Evolve: de business blog van Samsung
Direct naar content

Welcome JUN! You have arrived at the new Samsung.com, designed just for you!

Content
Snel gegevens overzetten naar je nieuwe smartphone?
Security

Krijgen je medewerkers een nieuwe smartphone of tablet? Anticipeer dan op deze veelvoorkomende vraag: hoe zet ik mijn gegevens en apps, contacten en foto’s over naar mijn nieuwe toestel? Het enige wat je moet doen: een van deze drie transfertools aanbevelen. Zo win je heel wat tijd die anders naar support zou gaan.

09.10.2017

IT-security schermt waardevolle data af
Security

Is samenwerking de snelweg naar innovatie, dan vormt bedrijfsdata de brandstof. Maar wees voorzichtig: gegevens kunnen lekken. Vlot en veilig toegang verlenen tot cruciale data is dus een must – ook aan externen. Daar loopt het weleens mis. Kmo’s hanteren security nog te vaak als rem. Met nieuwe IT-tools en inzicht in het organisatiemodel van de toekomst wordt die rem een motor.

14.09.2017

Hoe sterk staat omnichannel in België?
Knowledge

Omnichannel is de sleutel naar retailsucces in de toekomst. De klant is alvast vragende partij, maar volgen de Belgische winkels wel? Evolve zette de verwachtingen van de consument en het omnichannel-aanbod van de retailer tegenover elkaar. Belangrijkste vaststelling? Een gapende digitale kloof tussen beiden, en dus heel wat onontgonnen potentieel.

28.09.2017

Wat levert goedkoper printen je bedrijf op?
Returns

Medewerkers kunnen de printer niet loslaten. Ze hebben papieren versies nodig om documenten grondig door te nemen. Of om het archief te vervolledigen. Dat vergt al gauw 13.500 afdrukken per printer per jaar. Een dure aangelegenheid, met een remedie: slim printen. Wat dat jouw bedrijf oplevert, ontdek je in onderstaande infographic.

07.09.2017

Creatiever werken met handgeschreven notities
Productivity

Je medewerkers hebben het digitaal werken helemaal in de vingers: ze typen, scrollen en swipen dat het een lieve lust is. Maar komt dat hun productiviteit en creativiteit altijd ten goede? Onderzoek toont aan dat het geen kwaad kan om nu en dan (opnieuw) naar de pen te grijpen.

31.08.2017

meer te verkopen met je etalagedisplay
Returns

Met een digitale etalagedisplay snoep je klantenaandacht af van je concurrenten in de winkelstraat. Zoveel is zeker. Die extra blikken, daar koop je natuurlijk niets mee. Wil je je sales zien toenemen? Dan moet je je window signage juist inschakelen. Evolve bundelde 7 tips over hoe je aandacht omzet in omzet.

24.08.2017

Voor welke ontwikkelingen staat je kmo?
Knowledge

Het nieuwe organisatiemodel van de Open Economy nadert met rasse schreden. Natuurlijk wil je je als kmo niet laten overrompelen. Daarom loop je maar beter mee in de voorhoede. Dit zijn 4 cruciale focuspunten voor de komende jaren.

10.08.2017

slimme spiegel, smart mirror
Experience

Het klinkt misschien gek, maar spiegels staan op het punt om de retail-, horeca- en wellness-sector voorgoed te veranderen. Slimme spiegels, welteverstaan. Alles wat je klanten moeten of willen weten, vertellen zij in één kader. En dat zal je merken aan je verkoop- en klanttevredenheidscijfers – zeker als je je smart mirror uitrust met special effects.

03.08.2017

Internet of Things? Jouw bedrijf in de wolken!
Knowledge

Fronste je toen je de titel las? Je bent niet alleen. Heel wat mensen hebben de term ‘Internet of Things’ (IoT) al eens horen waaien, maar horen toch vooral … gedonder in Keulen. En dat terwijl ze het IoT vaak gebruiken zonder het te beseffen. Slaak een zucht van herkenning en ontdek hoe het Internet of Things jouw kantoor of bedrijf efficiënter maakt.

28.07.2017

Hoe blijf jij in de toekomst employer of choice?
Knowledge

Bedrijven steunen op een steeds bontere workforce van freelancers en vaste medewerkers. Telkens met eigen vaardigheden en gevoeligheden, statuut en verwachtingen. Het wordt vechten om het best matchende talent in huis te halen. Hoe bereid je je beter voor op die strijd? En hoe word jij de voor de komende generatie medewerkers de voor de hand liggende employer of choice?

