Slik utfører du en myk tilbakestilling på din Samsung smarttelefon eller nettbrett

Slik utfører du en myk tilbakestilling på din Samsung smarttelefon eller nettbrett

En myk tilbakestilling (soft reset) utføres ved å slå en enhet på og av igjen. Dette lukker alle åpne applikasjoner og tømmer enhetens minne. Langsiktige harddiskdata påvirkes ikke.

En myk tilbakestilling kan hjelpe med å løse noen problemer du kan oppleve med smarttelefonen eller nettbrettet kan.

Slik utfører du en myk tilbakestilling:

1 Sveip ned fra toppen av skjermen med to fingre for å åpne panelet Hurtiginnstillinger.
Sveipe ned fra toppen av skjermen
2 Trykk på Strøm-knappen.
Strøm-knapp valgt
3 Trykk på Slå av.
Strøm av valgt
4 Trykk på og hold inne strømknappen for å slå enheten din på igjen.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.