Funksjon for beskyttelse av batteriet for Galaxy i One UI 6.1

Hvis du holder batteriet 100 % opppladet over lang tid, kan levetiden reduseres. Lær hvordan du kan optimalisere batteriet med funksjoner for beskyttelse av batteriet, slik at du kan få det til å vare lenger.

En person som plugger en USB-ladekabel inn i en Galaxy-telefon.

Funksjoner for beskyttelse av batterier

På Galaxy-modeller med One UI 6.1 eller nyere, finnes det tre funksjoner for batteribeskyttelse: Grunnleggende, Adaptiv og Maksimum.

Grunnleggende: Når batteriet er 100 % oppladet, vil ladingen stoppe til batterinivået synker til 95 %, og deretter vil ladingen starte igjen.
Adaptiv: Bruk Maksimum mens du sover og bytt til Grunnleggende før du våkner. Søvntiden beregnes basert på ditt bruksmønster for telefonen.
Maksimum: Lading av batteriet vil avsluttes når det når 80 %.

Startskjermbilde for telefoninnstillinger Startskjermbilde for telefoninnstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Batteri.

Batteriskjermbildet viser informasjon om batteriet i sanntid Batteriskjermbildet viser informasjon om batteriet i sanntid

Trinn 2. Trykk på Batteribeskyttelse.

Skjermbildet Batteribeskyttelse som viser alternativer for beskyttelse Skjermbildet Batteribeskyttelse som viser alternativer for beskyttelse

Trinn 3. Slå på bryteren og velg et alternativ.

Merk: På modeller med operativsystem under One UI 6.1, er det eneste alternativet for forlenging av batteriets levetid, å begrense maksimal lading til 85 %.

Tilleggsinformasjon om Adaptiv batteribeskyttelse
Denne funksjonen gjenkjenner automatisk søvnmønstrene dine og lader til 100 % en time før du våkner.
* Adaptiv batteribeskyttelse kan ikke fungere optimalt hvis du har uregelmessige søvnmønstre.

Merk: Optimalisering av batterilading kan variere avhengig av hvilken modell Galaxy-telefonen er.