19.07.2017

Semi-outdoor display laat je etalage verkopen
Infrastructure

Als retailer stop je heel wat tijd en energie in je etalage. Je moet een bepaalde sfeer creëren, voorbijgangers inspireren, de juiste producten op het juiste moment in de spotlight zetten. En dat alles liefst op een vernieuwende manier, want in dit digitale era raken we blind voor statische beelden. Ontdek hoe je klanten aantrekt met digitale displays achter je uitstalraam.

11.07.2017

Maak het de digital native naar zijn zin in je hotel
Experience

Wat bepaalt het succes van een hotel? De kwaliteit van de bedden, de glimlach van de receptioniste, de temperatuur van het zwembadwater? Die factoren spelen zeker mee. Maar nog belangrijker is de mate waarin je beantwoordt aan de verwachtingen van je gasten. En dat zijn steeds vaker digital natives, die een hotelervaring heel anders benaderen dan hun ouders of grootouders. Hoe dan precies? En hoe speel je in op hun vernieuwende gastengedrag?

06.07.2017

Hoe leid je mobiel werken in goede banen?
Security

Smartphones zijn overal, ook op werkvloer. Ze laten je zaken realiseren die vroeger ondenkbaar waren, maar brengen ook nieuwe zorgen met zich mee. Hoe bescherm je kostbare bedrijfsgegevens tegen malware? En waar positioneer je je op de as tussen onbelemmerde vrijheid en strikte controle? Het antwoord schuilt achter afkortingen als BYOD en CYOD.

30.06.2017

Smart mirrors verbeteren customer experience
Experience

Stel: je passeert een reflecterend kantoorraam. Automatisch draai je je hoofd opzij. Het lijkt wel instinct. Datzelfde fenomeen verklaart ook de kracht van de smart mirror: een spiegel en een digitale display rolled into one. De spiegel reflecteert. De display informeert en personaliseert, entertaint en inspireert. En jouw customer experience? Die schittert feller dan ooit – mooi meegenomen in de soldenperiode.

28.06.2017

Thuiswerk in België en Nederland: trends en cijfers
Productivity

Zowel in België als in Nederland is telewerk stevig geworteld in het bedrijfsleven. Tenminste, dat hoor of lees je vaak, maar valt het ook te bewijzen met cijfers? Toch wel, Evolve bundelde de statistieken in één infographic, samen met de voor- en nadelen van telewerk. Toets de voorstelling aan jouw bedrijfssituatie en maak meteen de juiste beslissing.

20.06.2017

Welke impact heeft de Open Economy op je hr-beleid?
Knowledge

We evolueren volop naar de Open Economy – een toekomstgericht, radicaal vernieuwend organisatiemodel. Essentiële elementen: open samenwerking over de bedrijfsgrenzen heen, een omgevormde organisatiestructuur, sterke focus op mobiele technologie en security en … een spilfunctie voor de hr-afdeling. Hoe beïnvloedt de Open Economy je beleid? Alles over dé hr-trend voor 2020.

07.06.2017

Zó transformeert de Open Economy jouw bedrijf
Knowledge

Tegen 2020 draait de Open Economy op volle toeren. Dat staat te lezen in het rapport dat Samsung publiceerde over het organisatiemodel van de toekomst. Voor het zover is, zullen bedrijven heel wat muren moeten neerhalen. Zodat open samenwerking en innovatie mogelijk worden, terwijl data beschermd blijft. Open Economy is een verhaal van digitalisering, slimme machines en inventieve mensen. En van bedrijven die altijd een stap vooruit zijn.

23.05.2017

Digital wayfinding is op weg naar jouw sector
Experience

Als we zeggen dat klassieke bewegwijzering aan het eind van zijn Latijn is, dan ben je daar vast niet rouwig om. Digital signage vervangt posters (die je speciaal moet laten drukken) en bordjes (waarover je kunt struikelen). En snel verouderde info wordt actuele content. De toekomst van wayfinding is dus digitaal, en liefst ook interactief. Zo creëer je in om het even welke sector een verbeterde ervaring voor klanten, gasten of bezoekers.

