Viste informasjonskoder på oppvaskmaskinen min

Hvis du ser en kode som består av tall og bokstaver på oppvaskmaskinens skjerm, betyr det at det er et problem med oppvaskmaskinen. Her er en referanseliste så du kan identifisere hva problemet er og hvilke skritt som er nødvendige. Hvis informasjonskoden på oppvaskmaskinen din ikke står på denne listen, så kan du laste ned en brukerveiledning spesifikt for din modell ved å gå til siden Manualer & nedlastinger.

Oppvaskmaskinsindikator

Informasjonskoder

KOD

ORSAK

LC, LE

Kontroller lekkasje

- Steng vanntilførselsventilen Gå til sikringsskapet,og slå av kretsen til oppvaskmaskinen. Deretter, kontakt montøren for reparasjon.

4C, 4E

Kontroller vanntilførsel

- Sjekk om vanntilførselsventilen er stengt.

- Sjekk om vanntilførselen er avbrutt.

- Sjekk om vanntilførselsventilen eller -slangen er tilfrosset eller tilstoppet av fremmedlegemer.

5C, 5E

Kontroller avløp

- Steng vanntilførselsventilen Kontroller at avløpsslangen ikke er bøyd eller tilstoppet.

- Steng vanntilførselsventilen Sjekk om avløpshullet inni pumpen er tilstoppet.

HC, HE

Kontroller høy temperaturoppvarming

- Funksjonskontroll Når oppvaskmaskinen er tom, tilsett oppvaskmiddel og kjør en syklus.

- Hvis problemet fortsetter, gå til sikringsskapet, og slå av kretsen til oppvaskmaskinen. Kontakt deretter et Samsung servicesenter.

3C, 3E

Kontroller pumpedriften

- Funksjonskontroll Slå av oppvaskmaskinen og start på nytt.

PC, PE

Kontroller fordelingsventil

- Vises når fordelingsventilen er defekt.

CA

Kontroller kommunikasjonen mellom hoved- og under-PBA

- Vises når kretsen er åpen eller kommunikasjonslinjene er brutt.

bC2, bE2

Kontroller knapp

- Vises ved trykk på hvilken som helst knapp i mer enn 30 sekunder.

.

- Prøv å puffe til knappene med fingrene. Hvis det er en berøringsskjerm, så tørk av fuktighet eller fremmedlegemer med en tørr klut.

Merknad:

• Hvis en informasjonskode fortsetter med å vises på skjermen, så kontakt et lokalt Samsung servicesenter.
  • Hvis det flyter over, så skru av hovedvanntilførselen før du kontakter service.
  • Hvis det er vann i bunnkaret på grunn av en overfylling eller en liten lekkasje, så bør vannet fjernes før du starter oppvaskmaskinen på nytt.
  • Kun modeller med en digital skjerm kan vise en informasjonskode som en faktsk kode. Modeller uten en skjerm bruker blinkende lys i stedet. Hvis oppvaskmaskinen din ikke fungerer normalt og lysene blinker, så se i veiledningen vår for å tolke koden.