Galaxy eSIM og støttede nettverksoperatører

Galaxy eSIM (embedded SIM / innebygd sim) er et digitalt SIM-kort som lar deg bruke mobildataene uten et fysisk SIM-kort (Mini SIM, Micro SIM, Nano SIM, osv.).

Visning av eSIM-kortgrafikk.

Merk: eSIM-tjenesten kan variere avhengig av land og operatør.

Du har tre alternativer for å legge til et eSIM på smarttelefonen din: installere et forhåndstildelt abonnement, skanne en QR-kode eller legge inn informasjonen manuelt.

Finn ut mer om hvordan du setter opp et eSIM eller Nano-SIM-kort med Samsung-støtte.

Installere et forhåndstildelt abonnement.

Før du starter, sjekk med mobilleverandøren din om dette alternativet er tilgjengelig. Du kan bli bedt om å oppgi telefonens EID. Du finner dette på esken telefonen din kom i, eller ved å gå til Innstillinger > Om telefonen > Statusinformasjon

Visning av SIM-kortadministrator valgt i Tilkoblinger.  Visning av SIM-kortadministrator valgt i Tilkoblinger.

Trinn 1. Gå til „Innstillinger” > „Tilkoblinger” > „SIM-kortadministrator”.

Visning av Legg til eSIM valgt i SIM-kortadministrator . Visning av Legg til eSIM valgt i SIM-kortadministrator .

Trinn 2. Trykk på „Legg til eSIM”, og mobilabonnementet ditt blir automatisk lastet ned og aktivert på eSIM.

Skanne en QR-kode

Du må kontakte mobilleverandøren din for å motta en QR-kode.

1. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger > SIM-kortadministrator

2. Trykk på Legg til eSIM, deretter Skann QR-kode fra tjenesteleverandør

3. Skann QR-koden

4. Mobilabonnementet ditt blir automatisk lastet ned og aktivert på eSIM

Legge inn informasjon manuelt

Noen mobilleverandører som støtter eSIM gir en kode for å manuelt legge til et eSIM.

1. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger > SIM-kortadministrator

2. Trykk på Legg til eSIM, Skann QR-kode fra tjenesteleverandør og deretter Angi aktiveringskode

3. Legg til informasjonen fra mobilleverandøren din

4. Mobilabonnementet ditt blir automatisk lastet ned og aktivert på eSIM

Overføre et SIM-kort fra en annen Galaxy-enhet

1. På din nye telefon trykker du på Overfør SIM-kort fra en annen enhet

2. På din gamle telefon trykker du på Overfør

3. Du vil se en varsel om at du ikke lenger vil kunne bruke eSIM på den gamle enheten din. Trykk på OK

4. Velg tjenesteleverandøren din fra listen

5. Velg landet ditt fra listen

6. Skriv inn den 6-sifrede bekreftelseskoden på den gamle telefonen som du ser på den nye telefonen

7. Velg mobilleverandøren din fra listen på den nye telefonen

8. Trykk på Overfør

9. Trykk på Overfør på den gamle telefonen din, deretter trykker du på Fullført

Overføre et SIM-kort fra en iOS-enhet:

1. Trykk på Overfør SIM-kort fra en annen enhet

2. Trykk på Overfør gjennom tjenesteleverandør

3. Trykk på navnet til tjenesteleverandøren din

4. Du blir ført til mobilleverandørens nettsted. Følg instruksjonene på skjermen

Merk: Tilgjengeligheten til denne funksjonen avhenger av mobilleverandøren din For mer informasjon, ta kontakt med mobilleverandøren din.

1. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger > SIM-kortadministrator

2. Trykk på SIM-kortet du vil konvertere til et eSIM

3. Trykk på Konverter til eSIM

4. I varselet trykker du på Konverter eSIM

5. Trykk på Legg til

6. Ditt eSIM er nå aktivt

Galaxy-enheter som støtter eSIM

• Galaxy S23 / S23+ / S23 Ultra, Galaxy S22 / S22+ / S22 Ultra, Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra, Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra
  • Galaxy Z Fold4 / Flip4, Galaxy Z Fold3 / Flip3, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold
  • Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Merk: Avhengig av opprinnelsesland er eSIM kanskje ikke støttet selv om enheten din er oppført ovenfor. Kontroller om enheten din støtter denne funksjonen der du befinner deg.

Nettverksoperatører som støtter eSIM

Afrika

Asia-Stillehavet og Australia

Europa

Sentral- og Sør-Amerika

Midtøsten

Nord-Amerika