18.05.2017

Het droomteam voor je digital signage-project?
Knowledge

In het diepe springen? Dat is een manier om te starten met je digital signage-project, maar niet de juiste. Wil je je investering laten renderen, dan is een deskundige projectleiding essentieel. Welke expertises moet je betrekken? En hoe haal je het maximum uit je droomteam? Evolve gidst je van scherm naar succes.

16.05.2017

Creëer een vloeiende guest experience met hospitality tv
Experience

Voor hotels die zich willen onderscheiden, is guest experience prioriteit nummer één – ook al lijkt de weg naar een waardevolle beleving soms lang. Met slimme hospitality tv begeleid je je zorgen snel richting check-out. De displays maken je diensten en content vlot toegankelijk, versterken de ervaring van je gasten en voeden jouw hotelmerk.

11.05.2017

Wat doen hackers eigenlijk?
Security

In 2016 circuleerden er 19 miljoen vormen van Android-malware. Download een geïnfecteerd bestand of laat je device kraken door een hacker en malware klauwt zich vast in jouw mobiele telefoon. Hoe gebeurt zo’n digitale inbraak nu precies? Evolve strikte een ex-hacker. Hij praat over de gevolgen van hacking en onthult hoe je je mobiele vloot beveiligt.

09.05.2017

Is BYOD wel een goed idee?
Security

Het concept BYOD (Bring Your Own Device) is al goed ingeburgerd in het Belgische bedrijfsleven. En hoewel het een eenvoudige en toegankelijke manier is om werknemers mobieler en meer efficiënt te maken, is ze niet zonder risico’s. Experts noemen mobile devices niet voor niets de zwakste schakel in de IT-security van bedrijven. Is BYOD dus veilig? Niet zonder de juiste maatregelen.

02.05.2017

Kleine schermen oogsten veel effect in winkels
Infrastructure

De term ‘digital signage’ roept misschien beelden op van reusachtige schermen of zelfs videowalls. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Retailers van uiteenlopende branches kiezen steeds vaker voor kleine schermen. Die maken de communicatie naar klanten persoonlijker, zetten de deur op een kier voor interactiviteit en garanderen een gevarieerde contentstroom. Evolve licht toe hoe je met small signage de monotonie breekt, en hoe je de betrokkenheid van je klanten opboent.

27.04.2017

Sterke communicatie in het ziekenhuis met digital signage
Experience

Patiënten ervaren een hedendaags ziekenhuis soms als een labyrint of als een onpersoonlijke plaats. Zelfs medewerkers kunnen er het noorden kwijt raken. Je behandelt die pijnpunten doeltreffend met digital signage. En draagt zo bij aan een optimale tevredenheid van patiënten, bezoekers en personeel. Kijk maar naar het Jan Yperman-ziekenhuis in Ieper.

25.04.2017

Zo gebruik je mobiele technologie in de bouw
Infrastructure

Volgens een Amerikaanse studie gebruikt meer dan de helft van de bouwprofessionals een tablet voor het werk. 80% kent zelfs een hoge prioriteit toe aan mobiele technologie. De mobiliteitstrend raast dus als een wervelwind door de werf. En met de mobiele toepassingen in dit artikel staan je projectmanagement, communicatie en veiligheid als een huis.

24.04.2017

Mobiel werken in een infographic
Security

De traditionele kantoor-pc heeft veel van zijn pluimen verloren. Mobiel werken, dát is wat medewerkers echt willen. Vandaag en meer nog in de komende jaren. Wat is de huidige status van enterprise mobility? En hoezeer zijn werknemers gehecht aan hun mobiele toestellen? Deze infographic vertelt het je in een oogopslag.

20.04.2017

QSR-sales stijgen met juiste signage-strategie
Returns

Meer producten verkopen met een hoge winstmarge. Het blijft een eeuwige strijd voor quick service restaurants. De sleutel zit in het woord ‘service’. Je valt daarvoor terug op je medewerkers, maar wat als die het laten afweten? Dan schittert in het beste geval je digital signage als overtuigend uithangbord en upselling-expert. En haal je die winst alsnog binnen.

12.04.2017

Heel wat business apps ondersteunen je ook mobiel
Infrastructure

Bedrijfssoftware en vaste pc of laptop – jarenlang waren ze onafscheidelijk. Dat verandert nu mobiel werken in de lift zit. Steeds meer vertrouwde programma’s werken vandaag net zo goed op smartphones als op computers. Dat breidt de flexibiliteit van je medewerkers aanzienlijk uit. Ze zijn niet langer aan hun desktop geketend. Zo bewijzen deze professionele applicaties en tips.

07.04.2017

omnichannel redt winkel en klantbeleving
Experience

“A.S.Adventure is in België altijd een pionier geweest op het vlak van customer experience”, zegt Didier Neyt, Marketing Manager van de speciaalzaak. Geen wonder dus dat de keten nu zijn pijlen richt op omnichannel en Professional Display. De vestigingen in het Wijnegem Shopping Center en Gent tonen hoe A.S.Adventure zijn retail uitdagingen innovatief overwint. En de concurrentie achter zich laat.

05.04.2017

Telewerk heeft overduidelijke voordelen
Productivity

Hm, telewerk aanbieden: doen of niet doen? Mogelijk is die tweestrijd je niet vreemd. Telewerk vraagt je dan ook om een stukje controle uit handen te geven. Toch weegt dat niet op tegen de enorme voordelen van telewerk. Ontdek hoe jouw onderneming het nog verder schopt met afstandswerk. En leer onderweg hoe je afrekent met de uitdagingen.

31.03.2017

paperless office is een illusie
Returns

Een fata morgana is het, dat paperless office. Zelfs alle tips uit dit artikel samen – hoe nuttig ook – slagen er niet in om papier volledig en voorgoed uit uw kmo te verbannen. U streeft dan ook beter naar een less paper office, waarin u bespaart op papier en wint aan productiviteit.

30.03.2017

3 topideeën voor je levensgrote retail-signage
Infrastructure

Waarom spreekt Times Square al een eeuw tot de verbeelding? En waarom kun je in bioscopen poseren naast bordkartonnen filmsterren op schaal 1:1? Omdat levensgrote advertising een blijvende indruk nalaat. Ook shoppers willen the real thing ervaren voor ze hun bankkaart bovenhalen. Als retailer heb jij de gedroomde munitie binnen handbereik: levensgrote digital signage. En deze drie inspirerende ideeën van Evolve.

27.03.2017

online learning is de toekomst
Productivity

Een uitpuilende powerpoint-presentatie en een reeks ogen die de docent koel aanstaren: hét recept voor een training … zonder langetermijneffect. Zet daartegenover vernieuwende opleidingsconcepten als ‘flipping the classroom’ en je ziet een heel ander verhaal. Met medewerkers die flexibel bijleren op hun smartphone of tablet.

15.03.2017

restaurants draaien meer omzet dankzij digital signage
Infrastructure

Een gerecht kiezen van een menu. We doen er soms een eeuwigheid over. Maar de schotels kunnen zien voor je bestelt, dat helpt. In het echt, op de kaart of op een professionele display. Dan is de knoop plots snel doorgehakt. Lunch Garden pakt het zo aan en dat legt de quick service restaurant-keten geen windeieren.

13.03.2017

displays verbeteren interne communicatie
Infrastructure

Klik en flits. E-mail sent to all. En nu maar hopen dat je medewerkers hem lezen en onthouden. Helaas snelt die vorm van interne communicatie zijn doel meestal voorbij. Kies in de plaats voor boodschappen met een meer prominente en langdurige aanwezigheid. Met Professional Displays win je je efficiëntie en impact terug.

10.03.2017

voordelen van een smartphone als mobile sales tool
Experience

“De volgende graag.” Het is de catchphrase van een met uitsterven bedreigd ras: de sedentaire winkelbediende aan de toonbank. Smartphones laten de shop assistant stilaan afscheid nemen van logge kassa’s en catalogi. En ontpoppen zich tot de gedroomde mobile sales tools.

09.03.2017

De Professional Display is het ideale presentatiescherm
Infrastructure

Eet jij thuis aan een vergadertafel? We vermoeden van niet. Het omgekeerde kom je wel tegen: gewone consumenten-tv’s in meeting rooms. Jammer genoeg zijn die schermen niet bestand tegen intensief zakelijk gebruik. Daarvoor zijn Professional Displays dan weer uitermate geschikt. Wij leggen Professional Display en consumer tv op de weegschaal.

03.03.2017

Altrecht bewijst waarde van ICT in de zorg
Infrastructure

Patiënten worden almaar vaker thuis behandeld. Zorgverleners moeten dus on-the-go toegang hebben tot patiëntendossiers, en op een nieuwe manier kunnen communiceren met hun patiënten. Altrecht introduceerde daarom een digitaliserend mobiele-telefoon-beleid, met een sleutelrol voor Samsung Knox. De instelling bewijst zo de waarde van ICT in de zorg.

