Hvordan overføre data fra en iPhone eller iPad til en ny Galaxy-enhet med Smart Switch

Når du slår på Galaxy-enheten for første gang, vil du se en velkomstside. Trykk på «iPhone eller iPad».Velg et Wi-Fi-nettverk, angi Google-kontoen din og SIM-kortet du vil bruke og kom i gang med Smart Switch.

Visning av skjermbilde for konfigurering av telefon med alternativ om å velge enten Galaxy og Android eller iPhone og iPad.

Trinn 1: Koble til

Koble den nye Galaxy-enheten til din gamle iPhone eller iPad med USB-C-Lightning. For å overføre data må du bekrefte din nye Galaxy som en klarert enhet. Når varselet «Vil du godkjenne maskinen?» vises på din iPhone eller iPad, trykker du på «Godkjenn».

Visning av Smart Switch-skjermbilder med beskjed om å koble til iPhone eller iPad med en USB-C-Lightning.

Trinn 2: Velg

Velg hvilke data du vil hente fra den gamle enheten, og trykk deretter på «Overfør» .

Visning av liste med data som kan velges til overføring i Smart Switch.

Trinn 3: Importer

Start importen og la Smart Switch gjøre arbeidet for deg. Galaxy-enheten blir klar på null komma svisj. Hold kabelen tilkoblet. Når konfigureringen er fullført, kan du kontrollere statusen for overføringen i varslene.

Visning av Smart Switch-prosess med skjermbildene Overfører data fra din gamle telefon og Gjør telefonen klar.

Trinn 4: Overfør mer

Har du glemt noe? Trykk på «Hent iCloud-data» og logg inn på iCloud-kontoen din. Velg innholdet du vil overføre, og trykk på «Importer».

Merk:
  • For å overføre data fra iCloud må du logge inn på iCloud-kontoen din, velge innholdet du vil overføre, og deretter trykke på «importer».
  • Du kan også laste ned Android-apper som tilsvarer iOS-appene dine.

Slik overfører du innstillinger for skjerm, tastatur og navigasjon til en ny Galaxy-enhet

Få mest mulig av opplevelsen fra den forrige telefonen din med Smart Switch ved å overføre personlige innstillinger til den nye telefonen din på en praktisk og enkel måte.

Visning av konfigureringsprosessen for å organisere telefonen din med alternativer for å overføre startskjerm og apper. Visning av konfigureringsprosessen for å organisere telefonen din med alternativer for å overføre startskjerm og apper.

Trinn 1. Velg alternativene du vil overføre for å organisere telefonen, og trykk på neste.

Visning av konfigureringsprosessen for å komme rundt med alternativ for å overføre sveipebevegelser og knappene på skjermen. Visning av konfigureringsprosessen for å komme rundt med alternativ for å overføre sveipebevegelser og knappene på skjermen.

Trinn 2. Velg alternativene du vil overføre for å organisere telefonen, og trykk på neste.

Visning av konfigureringsprosessen for å velge tastaturoppsett. Visning av konfigureringsprosessen for å velge tastaturoppsett.

Trinn 3. Velg alternativene du vil overføre for tastaturet på telefonen, og trykk på «neste» for å fullføre prosessen.