Hva skal jeg gjøre hvis det ikke er noen bobler i Eco Bubble-programmet?

En vaskemaskin rengjør klærne dine ved å blande vann med vaskemiddel for å fjerne skitt og flekker fra tekstilene. Samsungs Eco Bubble-teknologi reduserer vannets overflatespenning og lar det dermed lettere blande vaskemiddelet til et kraftig, men likevel skånsomt skum som trenger bedre inn i tekstilene.

Opplev Eco Bubble-vasken

Eco Bubble-vask er Samsungs unike teknologi som endrer vaskemiddel til bobler før det rører tekstiler og fordeler boblene jevnt til plaggene så de trenger raskere inn i tekstilene. De mange ørsmå boblene fra blandingen øker grenseflatespenningen mellom flekken og tekstilet og gjør at vaskemiddelet øyeblikkelig trenger inn i flekken.

Eco Bubble™ vaskemaskin inneholder en spesiell komponent kalt boblegeneratoren. Når vaskeprogrammet begynner, bruker generatoren et innledende vanninntak, skaper en konsentrert vaskemiddelløsning, suger store mengder luft inn i strømmen og pumper denne blandingen raskt inn i vasketrommelen. Når du har trykket på “Start” kan du se et voksende lag av såperike bobler.

Hvis du bløtlegger klesvask i boblene i 30 minutter, vil boblene trenge dypt inn i tekstilene og fjerne alle vanskelige flekker. Disse boblene hjelper med å fjerne flekker selv på lave temperaturer. Dessuten sparer man tiden og energien som ville ha blitt brukt til å oppvarme vannet eller bløtlegge klesvasken på forhånd. Eco Bubble hjelper også med å bevare funksjonelle eller sarte tekstiler.

Eco bubble vask.

Hvis ingen bobler vises

Boblene er kanskje ikke synlige når man bruker Eco Bubble-vask på grunn av Samsung-vaskemaskinenes lave vannforbruk og økonomiske drift. Det er ikke et mekanisk problem.

• Sjekk om lampen på Eco Bubble-vaskeknappen er på.
  • Sjekk om det er for lite klesvask i vaskemaskinen.
  • Hvis tøyet er svært skittent, genereres muligens ikke boblene særlig godt.

Merknad: Hvis et problem vedvarer, så kontakt et lokalt Samsung servicesenter for ytterligere hjelp.

Relaterte funksjoner

Bubble Soak hjelper deg med å fjerne en lang rekke gjenstridige flekker. Med dette blir klesvasken omhyggelig bløtlagt i vannbobler for effektiv vasking.

Bruksmåte

• Trykk på av/på-knappen for å slå på vaskemaskinen.
  • Vri på programvelgeren for å velge et program.
  • Trykk deretter for å aktivere/deaktivere Bubble Soak-funksjonen. (Blå boks i bildet nedenfor).
  • Det er tilgjengelig med og legger til opptil 30 minutter til 4 programmer: BOMULL, SYNTETISK, SENGETØY, DAGLIGVASK, BABYPLEIE og DENIM.
Bubble soak-knapp på skjermen.

Merknad:

• Det faktiske designet på skjermpanelet kan avvike avhengig av hvilket produkt du har.
  • Finn en brukerveiledning for ditt spesifikke modellnummer.
  • Bildet er en referanse på engelsk, men det er også tilgjengelig på ditt lands språk.

Super Eco Wash-funksjonen aktiveres i Eco Bubble-programmodus. Når du innstiller Eco Bubble-programmodusen på lav temperatur, hjelper det med å redusere strømforbruket.

Super eco-vask på skjermen.

Merknad:

• Den maksimale ladningen på Super eco-vask er 4 kg.
  • Det faktiske designet på skjermpanelet kan avvike avhengig av hvilken modell du har.
  • Bildet er en referanse på engelsk, men det er også tilgjengelig på ditt lands språk.