 360 cassette is de eerste ronde cassette in de wereld zonder uitblaaslinialen. De cirkelvormige uitlaat blaast koele lucht in alle richtingen, zodat elke hoek van een kamer dezelfde temperatuur krijgt. De koele lucht wordt parallel aan het plafond uitgeblazen waarbij natuurlijke convectie koudeval voorkomt. Het innovatieve cirkelvormige ontwerp past in ieder interieur. De minimalistische moderne styling zorgt voor een geraffineerde look. De cassette kan geheel vrij als ook ingebouwd geïnstalleerd worden.
Commercial (CAC) - 4 Way Cassette S
Commercial (CAC) - 4 Way Cassette S
Met zijn recent verbeterde ontwerp zorgt de 4-weg Cassette S voor een strakke, aantrekkelijk ogende omgeving en geeft hij iedere omgeving een extra luxe gevoel. Deze unit ziet er niet alleen mooi uit, met zijn geavanceerde technologie zorgt hij overal voor optimaal comfort.
4 Way Mini Cassette
Commercial (CAC) - 4 Way Mini Cassette
Het verbeterde ontwerp van Samsungs geavanceerde 4-weg Mini Cassette bouwt voort op de schoonheid en prestaties van de standaard 4-weg Cassette S. De 4-weg Mini Cassette is verkrijgbaar met verschillende uitblaaspanelen en vormt zo een aanwinst voor ieder interieur. De stijlvolle cassette-unit gaat harmonieus op in de ruimte, en de efficiënte koel- en verwarmprestaties maken dit een betrouwbare, praktische oplossing.
Commercial (CAC) - Slim 1 Way Cassette
Commercial (CAC) - Slim 1 Way Cassette
De Samsung Slim 1-weg Cassette is een geoptimaliseerde klimaatoplossing die uw praktische én esthetische wensen vervult dankzij een eenvoudig design en efficiënte koeling.
Commercial (CAC) - Wandmontage (Maldives)
Commercial (CAC) - Wandmontage (Maldives)
Samsung P Series (Maldives) creëert sneller dan ooit een schone, koele omgeving met geavanceerde invertertechnologie en hoogwaardige filtratie. De P-serie (Maldives) heeft een turbomodus waarbij het systeem op maximale snelheid werkt om snel de ingestelde temperatuur te bereiken. Verder kunnen gebruikers energie en kosten besparen met de automatische temperatuurregeling.
Commercial (CAC) - Duct S
Commercial (CAC) - Duct S
Samsung Duct S koelt en verwarmt als geen ander en beschikt over geavanceerde bedieningsmogelijkheden met comfort-instellingen voor ieder klimaat - het hele jaar door. Verder zorgt de slanke, compacte vormgeving met meerdere toegangspunten voor eenvoudige montage op precies de juiste plek.
Commercial (CAC) - Big Duct
Commercial (CAC) - Big Duct
Met voldoende capaciteit om een externe statische druk tot 196 Pa aan te kunnen, bestrijkt de krachtige HSP Duct van Samsung een groot gebied met uitstekende koel- en verwarmprestaties. HSP Duct is ideaal voor ruimtes met hoge plafonds en hij kan flexibel worden geïnstalleerd in uiteenlopende omgevingen.
Commercial (CAC) - Console-type
Commercial (CAC) - Console-type
De slanke, elegante console unit van Samsung past perfect in ruimtes met een hoog plafond en veel ramen en verzorgt hier een optimale binnentemperatuur.
Commercial (CAC) - Plafondtype
Commercial (CAC) - Plafondtype
Samsungs vloer/plafond-unit heeft installatie opties voor plafond en vloer, zodat de beschikbare ruimte efficiënter kan worden benut. Gebruikers genieten van een ruim bemeten luchtstroom in de gehele ruimte vanuit een compacte unit.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing