Direct naar content
Inhoud

System Air Conditioner SolutionsEnergy Recovery Ventilation (ERV)

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Met Samsungs ERV (Energie Regeneratie Ventilatie) worden ruimten energie-efficiënt en milieubewust geventileerd. In alle jaargetijden, ook met de ramen gesloten.
ERV
Energy Recovery Ventilation (ERV) systeem
Energy Recovery Ventilation (ERV) systeem
Samsungs ERV (Energie Regeneratie Ventilatie) levert frisse, gezonde buitenlucht waarbij slechts een minimale hoeveelheid energie verloren gaat en maximale efficiëntie wordt bereikt. De intelligente constructie omvat functionaliteit die speciaal is ontwikkeld voor efficiënte topventilatie.
Voordelen van ERV
Voordelen van ERV
• Ongekend energiezuinig. Verlaag energiegebruik en -kosten met een Direct Expansie (DX) blok en geavanceerde warmtewisseling.
• Hogere prestaties. Geniet van frisse lucht, stillere werking en luchtvochtigheidsregeling voor een plezierigere omgeving.
• Optimaal ontwerp maakt het installeren makkelijker en zorgt voor een krachtigere, efficiëntere luchtcirculatie met een slank, compact design.
ERV Indoor - ERV / ERV Plus
ERV Indoor - ERV / ERV Plus
Samsung ERV en ERV Plus leveren het hele jaar door uitzonderlijke koel- en verwarmprestaties door warmte terug te winnen met de volgende methodes:
1. Een 2-weg ventilatiesysteem met luchtinvoer en -uitvoer aan beide zijden van de unit voor hoogwaardige, efficiënte ventilatie.
2. De warmtewisselaar wint warmte (energie) terug en zorgt dat de verwijderde verontreinigde lucht niet meer kan terugkeren.
3. Het systeem wint tot 80 procent van de energie terug die wordt gebruikt om de binnenomgeving te koelen of te verwarmen. Deze efficiënte methode om warmte terug te winnen zorgt er 's winters voor dat de temperatuur en luchvochtigheid worden vastgehouden en 's zomers kunnen warmte en vocht niet binnendringen.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing