Hører du en svak lyd fra innsiden når du rister på Galaxy-telefonen din?

Du lurer kanskje på hvorfor du hører en liten raslelyd inni enheten når du rister på Galaxy-telefonen din. Ingen fare, det er ikke noe i veien med telefonen din.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

OIS-funksjonen (optisk bildestabilisering) kan lage en svak lyd inni enheten

Inni Galaxy-mobiltelefonen er det en komponent som fungerer som OIS (optisk bildestabilisering) som minimerer rystelse når man tar bilder med kameraet. Hvis denne lille delen blir rystet når kameraet ikke er i bruk, kan den ramme den innvendige strukturen og lage en svak raslelyd.

OIS (optisk bildestabilisering) er en funksjon som oppdager håndrystelse og korrigerer objektivet ved å flytte objektivet i motsatt retning av rystelsen. På grunn av de ulike størrelsene OIS (optisk bildestabilisering) for hvert produkt, kan lyden være relativt høy avhengig av produktet. Dette skyldes egenskapene til OIS (optisk bildestabilisering) og er ikke en produktfeil. Lyden påvirker ikke funksjonen og ytelsen til mobiltelefonen.

Ois funksjon i galaxy-kamera.

Hva kan OIS (optisk bildestabilisering) gjøre?

Samsungs OIS (optisk bildestabilisering) bruker en kombinasjon av maskinvare- og programvareprosessering som er avansert nok til å levere klare og skarpe bilder selv i svakt lys takket være den store sensoren på Galaxy S og Note-serien. Multikamerasystemet tilbyr dobbel OIS (optisk bildestabilisering) for stabile bilder uansett om du bruker vidvinkel- eller telefotokameraet. Uansett hvilket tidspunkt det er på dagen, så vil bildene dine fremstå så livlige som du husker øyeblikket.

Merknad: Tilgjengeligheten til denne funksjonen kan variere avhengig av enhet og modell.

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.