Direct naar content
Inhoud

System Air Conditioner SolutionsHoud bezoekers tevreden

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De meeste commerciële ondernemingen moeten prestaties afwegen tegen de kosten. Met de airconditioning oplossingen van Samsung schept u voor iedereen de ideale werkomstandigheden en bespaart u ook nog eens geld. U kunt de temperatuur en de luchtstroom in specifieke ruimtes, zoals vergaderkamers, onafhankelijk regelen en optimaliseren. Ondertussen regelt en beheert u centraal ook andere belangrijke ruimtes, zoals de lobby, voor maximale efficiëntie zonder verspilling.

Samsung Airconditioning-Systeemoplossingen voor commerciële ondernemingen.

Onafhankelijke regeling van individuele zones
Onafhankelijke regeling van individuele zones
Hotels kunnen erg veel energie en geld verspillen als de airconditioning niet per operationeel gebied kan worden ingesteld. Met airconditioning oplossingen van Samsung regelt u de temperatuur en de luchtstroom in verschillende ruimtes – individueel en onafhankelijk. Dit is met name nuttig in hotelgebouwen met hotelkamers, kantoren, vergaderzalen, lobby's en andere recreatieve ruimtes waar de gebruikstijden kunnen variëren.
Eenvoudig op maat te beheren
Eenvoudig op maat te beheren
Het is echt belangrijk om energie en kosten te besparen door het hebben van de mogelijkheid om de luchtstroom aan te passen in het hotel. De centrale bediening kan iedere airconditioner in een lege kamer aansturen, ook als er geen sleutelkaart in de kaarthouder zit. Het beheersysteem kan ook worden gebruikt om de omstandigheden in allerlei belangrijke ruimtes van het hotel te bewaken en aan te passen, zoals de lobby. Verder kan met afzonderlijke bedieningen een hoge mate van gepersonaliseerde controle worden bereikt over specifieke gebieden, zoals hotelkamers met verschillende airconditioners.
Schep een warm welkom
Schep een warm welkom
Mensen doen een van hun eerste indrukken op wanneer ze de lobby van uw hotel of vrijetijdsresort binnenlopen, dus is het belangrijk dat ze zich meteen welkom voelen. Met de airconditioningoplossing van Samsung koelt of verwarmt u de ruimten precies zoals u dat wilt, zodat uw gasten zich altijd volkomen comfortabel voelen. De technologie van Samsung beperkt het ontsnappen van warme lucht tot een minimum - zelfs als er veel mensen naar binnen en buiten lopen. Zo blijft de temperatuur altijd stabiel.
Overal effectiever koelen en verwarmen
Overal effectiever koelen en verwarmen
Een belangrijke factor voor het succes van iedere onderneming is het scheppen van een comfortabel, bedrijfsvriendelijk binnenklimaat waarin klanten en partners goed kunnen worden ontvangen en de samenwerking wordt bevorderd. Samsung airconditioningoplossingen omvatten een uitgebreide keuze aan binnenunits, zoals verborgen cassettes, aan de wand gemonteerde of vrijstaande units en units met luchtkanalen. Met Samsung verwarmt of koelt u ieder type ruimte in een commercieel complex efficiënt en effectief.
Stilte verhoogt de productiviteit in kantoorruimtes
Stilte verhoogt de productiviteit in kantoorruimtes
Een luidruchtig airconditioningsysteem kan mensen die zich proberen te concentreren nogal afleiden. Samsung airconditioningsystemen werken stil op de achtergrond aan een comfortabelere en productievere kantooromgeving voor uw personeel. Onze stijlvolle wand-units besparen verder geld dankzij de smart inverter technologie voor energie-efficiënt verwarmen en koelen.
Bezoekers tevreden houden en laten besteden
Bezoekers tevreden houden en laten besteden
Als klanten zich prettig voelen in een winkel, is het waarschijnlijk dat ze langer blijven en meer geld uitgeven. Met Samsung airconditioning oplossingen bereikt u tot in de kleinste, smalste ruimtes een stabiele, optimale temperatuur. U regelt met gemak de temperatuur in 2 zones tegelijk vanuit 1 centrale airconditioning (CAC), of combineert er maximaal 4 voor grotere gebieden. Dit levert nog meer besparingen op omdat u zo minder producten hoeft aan te schaffen en installeren.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing