Hvordan kan jeg bruke funksjonen Utsatt slutt på vaskemaskinen min?

Utsatt slutt lar deg innstille vaskemaskinen til å avslutte vasken din automatisk på et senere tidspunkt, og du kan velge en utsettelse på mellom 1 til 24 timer (i intervaller på 1 time). Det viste klokkeslettet angir tidspunktet for når vaskeprogrammet avsluttes.

Slik innstiller du Utsatt slutt

Trinn 1. Velg en syklus Deretter, endre syklusinnstillingene om nødvendig.

Velg en syklus

Trinn 2. Trykk på “Utsatt slutt” (eller +/- knappen) flere ganger inntil det ønskede sluttidspunktet er angitt.

Trykk på utsatt slutt

Trinn 3. Trykk og hold inne “Start/Pause”. Utsatt slutt-indikatoren blinker, og vaskemaskintrommelen dreier for å kjenne vekten på klesvasken dersom vektsensoren er forhåndsinnstilt for den valgte syklusen. Når det er fullført, viser det den innstilte tiden med tidsuret i gang.

Trykk og hold inne start pause

Tips:  For å avbryte Utsatt slutt, gjenstart vaskemaskinen ved å trykke på “Av/på”

Slik bruker du Utsatt start i et reelt eksempel

Hvis du vil avslutte en to timers syklus tre timer senere fra nå, setter Utsatt slutt til den aktuelle syklusen med 3 timers innstilling og trykker på Start/Pause kl. 14. Hva skjer da? Vaskemaskinen går i gang kl. 15 og programmet avsluttes kl. 17. Tidslinjen for dette eksempelet vises nedenfor.

Tidslinje for utsatt slutt i et reelt eksempel