Aktiver LTE-service for Samsung Galaxy Watch

Samsung har Bluetooth- og LTE-kompatible smartklokker! LTE-versjonen kan motta telefonsamtaler og tekstmeldinger uten å være koblet til en telefon. Du må imidlertid først aktivere tjenesten for klokken din gjennom samme operatør som for mobiltelefonen din.

Galaxy Watch

Merk: Du kan bare aktivere mobilnettverket når du bruker en telefon som kjører Android-operativsystemet 5.0 eller nyere og med 1.5 GB RAM eller mer. Du må være koblet til et Wi-Fi- eller mobilnettverk. Planer og tilkoblingsmetode kan variere avhengig av operatør. Disse instruksjonene gjelder bare for LTE-versjoner av Samsung smartklokker.

Når du kobler klokken til mobiltelefonen din for første gang, vil du se spørsmål om å aktivere operatørens tjeneste på klokken. Når du har gjort det, må du fullføre aktiveringsprosessen.

Merk: Klokken må være sammenkoblet med en telefon for å aktivere tjenesten.

1. Gå til og åpne Galaxy Wearable-appen på telefonen, og trykk deretter på Klokkeinnstillinger.

2. Trykk på Mobilabonnementer. Appen vil begynne å skanne etter et kvalifisert LTE-nettverk.

3. Følg deretter instruksjonene for å fullføre aktiveringen. Telefonen må ha et SIM-kort satt inn.

Mobilplanene uthevet i Galaxy Wearable appen

Hvis klokken ble konfigurert uten en telefon, kan du fremdeles aktivere tjenesten for klokken ved å bruke selve klokken.

Hvis du ikke klarer å aktivere tjenesten for klokken din, eller hvis den har blitt reparert og ikke lenger kobles til operatørens nettverk, må du kontakte dem, oppgi klokkens unike identifikasjonsnummer (EID, IMEI eller ICCID), og bekrefte at du har riktig serviceplan.

1. For å finne EID-, IMEI- eller ICCID-nummeret på klokken, gå til og trykk på Innstillinger på klokken.

2. Sveip til og trykk på Om klokken, og trykk deretter på Statusinfo.

3. EID-, IMEI- eller ICCID-nummeret vil vises.

Samsung Galaxy Watch Status info

Du kan også se etter disse tallene i Galaxy Wearable-appen. Åpne appen, og trykk på Klokkeinnstillinger. Så, trykk på Om klokken, og trykk deretter på Statusinformasjon. Her kan du se EID-, IMEI- eller ICCID-nummeret.

Merk: Avhengig av modell eller aktiveringsstatus, kan det hende at klokken ikke viser EID- eller ICCID-nummeret.