Slik feilsøker du problemer med programvareoppdatering

Hvis du ikke kan oppdatere programvaren til den nyeste versjonen, kan det skyldes utilstrekkelig lagringsplass på enheten. Les videre for å lære mer om databehandling.

Slett appene du ikke bruker

Å slette en app du ikke bruker er en enkel måte å frigjøre lagringsplass på enheten din. Trykk og hold appikonet og velg Avinstaller. Du kan også følge trinnene nedenfor.

Velg apper Velg apper

Trinn 1. Gå til Innstillinger og velg Apper.

Velg en app for å slette fra listen Velg en app for å slette fra listen

Trinn 2. Velg en app som du vil slette fra listen.

Avinstaller app Avinstaller app

Trinn 3. Velg Avinstaller.

Trykk OK for å slette app Trykk OK for å slette app

Trinn 4. Trykk OK for å slette appen.

Slik kan du tømme hurtigbufferen og slette midlertidige filer til en app.

Velg apper Velg apper

Trinn 1. Gå til Innstillinger, og velg Apper.

Velg app for å tømme hurtigbufferen Velg app for å tømme hurtigbufferen

Trinn 2. Velg en app du vil tømme hurtigbufferen for.

Velg Lagring Velg Lagring

Trinn 3. Velg Lagring.

Trykk Tøm hurtigbuffer Trykk Tøm hurtigbuffer

Trinn 4. Trykk Tøm buffer.

Du kan også tømme hele hurtigbufferen samtidig ved å optimalisere enheten. Følg fremgangsmåten nedenfor.

Batteri- og enhetspleie Batteri- og enhetspleie

Trinn 1. Gå til Innstillinger, og velg Batteri og enhetsvedlikehold.

Trykk Optimaliser nå Trykk Optimaliser nå

Trinn 2. Trykk Optimaliser nå.

Trykk Ferdig for å fullføre optimaliseringen Trykk Ferdig for å fullføre optimaliseringen

Trinn 3. Når optimaliseringen er ferdig, trykker du Ferdig for å fullføre.

Merk:

• Vær forsiktig så du ikke velger Tøm data. Dette vil slette alle data tilknyttet appen.

Ved å laste opp dataene dine til skyen kan du administrere filene dine uten å bekymre deg for liten lagringsplass på enheten din. Hvis du ikke kan oppdatere programvaren på grunn av mangel på lagringsplass, prøv å bruke Samsung Cloud. Du kan fortsette å sikkerhetskopiere dataene dine med samme metode.

Velg Samsung-konto Velg Samsung-konto

Trinn 1. Gå til Innstillinger, og velg Samsung-konto.

Velg Samsung Cloud Velg Samsung Cloud

Trinn 2. Velg Samsung Cloud.

Samsung Cloud Sikkerhetskopier data Samsung Cloud Sikkerhetskopier data

Trinn 3. Velg Sikkerhetskopier data.

Velg type data som skal lastes opp til Samsung Cloud Velg type data som skal lastes opp til Samsung Cloud

Trinn 4. Velg typen data som skal lastes opp til skyen.

Velg Sikkerhetskopier nå Velg Sikkerhetskopier nå

Trinn 5. Velg Sikkerhetskopier nå.

Merk:

• Du må være logget på en Samsung-konto for å få tilgang til Samsung Cloud.
  • Hvis du aktiverer Sikkerh.kop. auto. ved roaming i Trinn 4, vil enheten din automatisk sikkerhetskopiere de valgte dataene dine når den er koblet til Internett.

Hvis du har nok lagringsplass på enheten, men kan ikke oppdatere programvaren, kan du prøve å oppdatere i Sikkermodus.

Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten

Trinn 1. Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten.

slå av enhet  slå av enhet

Trinn 2. Velg Slå av.

Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten

Trinn 3. Etter at skjermen slår seg av, trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten samtidig.

Slipp sidetasten mens du holder nede volum ned-tasten Slipp sidetasten mens du holder nede volum ned-tasten

Trinn 4. Når Samsung-logoen vises på skjermen, slipper du Sidetasten, mens du holder nede Volum ned-tasten.

Prøv å oppdatere i Sikkermodus Prøv å oppdatere i Sikkermodus

Trinn 5. Når Sikkermodus vises i nedre venstre hjørne av skjermen, slipper du tasten. Prøv å oppdatere i Sikkermodus.

Du kan bytte fra Sikkermodus til normal modus ved å følge trinnene nedenfor.

Trinn 1. Trykk og hold inne Volum ned-tasten og sidetasten

Trinn 2. Velg Omstart

Bytt fra Sikkermodus til normal modus

Merk:

• Plassering av volumtaster og sidetaster kan variere avhengig av enhetsmodellen.

Merk: Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.