01.03.2017

Open Economy: de toekomst van werk in 5 quotes
Knowledge

Getuige zijn van de toekomst: je maakt het hooguit een paar keer mee in een mensenleven. En toch was het exact dat wat deze vliegende reporter te zien kreeg op Samsung’s Open Economy Event in Londen. Een blik op hoe de wereld er binnenkort gaat uitzien, een constante stroom hyperrelevante inzichten. Nee, dit is geen grootspraak. Open Economy was gewoon zó goed.

27.02.2017

Vervang je beamer door een Professional Display
Infrastructure

Op een dag gaat het licht van de oude beamer in je vergaderzaal uit. Wat doe jij dan? Een nieuwe projector aanschaffen? Dat is een mogelijkheid, maar niet per se de beste. Benut de kans om je wensen nog eens te vergelijken met wat er op de markt is. Anders gaat er misschien wel een veel betere oplossing aan je neus voorbij.

23.02.2017

De vraag 'wat is omnichannel' beantwoord
Knowledge

Wat is omnichannel? Kort en krachtig: omnichannel verbindt uw online- en offlineverkoopkanalen tot een geïntegreerde beleving voor de klant. Waarom is dat onmisbaar? En waarin overklast omnichannel bloedverwant multichannel? Evolve brengt klaarheid.

17.02.2017

ISE, digital signage, Samsung, Evolve, Amsterdam
Knowledge

Dinsdag 7 februari, 10u. ISE 2017 opent officieel de deuren. Tienduizenden bezoekers van over de hele wereld staan klaar om zich onder te dompelen in de wereld van professionele AV. Het Evolve-redactieteam was erbij en maakte de balans op van zijn belangrijkste indrukken.

10.02.2017

ADNEX en Samsung echografie bestrijden eierstokkanker
Knowledge

ADNEX, het baanbrekende diagnostische model voor eierstokkanker, wordt geïntegreerd in Samsungs nieuwe echografietoestellen. Een wereldwijde primeur die wordt voorgesteld op het IOTA-congres, 9 en 10 februari 2017. ADNEX hielp al meer dan 21.000 patiënten in 50 landen. Professor Dirk Timmerman: “De integratie van ADNEX in de nieuwe Samsung-echografietoestellen maakt het model toegankelijk voor nog veel meer dokters en patiënten.”

09.02.2017

Welkom in Hotel Innovatie
Knowledge

De Europese hotelindustrie blijft goed draaien. En groeit zelfs licht. Europa heeft als toeristische bestemming een globaal marktaandeel van ongeveer 50%, goed voor 1,7 miljard overnachtingen per jaar. Tegelijk staat de hospitality sector voor fikse uitdagingen. Denk maar aan de opkomende deeleconomie en de vraag naar betere guest experiences. Wij gingen op bezoek bij Joseph Carminati, hospitality-expert bij Samsung Electronics. En kwamen te weten dat de grootte van kamerdisplays er wel degelijk toe doet. En dat gasten meer belang hechten aan wifi dan aan hun bed.

31.01.2017

5 mobile device management-oplossingen
Security

Smartphones en tablets zitten al stevig verankerd in onze werk- en telewerkgewoontes. En wil je jouw steeds minder honkvaste bedrijfsdata veiligstellen? Dan is mobile device management een absolute must. Evolve selecteerde 5 MDM-oplossingen, waaronder Samsung Knox, die je zeker onder de loep moet nemen.

30.01.2017

Digitale media, een zegen voor revalidatie en therapietrouw
Experience

Sms’en kunnen ernstige gezondheidsrisico’s te slim af zijn. Dat bewijst het TEXTCARE-programma van het George Institute for Global Health in Sidney. Tekstberichten op onverwachte tijdstippen herinneren hartpatiënten aan hun dieet, medicijnen en beweging. En vermijden zo dat ze opnieuw een infarct krijgen. Het is maar één succesvoorbeeld van wat digitale media kunnen betekenen voor revalidatie en therapietrouw.

24.01.2017

Torfs bloeit met omnichannel-strategie
Infrastructure

E-commerce en digitalisering schudden grondig aan de retailboom. Heel wat fysieke winkels storten te pletter. Maar niet schoenenketen Torfs, dat zijn klanten centraal stelt met een straffe omnichannel-strategie. En zich zo profileert als volbloed connected store.

