Hvordan slår man av ismaskinen på kjøleskapet?

Hvis du vil slutte å lage isbiter for ikke å overfylle isbøtten, så slå av ismaskinen ved å følge nedenstående instruksjoner.

Slik slår man av ismaskinen

Type 1 Trykk på og hold inne knappen Ismaskin av i 3 sekunder inntil indikatorlampen ismaskin av tennes.

Trykk på knappen ismaskin av på panelet.

Type 2 Trykk på og hold inne Ismaskin i minst tre sekunder for å slå av ismaskinen

Ismaskinen har 2 indikatorer (PÅ/AV) for å indikere driftsstatusen.

• Når ismaskinen er i drift, er indikatoren PÅ tent.
  • Når ismaskinen ikke er i drift, er indikatoren AV tent.
Trykk på knappen ismaskin på paneltype 2.

Merknad:

• Når ismaskinen er slått av, er isproduksjonen deaktivert selv om du trykker på knappene Isbiter eller Knust is på dispenserpanelet. For å aktivere isproduksjonen, må du slå på ismaskinen.
  • Når ismaskinen er av, vil det å trykke inn dispenserspaken i minst 5 sekunder automatisk slå på ismaskinen.
  • Når du slår av ismaskinen, må du vente minst 1 minutt før du kan slå den på igjen.

Når du velger modusen Is av, så fjern alle isbiter fra bøtten.

Hvis du lar isbitene bli i bøtten, kan isbitene klumpe seg sammen og gjøre det vanskelig å fjerne dem.

• For å fjerne isbøtten sikkert og unngå skade, hold bunnen av bøtten med én hånd og siden av bøtten med den andre. Løft deretter opp i isbøtten, og ta den rett ut.
Fjern isbøtten.
  • For å sette tilbake isbøtten, skyv den rett inn igjen. Hvis isbøtten ikke skyves helt på plass, kan isen i bøtten smelte. Hvis bøtten ikke passer, så vri spiralen 90 grader og prøv på nytt.
Sett isbøtten inn igjen.

Merknad: Innsiden av isbøtten er veldig kald når kjøleskapet er i drift. Ikke stikk hånda dypt inn i isbøtten.