Direct naar content
Inhoud

System Air Conditioner SolutionsComfortabele luchtstroom in kantoren

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

In kantoorgebouwen is het essentieel dat een prettige omgeving wordt gecreëerd voor maximale productiviteit. Samsungs airconditioning oplossingen kunnen flexibel aan allerlei verschillende operationele gebieden worden aangepast. U kunt de temperatuur en de luchtstroom in specifieke ruimtes, zoals vergaderruimtes, onafhankelijk regelen en optimaliseren. Ondertussen regelt en beheert u gemeenschappelijke ruimtes centraal voor maximale efficiëntie zonder verspilling.

Office

Onafhankelijke regeling van individuele zones
Onafhankelijke regeling van individuele zones
Bedrijven kunnen veel energie en geld verspillen als de airconditioning niet per operationeel gebied kan worden ingesteld. Met airconditioning oplossingen van Samsung regelt u de temperatuur en de luchtstroom in verschillende ruimtes – individueel en onafhankelijk. Dit is met name nuttig in kantoorgebouwen met allerlei ruimtes, zoals kantoren, vergaderzalen, lobby's en kantines waar de gebruikstijden kunnen variëren.
Eenvoudig op maat te beheren
Eenvoudig op maat te beheren
Conventionele HVAC-systemen hebben maar één centrale bediening, waardoor ze onmogelijk individueel kunnen worden ingesteld. Samsung airconditioning oplossingen beschikken over individuele controllers voor persoonlijke regeling in specifieke ruimtes, zoals vergaderzalen. Verder kunnen de centrale bediening en het gemakkelijke beheersysteem worden gebruikt om de omstandigheden in allerlei gebieden binnen kantoorgebouwen te bewaken en aan te passen aan de behoeften.
Stilte verhoogt de productiviteit in kantoorruimtes
Stilte verhoogt de productiviteit in kantoorruimtes
Een luidruchtig airconditioningsysteem kan mensen die zich proberen te concentreren nogal afleiden. Samsung airconditioningsystemen werken stil op de achtergrond aan een comfortabelere en productievere kantooromgeving voor uw personeel. Onze stijlvolle wand-units besparen verder geld dankzij de smart inverter technologie voor energie-efficiënt verwarmen en koelen.
Een rustige omgeving maakt vergaderen effectiever
Een rustige omgeving maakt vergaderen effectiever
Wanneer iemand tijdens een vergadering een presentatie geeft, is het essentieel dat het publiek niet wordt afgeleid door allerlei geluiden. De airconditioning oplossingen van Samsung werken in stilte, maken de vergaderruimtes comfortabel en werken mee aan effectieve en efficiënte communicatie. Bovendien leveren ze hun koelte of warmte snel en naar alle kanten en kunnen ze individueel worden bediend met een eenvoudige afstandsbediening.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing