Direct naar content
Inhoud

System Air Conditioner SolutionsRustige atmosfeer voor particulieren

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Het is bijzonder belangrijk om woongebouwen te voorzien van een prettige, comfortabele omgeving. Dat kan echter een behoorlijke uitdaging zijn, bijvoorbeeld vanwege hoge plafonds, grote gemeenschappelijke ruimtes of extra grote behoefte aan frisse lucht. Met de airconditioningoplossingen van Samsung regelt en optimaliseert u temperatuur en luchtstroom in de afzonderlijke ruimtes zoals residentiële ruimtes. U kunt tegelijkertijd het klimaat in de gemeenschappelijke ruimtes centraal regelen en beheren.

Residential

Onafhankelijke regeling van individuele zones
Onafhankelijke regeling van individuele zones
Afzonderlijke woonruimtes binnen een gebouw kunnen veel energie en geld verspillen als de airconditioning niet per gebied aan de eigen behoefte kan worden aangepast. Met de airconditioningoplossingen van Samsung regelt u de temperatuur en de luchtstroom in verschillende ruimtes – individueel en onafhankelijk. Dit is met name goed voor woongebouwen met verschillende gebieden, zoals lobby's, appartementen, restaurants, keukens en servicegebieden, of waar de gebruikstijden variëren en kamers leeg kunnen zijn.
Eenvoudig op maat en te beheren
Eenvoudig op maat en te beheren
Conventionele HVAC-systemen hebben maar één centrale bediening, zodat ze onmogelijk individueel kunnen worden ingesteld. Samsungs airconditioning oplossingen beschikken over individuele controllers voor persoonlijke bediening in specifieke ruimtes, zoals appartementen. Verder kunnen de centrale bediening en het gemakkelijke beheersysteem worden gebruikt om de omstandigheden in allerlei gebieden binnen woongebouwen te bewaken en aan te passen aan de behoeften.
Een rustige, comfortabele leefomgeving
Een rustige, comfortabele leefomgeving
Het is essentieel om een prettige, comfortabele omgeving te scheppen voor de bewoners. Samsungs wand-units hebben een innovatieve, enkelzijdige uitblaaslineaal voor een laag geluidsniveau, terwijl ze ook nog eens harder werken aan een prettige, koele, rustgevende omgeving. Het driehoekige wandmodel is ontworpen voor een bredere, krachtigere verdeling van de lucht, terwijl de inverter compressor zowel bij verwarmen als koelen krachtig en toch bijzonder zuinig werkt. Zo verlaagt u de operationele kosten.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing