Slik låser du opp kontrollpanelet på kjøleskapet ditt

Samsung-kjøleskap har flere låsefunksjoner avhengig av hvilken modell du har. Disse omfatter kontrollås, dispenserlås og barnesikring. Låsene er nyttige for å forhindre at du utilsiktet endrer noe når du kommer borti kontrollpanelet eller til å hindre barn i å leke med innstillingene. Barnesikring og dispenserlås forhindrer deg også i å slippe ut vann eller is. Hvis du prøver å bruke panelet og ser at låsikonet er tent, eller hvis panelet bare reagerer med en pipelyd, så må du låse opp panelet for å kunne bruke det.

Automatisk kontrollås låser kontrollpanelene som befinner seg inni kjøleskapet eller oppå en dør. Panelet låses automatisk etter 1 minutts inaktivitet for å unngå utilsiktet kontakt. Du kan låse det opp ved å berøre og holde inne Døralarm-knappen inntil du hører en pipelyd, det tar vanligvis omkring 3 sekunder.

Dispenserlåsen finnes på utvalgte modeller. Den deaktiverer vann- og isdispenseren, men andre deler av kontrollpanelet fungerer stadig. Se i modellens brukerveiledning for de nøyaktige instruksjonene.

Hvis du har et Family Hub-kjøleskap, kan du justere dispenserlås-innstillingene fra panelet.

1. Trykk på Apper, og trykk deretter på “Kjøleskapkontroll”.
  2. Trykk på “Kjøleskapinnstillinger”.
  3. Trykk på “Lås” ved siden av Dispenserlås for å låse opp dispenseren. Hvis det står Lås opp ved siden av Dispenserlåsen, betyr det at dispenseren er låst opp.
Dispenserlås

Noen kjøleskap har en barnesikring (kontrollås) som låser kontrollpanelet og dispenseren samtidig. Dette vises på paneler som befinner seg utenfor kjøleskapet og som kan bli låst eller låst opp ved å holde inne Ismaskin av Inntil du hører en pipelyd (3 sekunder).

Barnesikring