Hva skal jeg gjøre når knappene på kontrollpanelet ikke fungerer som de skal?

Av sikkerhetsgrunner har Samsung-vaskemaskiner en barnesikringsfunksjon for å låse døren og knappene. Instruksjonene nedenfor hjelper deg med å løse problemene med skjermen og knappen.

Sjekk kontrollpaneldisplayet

Generelt er det ikke mulig å endre noen av alternativene etter at vaskemaskinen er startet. Hvis du trenger å endre alternativene, stopper du produktet ved å trykke på av-/på- / pause-knappen og angi alternativene på nytt.

Hvis det er noen fremmedlegemer eller fuktighet på knappen, skjer det lett at det ikke oppdages trykk på knappen. Dessuten, hvis barnesikringsfunksjonen er aktivert, fungerer ikke alle andre knapper unntatt av / på-knappen. I tillegg vil denne funksjonen forbli aktivert etter at strømmen er slått av og på igjen.

cl-kode i displayet

Merk:

• Selve utformingen av kontrollpanelet kan avvike fra modellen din.
  • Dette bildet er bare et eksempel på engelsk. Det er også tilgjengelig på språket i landet ditt.
  • Forsikre deg om at maskinen er koblet til og at displayet er tent på kontrollpanelet.
  • Kontroller displaypanelet og fjern fullstendig alle fremmedelementer eller fukt på knappene.

Slik kontrollerer du displayet

Trinn 1. Ta ut støpselet til vaskemaskinen i noen minutter.

Trinn 2. Sett det tilbake igjen og trykk på på-/av-knappen.

Trinn 3. Trykk på hvilken som helst knapp én gang. Hvis den svarer, må du se etter informasjonskoden som vises. Hvis ikke gjenta trinn 1 og 2.

Trinn 4. Trykk på Program-knappen i 3 sekunder eller til lysene stopper å blinke.

Når barnesikringsfunksjonen er aktivert fortsetter den å virke selv om strømmen er slått av. Derfor må du sørge for å deaktivere den eller avbryte funksjonen for å starte vasken. Når barnesikringsfunksjonen er på, blinker barnesikringsindikatoren med informasjonskoden (CL, dC) på displaypanelet.

Slik deaktiverer du barnesikringen (forskjellig per modell)

Toppmating

• For å deaktivere (midlertidig funksjon på) barnesikringen: Trykk og hold inne (A) og (B) samtidig i 3 sekunder.
  • For å slå av barnesikringen: Trykk og hold inne (A) og (B) samtidig i 3 sekunder for å deaktivere den, og trykk og hold deretter knappene igjen i 3 sekunder. Døren låses opp og barnesikringsindikatoren slås helt av.
trykk-temp-og-skyll-knapp

Merk:

• Selve utformingen av kontrollpanelet kan avvike fra modellen din.
  • Dette bildet er bare et eksempel på engelsk. Det er også tilgjengelig på språket i landet ditt.

Toppmatet

• For å slå av barnesikringen: Trykk og hold inne både (A)- og (B)-knappene samtidig i ca. 3 sekunder.

Tips for å kontrollere knappene med barnesikring aktivert (kun toppmatet)

• Du kan fremdeles manipulere kontrollpanelet mens døren er lukket. Hvis du åpner døren og en informasjonskode (CL, dC) vises med en alarm. Maskinen tømmes etter 30 sekunder for å forhindre drukningsulykker med barn eller spedbarn.
  • Barnesikringen blir bare aktiv når vannforsyningen er ferdig.
  • Hvis døren står åpen i 30 sekunder med karet inneholdende vann, tømmer maskinen vannet med CL-koden og kan ikke stoppes.
  • For å tilsette vaskemiddel eller mer klær i karet, eller for å endre syklusinnstillingen, må du først deaktivere barnesikringen.
trykkvanninvå og kraftvask

Merk:

• Hvis du åpner døren med barnesikringen aktivert, starter maskinen tvungen tømming for å hindre ulykker som drukning.
  • Selve utformingen av kontrollpanelet kan avvike fra modellen din.
  • Dette bildet er bare et eksempel på engelsk. Det er også tilgjengelig på språket i landet ditt.