Opplev en effektiv livsstil med Family Hub-appen

Du kan brukes Family Hub-appen som en praktisk støtte til din livsstil. Se værmeldingen, hør på musikk, søk etter en oppskrift via en nettleser, skriv handleliste, sjekk kalenderen med mer.

Instruksjonene nedenfor er tilgjengelige når SmartThings-appen har blitt installert på mobiltelefonen din og koblet til Family Hub-kjøleskapet ditt.

Utforsk miniprogrammer og apper

Family Hub gjør det lett for deg å se den aktuelle statusen på innsiden av apparatet og kontrollere temperaturen, dispenseren, is og mye mer.

Finn ut hvordan du setter opp din Family Hub, endrer innstillingene og gjør nytte av de utrolige funksjonene.

TuneIn

TuneIn lar deg høre på direktesendinger og tilpasse innhold som for eksempel podkaster.

TuneIn-appen vist i Family Hub.

Viktigste funksjoner

Major Functions

Funksjoner

Egenskaper

Avspillingskontroll

• Du kan starte eller stoppe radioen ved å trykke på avspill/pause-knappen.

• Du kan se informasjonen og oppbyggingen av kanalen ved å trykke på listeknappen.

• Du kan følge kanalen hvis du klikker på hjertesymbolet på knappen på avspillingsskjermen.

• Spoleknappen er deaktivert hvis den aktuelle kanalen er en kringkasting og er aktivert hvis den aktuelle kanalen er en musikksamling.

• I aktiveringsstatusen, spol tilbake eller fram til 30 sekunder.

Nederste kanalboks

Kanalene viser min neste kanal og den anbefalte kanalen.

Se gjennom

• Du kan se de neste kanalene ved å logge på TuneIn-kontoen.

• De følgende kanalene vises hvis det ikke er noen pålogging. (Kanalen vises)

Søk

Trykk på søkeikonet og gå til søke-skjermbildet, sett inn tekst og søk på stasjonen eller podkasten.

Kalender

Du kan registrere og dele timeplanen til familiemedlemmene dine.

Kalender-appens hovedskjerm og tilføyelse av en hendelse vist i Family Hub.

Slik bruker du hovedfunksjonene

Major Functions

Funksjoner

Egenskaper

Legg til kalender og brukerveiledning

Trinn 1. Trykk på innstillingsknappen til høyre.

Trinn 2. Velg “Legg til kalendere” under seksjonen “Tilknyttet kalender”.

Trinn 3. Velg “Google” eller “Microsoft 365”, og skriv inn din konto-ID og passordet ditt.

Trinn 4. Bekreft de delte innstillingene, og sett bryteren på “PÅ” i kalenderen som skal deles.

Legg til en hendelse

Trinn 1. Trykk på ikonet + til høyre.

Trinn 2. Skriv inn detaljerte opplysninger som for eksempel tittel, dato og klokkeslett.

Trinn 3. Velg knappen Legg til i bunnen.

Galleri

Du kan se bilder lagret i kjøleskapets innebygde minne eller på et eksternt USB-minne.

Viktigste funksjoner

Major Functions

Funksjoner

Egenskaper

Bilder

Det vil vise alle bildene i det interne minnet og USB-en organisert etter tid.

Album

Vis alle albumene i det interne minnet og USB-en.

Delt

Du kan se de delte bildene i Familiegruppen til Samsung Social Service i den delte kategorien.

Vis bildelisten i det valgte albumet

Dette viser alle bildene i det valgte albumet i form av et miniatyrbilde. Du kan bruke funksjonene som vist nedenfor i bildelisten.

Vis bildet i detaljer (internt minne / USB-minne)

Hvis du velger bildet i bildekategorien eller bildelisten, kan du se bildet i fullskjermvisning.

Vis bildelisten i det delte albumet

Vis alle bildene i det valgte delte albumet. Du kan vise alle bildene i det delte albumet som en lysbildefremvisning.

Vis bildet i detaljer (delt album)

Hvis du velger miniatyrbildet i bildelisten på det delte albumet, kan du se bildet i full skjermvisning.

Merknad:

• Delt album i Galleri-appen (del via Samsung Social Service) er tilgjengelig for Samsung-mobiler med Android 8.0 Oreo og over.
  • Galleri-appen på Family Hub støtter filformater i JPG, PNG og GIF.

Du kan registrere opptil 8 steder du vil se værmeldingen fra.

Viktigste funksjoner

• Legg til et sted
  • Endre rekkefølgen på stedene
  • Slett sted
Værmelding vist på Family Hub.

Tidsur-appen er en nedtelling du kan bruke til å ta tiden på varigheten av en handling.

Du kan se dagens vær, timeplan, matvarer som snart utløper og NPR-nyheter.

Hver side vil bli vist når du sveiper bildene.

• Hilsningsside
  • Vær
  • Kalender: Du kan se dagens kommende hendelser på den valgte profilen.
  • Matpåminnelse: Matvarer i appen ViewInside som utløper innenfor 3 dager.
  • NPR-nyheter: Du kan høre NPR-nyheter direkte fra det ønskede tidspunktet ved å flytte den blå sirkelen på fremdriftslinjen (vis den aktuelle fremdriften i avspillingen av NPR lydnyheter).
Morgenbriefing vist på Family Hub.

Merknad: Hvis Morgenbriefing ikke kan levere en tjeneste, vil ikonet ! vises i øverste høyre hjørne av hvert servicekort.

Bruksmåte

Når du trykker på start, vil Family Hub gi kort, nyttig informasjon angående hver profil.

Metode 1 Si “Bixby” og ‘Spill av morgenbriefing” eller “God morgen”

Metode 2 Trykk på Start-knappen i appen Morgenbriefing.

Du kan fylle ut en rekke notater, som for eksempel håndskrift, bilder, klistremerker, taleopptak osv.

Tusjtavle Memo vist på Family Hub.

Legg til bilde/klistremerke/taleopptak og innstill profilene, timeplan osv. Du kan også bruke penn/viskelær-paletten.

Alternativene klistremerker og penn i tusjtavle memo-seksjonen av Family Hub.

Du kan bruke nettleseren til Family Hub. Den består av to verktøylinjer øverst og nederst og en nettside i midten.