Feilsøk et problem når du bruker Smart View

Smart View-funksjonen gjør det veldig lett å vise telefonskjermen på TV-en din. Hvis du har problemer med å bruke Smart View, så følg veiledningen nedenfor.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. Sjekk følgende trinn om hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hva er Smart View?

Smart View er en metode til å speile telefonen din til en TV via Wi-Fi. Du kan se yndlingsbildene, -videoene, -presentasjonene og -spillene dine på en større skjerm. Hvis Smart View ikke fungerer, så vil en omstart av enheten din vanligvis løse problemet. Hvis du fortsatt har problemer med å bruke Smart View, så sjekk følgende avgjørende betingelser for å bruke Smart View.

Finn ut mer om Smart View på “Slik speiler du fra din Samsung smarttelefon til TV-en din” med Samsung Support.

Telefonen din skal være koblet til det samme nettverket som smart-TV-en din. Følg trinnene nedenfor for å sjekke at den samme Wi-Fi-tilkoblingen blir brukt.

Trinn 1. Sveip ned fra toppen av telefonskjermen for å åpne Hurtigpanelet.

Trinn 2. Berør og hold inne Wi-Fi-ikonet for å åpne enhetens Wi-Fi-innstillinger.

Koble til samme nettverk trinn

Trinn 3. Her kan du sikre at du er koblet til det korrekte nettverket og endre det om nødvendig.

Hvis TV-en din krever tillatelse, må du velge Tillat på TV-en.

Trinn 1. Trykk på Smart View-ikonet på Hurtigpanelet.

Trinn 2. Velg TV-en din.

Gi tillatelse på TV-en

Sørg for at programvaren til TV-en din er oppdatert. Hvis du har en Samsung Smart TV, så se etter tilgjengelige programvareoppdateringer fra menyen innstillinger.

Trinn 1. Gå til Innstillinger, og velg deretter Support.

Oppdatering av TV-programvare

Trinn 2. Velg Programvareoppdatering, og velg deretter Oppdater nå.

Oppdatering av TV-programvare trinn 2

Trinn 3. Hvis det er nye oppdateringer, så vil oppdateringene bli lastet ned og installert på TV-en din. Hvis det ikke er noen nye oppdateringer, så velg OK for å gå ut.

Merknad:

• Ikke slå av TV-en før oppdateringen er fullført. Når oppdateringen er fullført, gjenstarter TV-en automatisk.
  • Avhengig av TV-modellen så kan stien til programvareoppdateringer variere.

Hvis bildet på telefonen din ser for lite ut på TV-skjermen, kan du justere størrelsesforholdet i Smart View. På telefonen din trykker du på det blå Smart View-ikonet og trykker deretter på Telefon størrelsesforhold (Phone aspect ratio). Her kan du velge innstillingene du ønsker.

Skjermproporsjon

Hvis de ovenstående metodene ikke virker, kan du nullstille enheten din til standard fabrikksinnstillinger slik den var da du slo på enheten første gang. Bemerk at en nullstilling av en mobilenhet til fabrikkstand er irreversibel. Sørg for at du har lagret en sikkerhetskopi av all informasjonen din et annet sted før du prøver å nullstille telefonen din.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Generell styring.

Trinn 2. Trykk på Nullstill > Nullstill til fabrikkdata.

Trinn 3. Bla nedover på siden og velg Nullstill.

Trinn 4. Velg Slett alt.

Merknad:

• Smart View kan brukes med Galaxy-telefoner som kjører på Android 4.3 eller over og med enheter som støtter Miracast.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.