Galaxy-vedlikeholdsmodusen

Vedlikeholdsmodusen beskytter personvernet ditt mens noen andre bruker telefonen din, slik som når du sender den til reparasjon. Denne nye personvernfunksjonen blokkerer tilgang til dataene dine for å få sjelefred mens de er ute av syne. I Vedlikeholdsmodus kan du ikke få tilgang til dine personlige data, inkludert bilder, meldinger og kontoer, og bare forhåndsinstallerte apper er tilgjengelige. Du er nødt til å låse opp telefonen din for å slå av Vedlikeholdsmodusen.

I Vedlikeholdsmodusen vil bare standardappene være aktive. Selv om apper som ble lastet ned i vedlikeholdsmodus vil være tilgjengelige, slettes de automatisk når Vedlikeholdsmodusen deaktiveres

Utsikt over Galaxy-enhet med vedlikeholdsskjoldlogoen.  Utsikt over Galaxy-enhet med vedlikeholdsskjoldlogoen.

Merk:

• Galaxy-vedlikeholdsmodusen krever en PIN-kode eller et passord for låseskjermen før aktivering. Hvis dette ikke er aktivert, vil du bli bedt om å sette opp en PIN-kode eller et passord for låseskjermen før du kan aktivere Galaxy-vedlikeholdsmodusen. Du trenger også PIN-koden eller passordet for å låse opp enheten din for å deaktivere sikkerhet i Galaxy-vedlikeholdsmodusen.
  • Vedlikeholdsmodus vil støttes på Galaxy-enheter som kjører Android 13 eller nyere, og tilgjengeligheten vil variere avhengig av modellen.

Slik setter du den opp Vedlikeholdsmodus

Slik setter du den opp Vedlikeholdsmodus

Merk: Når Vedlikeholdsmodusen er aktiv, kan du ikke få tilgang til dine personlige data, og bare forhåndsinstallerte apper er tilgjengelige.

Slik går du ut av Vedlikeholdsmodus

Slik går du ut av Vedlikeholdsmodus

Vennligst merk:

• Du kan også avslutte vedlikeholdsmodus ved å gå til Innstillinger > Enhetsvedlikehold > Vedlikeholdsmodus.