Hvordan slår du av og på døralarmen til kjøleskapet?

Når kjøleskapet ditt sendes fra fabrikken, er døralarmfunksjonen forhåndinnstilt til På. Hvis du ønsker å slå av og på døralarmen selv, så følg instruksjonene nedenfor.

Slik slår du døralarmen av og på

• For å slå på døralarmen, trykk på knappen Døralarm.
  • Når døralarmen er satt på, er døralarmindikatoren på. Hvis døren er åpen i mer enn 2 minutter, vil indikatoren blinke mens alarmen lyder.
  • For å slå av døralarmen, berør døralarmknappen på samme måte som når du slår på døralarmen. Da slås alarmindikatoren av.
  • Type 1
Døralarmindikator på kontrollpanelskjermen.
  • Type 2
Døralarmindikator på kontrollpanel type 2.
  • Type 3
Døralarmindikator på kontrollpanel type 3.

Trinn 1. Trykk på Apper, åpne appen Fridge Manager, og trykk deretter på Kjøleskapinnstillinger.

Trykk på fridge manager-innstillinger.
  • Trinn 2. Trykk på Deaktiver døralarm, og trykk deretter på Fortsett.
Trykk på deaktiver døralarm.