05.01.2017

digital security, data security, data security, mobile security
Security

Hoe groter de organisatie, hoe groter de kans dat ze al een beleid rond data security uitrolde. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat. Grofweg een derde van de Europese bedrijven heeft al zo’n policy. Een verhouding die we ook zien terugkeren in België en Nederland. De IT- en communicatiesector blijkt de grote pionier. Al zullen de overige industrietakken in het huidige klimaat zeker volgen. In 2017 kunnen bedrijven data security niet langer negeren.

04.01.2017

Digitaal samenwerken
Productivity

Goed samenwerken is ook digitaal samenwerken, maar wat verstaan we eronder? Heel eenvoudig gezegd gaat het om de samenwerking via digitale kanalen zoals email, social media, en andere collaboration tools. Dit is nodig wanneer mensen zich niet op dezelfde plaats bevinden, of omdat ze simpelweg de tijd niet hebben om samen te zitten. Ondanks het overaanbod aan tools zien we dat deze vorm van samenwerken toch nog vaak misgaat. Wij lijsten enkele belangrijke redenen op.

02.01.2017

Gezonde communicatie in het ziekenhuis
Experience

Een ziekenhuis dat hartelijk communiceert, verovert harten onder patiënten én bezoekers. En met technologie doet u dat efficiënter dan ooit. De meest dynamische vorm? Digital signage in uw inkomhal, wachtzalen, gangen, … Ofwel: dynamische beeldschermen die uw gasten helder informeren, entertainen en geruststellen.

15.12.2016

e-mail of instant messaging voor teamcommunicatie
Productivity

Timemanagementexperts zijn het er roerend over eens: wilt u een productieve dag? Dan checkt u uw mailbox het best zo weinig mogelijk. Want e-mails doorbreken uw concentratie. Zeker als ze niets met uw huidige taak te maken hebben. Heeft e-mailen dan geen verdienste? Toch wel, maar voor uw teamcommunicatie en dringend overleg is het hopeloos inefficiënt. Instant messaging, dát is de toekomst.

09.12.2016

telewerk
Productivity

Minder uren in de file, meer flexibiliteit, … iedereen wint bij telewerk. Geen wonder dat steeds meer bedrijven hun medewerkers die vrijheid gunnen. Maar kan iedereen wel met die zelfstandigheid om? Zijn mensen thuis even efficiënt als op kantoor? Het antwoord is: ja. Als u zorgt voor de juiste voorwaarden. Deze best practices zetten u alvast op weg.

01.12.2016

In-store tablets verbeteren customer experience
Infrastructure

Tablets en retail zijn close zakenpartners. Ze onderhandelden een mooie deal die blijft renderen. De essentie? In ruil voor een voorkeursplek in uw winkel, verrijken tablets uw customer experience. Swipe naar beneden voor zeven inventieve tablet-functies.

25.11.2016

Breng meer klanttevredenheid in je wachtrij
Experience

Kruip even in de huid van uw klant: een typische wachtrij aan de kassa. Het duurt en duurt en duurt. U zoekt wanhopig naar afleiding. Maar het enige wat uw brein ziet, is getalm en genadeloos wegtikkende minuten. Toch hoeft frustratie uw klanttevredenheid niet te dwarsbomen. Dankzij digital signage ruilt u gezucht in voor genoegen.

18.11.2016

De jungle van digital signage
Infrastructure

Noem de wereld van de digital signage gerust een jungle: visueel overweldigend, maar hoe vindt u er uw weg? Talloze vormen, specificaties en groottes verhinderen een rechte lijn naar de juiste display voor uw winkel, ziekenhuis, kantoor, … Stop daarom de volgende tips in uw bagage. En slinger doelgericht door het display-oerwoud. Uw straffe digitale ervaring tegemoet …

09.11.2016

Haarscherp beeld dankzij 4K-monitor
Infrastructure

Vrrrrooommm. Daar scheurt de monitormarkt voorbij. De resolutie voor computerschermen evolueert in ijltempo. WQHD- en 4K-monitors, 5K en UHD. De geheimzinnige afkortingen vliegen u om de oren. Wat schuilt erachter? En hoe geeft u het beste scherm groen licht? Go!

03.11.2016

Android for Work verhoogt productiviteit
Productivity

Mobile device management wordt vaak in één adem genoemd met de veiligheid van bedrijfsdata. Maar via dat beheer verhoogt u al even vlot de productiviteit van uw medewerkers. Tenminste als u Android for Work aan boord trekt. Ontdek hoe het programma uw mensen efficiënter laat werken op hun mobiele toestellen.

09.10.2016

Anatomie van de perfecte vergaderruimte
Infrastructure

Wilt u een vergaderruimte opnieuw inrichten? Of een volledig nieuwe meeting room creëren in uw bedrijf? Dan kijkt u aan tegen een reusachtige berg opties. Hoe plukt u de juiste combinatie uit duizenden technologieën en inrichtingsmogelijkheden? Deze checklist is uw kortste route naar de meest productieve vergaderzaal.

25.09.2016

Extra monitor brengt extra productiviteit
Productivity

Een extra monitor is niet langer overbodige luxe. Studies tonen aan dat meer pixels voor meer flexibiliteit én meer productiviteit zorgen. De prijs en grootte van een nieuw scherm zijn al lang geen bezwaar meer. Welkom in de wereld van de screen real estate.

22.09.2016

smartphone als mobile point of sale
Infrastructure

Neem uw smartphone er even bij – als dat nog niet het geval is. Hoe voelt het om zo’n omnifunctionele mobile sales tool in handen te hebben? Ja, uw ‘telefoon’ kan u en uw winkel heel wat tijd en efficiëntie, klantenvertrouwen en bruikbare data opleveren. Hij vormt uw controlepaneel voor mobiele en contactloze betalingen, verkoopgesprekken, voorraadchecks. Noem maar op.

22.09.2016

Consumer behaviour lijkt op stokstaartjesgedrag
Knowledge

Het stokstaartje: guitig, graag gezien in de zoo en … rusteloos. Best ironisch, want de kijklustigen vertonen zelf stokstaartgedrag als ze uw winkel binnenwandelen. Ze zijn dan gejaagd en alert. En worden constant van uw promotiescherm weggelokt door hun smartphone. Hoe zet u dat consumer behaviour naar uw hand?

20.09.2016

Samsung, productivity, presenteer draadloos, toptools
Productivity

Draadloos projecteren op een centraal scherm zorgt voor meer engagement, flexibiliteit en verbetert de algemene samenwerking. Daarom hebben wij de voor- en nadelen van 3 professionele screensharing-tools even op een rijtje gezet: Crestron AirMedia, Barco Clickshare en AMX Enzo.

18.09.2016

tools voor uw less paper office
Returns

Een volbloed paperless office lijkt nog niet voor morgen. Papier is daarvoor nog té alomtegenwoordig. Maar waarom start u niet meteen de bouwwerken van uw less paper office? Met de volgende succestools creëert u een werkplek die bespaart op bomen, inkt én printkosten.

16.09.2016

4K-monitoren garanderen betere diagnoses
Experience

Individuele productiviteit wordt steeds belangrijker, ook in de gezondheidszorg. Onze bevolking leeft gemiddeld langer dan ooit en zal de zorgsector zwaar op de proef stellen. Daarom moet elk ziekenhuis zich grondig voorbereiden op een uitdagende toekomst. Is er dan nog verbetering mogelijk? Op één vlak alvast wel: infrastructuur.

14.09.2016

Samsung Knox versterkt mobile security
Security

Je kunt er niet omheen: medewerkers gebruiken hun persoonlijke smartphones of tablets almaar vaker als werkinstrument. Binnen én buiten de bedrijfsmuren. Je eerste gedacht: “Gevaarlijk. Héél gevaarlijk.” En terecht. Toch hoef je niet lijdzaam toe te kijken: Samsung Knox is je fort tegen malware en hackers.

28.08.2016

Rendabele flexplekken in kantoor Aurelium
Infrastructure

Kantoorruimte blijft een probleem voor veel IT- en consultancy-ondernemingen. Als uw consultants op de baan zijn, blijft u achter in een akelig leeg kantoor. Zijn ze plots tegelijk niet op de baan, dan zit u met plaatstekort. De Belgische ICT-onderneming Aurelium kende hetzelfde probleem. Maar nu niet meer, want Aurelium bouwde een té groot kantoor. Waarom vraagt u?

27.08.2016

Evolve nieuwsbrief Samsung
Productivity

Artikels als deze rechtstreeks ontvangen in je mailbox? Blijf op de hoogte en blijf voorop, schrijf je hier in voor onze Evolve updates.

19.01.2015