Slik fikser du frakoblingen mellom min TV og SmartThings-appen

Hvis forbindelsen mellom SmartThings og din Samsung TV er ustabil, bør du sjekke de grunnleggende innstillingene. Ha uavbrutt moro mens familien ser på en film eller ser på yndlingsinnholdet ditt.

Bilde av SmartThings-appen som kobler til Smart TV

Sjekk statusen på det trådløse nettverket

Datamotttakelsen kan være treg, eller det kan oppstå midlertidige avbrytelser når du laster appen. Hvis ruteren og TV-en er langt fra hverandre, går kommunikasjonen kanskje ikke glatt, og registreringen kan mislykkes.

Innstillinger valgt på smarttelefonen Innstillinger valgt på smarttelefonen

Trinn 1. Trykk på Innstillinger på smarttelefonen din.

Tilkoblinger valgt i menyen innstillinger Tilkoblinger valgt i menyen innstillinger

Trinn 2. Trykk på Tilkoblinger.

WiFi valgt i menyen Tilkoblinger WiFi valgt i menyen Tilkoblinger

Trinn 3. Trykk på Wi-Fi.

Wifi-ruter tilkoblingsside vist Wifi-ruter tilkoblingsside vist

Trinn 4. Velg ruteren, og skriv inn din PIN-kode (om nødvendig).

Merknad: Hvis mer enn 10 enheter er koblet til ruteren, kan registreringen mislykkes.

Se etter programvareoppdateringer

Sørg for at programvaren på smarttelefonen din og SmartThings-appen er oppdatert, og oppdater om nødvendig fastvaren på TV-en din også.

Merknad: SmartThings-appen er kompatibel med telefoner som kjører Android 8.0 eller høyere, og iOS 12.0 eller høyere.

Meny valgt i SmartThings-appen Meny valgt i SmartThings-appen

Trinn 1. Trykk på Meny (de tre horisontale strekene).

Innstillinger valgt i SmartThings-appen Innstillinger valgt i SmartThings-appen

Trinn 2. Trykk på SmartThings-innstillinger.

Om SmartThings valgt i menyen SmartThings- Innstillinger Om SmartThings valgt i menyen SmartThings- Innstillinger

Trinn 3. Sveip til og trykk på Om SmartThings.

Programvareoppdateringsmeny vist Programvareoppdateringsmeny vist

Trinn 4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, trykk på Oppdater.

Trinn 1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen, og naviger til Innstillinger.

Innstillinger valgt på TV-startmenyen

Trinn 2. Velg Support > Programvareoppdatering

Programvareoppdatering valgt i menyen TV-innstillinger

Trinn 3. Velg Oppdater nå.

Oppdater nå valgt i programvareoppdateringsmenyen

Merknad:

• Hvis du har problemer med Samsung Smart-TV bør du alltid se om det er noen tilgjengelige programvareoppdateringer, ettersom disse kan inneholde en løsning på problemet.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.