Direct naar content
Inhoud

System Air Conditioner SolutionsEco Heating System (EHS)

Samsungs Eco Heating System (EHS) maakt gebruik van uiterst efficiënte warmtepompechnologie en zorgt het hele jaar door voor ongekend comfort en lage gebruikskosten.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

In een tijd van stijgende uitstoot van broeikasgassen en toenemende gasprijzen biedt Samsung een intelligent zuinig all-in-one systeem voor verwarming, warmwater en airconditioning voor de moderne woonomgeving.
Residential
Eco Heating System (EHS) systeem
Eco Heating System (EHS) systeem
Samsungs Eco Heating System (EHS) maakt gebruik van uiterst efficiënte warmtepomptechnologie en zorgt het hele jaar door voor ongekend comfort en lage gebruikskosten. Dit zuinige, milieuvriendelike airconditioningsysteem gebruikt aanzienlijk minder energie dan conventionele boilersystemen, met lagere energiekosten en CO2-uitstoot. Verder zijn diverse combinaties van lucht- en wateroplossingen voor koelen en verwarmen verkrijgbaar die voldoen aan uiteenlopende gebruikersbehoeften, vier seizoenen per jaar.
Voordelen van Eco Heating System (EHS)
Voordelen van Eco Heating System (EHS)
• EHS Mono heeft een geïntegreerd ontwerp met hydronische componenten dat de installatie vereenvoudigt en minder ruimte inneemt.
• EHS Split, de nieuwste aanwinst, is een lucht-naar-water verwarmingssysteem dat specifiek ontwikkeld is voor hoge verwarmingsprestaties.
• EHS TDM levert het hele jaar door ultiem verwarmings- en koelcomfort, zowel met lucht-naar-lucht als lucht-naar-water .
EHS Outdoor - EHS Mono
EHS Outdoor - EHS Mono
Samsung EHS Mono integreert een buitenunit met hydronische onderdelen. EHS Mono heeft dus geen ruimte of installatieproces nodig voor hydronische onderdelen of koeltechnisch leidingwerk.
EHS Outdoor - EHS Split
EHS Outdoor - EHS Split
Samsung EHS Split is het nieuwste systeem voor een werkelijk up-to-date oplossing voor de verwarmingsbehoeften van het moderne huishouden. Dit lucht-naar-water systeem is specifiek gemaakt voor optimale verwarming en biedt zelfs bij extreme buitentemperaturen hoogwaardig comfort.
EHS Outdoor - EHS TDM
EHS Outdoor - EHS TDM
De all-in-one EHS TDM (Time Division Multi) van Samsung ondersteunt zowel lucht-naar-lucht en lucht-naar-water verwarmen en koelen, en vormt zo de ideale klimaatoplossing voor ieder seizoen.
EHS Indoor - wandmontage-type (Neo Forte)
EHS Indoor - wandmontage-type (Neo Forte)
Het strak ontworpen paneel van deze unit met zilveren accent voegt een stukje klasse toe aan het interieur.
EHS Indoor - Slim Duct
EHS Indoor - Slim Duct
Verborgen boven plafonds, versterkt Slim Duct de luxueuze sfeer van ruimten terwijl frisse en koele lucht in de ruimten wordt geblazen.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing